McWeekend!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifסיכמנו! ../images/Emo3.gif

סופר סקסי
רק שכמו שאני מכירה אותם, כשהם יורידו חולצה, לרונלדו יהיו שרירים, ולמסי יהיה גופייה מתחת.
><"

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif McWeekend! ../images/Emo124.gif../images/Emo36.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
The End Party Girl Down Goes Another One The Heart Never Lies Transylvania (אתמול נזכרתי כמה מדהים השיר הזה והתחלתי לשמוע אותו בלופים
)
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
וואי מלא שירים של דיסני! אהבה יש באוויר איש אחד האקונה מטטה! השתקפות השיר הזה של מולאן שהוא שר "נתאמן במרץ, את ההונים נביס..."
הלהקה המגניבה של השבוע:
McFLY
קליפ שעשה לכן את זה:
Coldplay - The Siectist Maroon 5 - Goodnight Godnight (הפינה שאני פותחת ממכרת אותי לשירים שמגישים שם!)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
BACK TO THE FUTURE! ראיתי את שלושתם פעמיים... סרטים מדהימים!
ספר / פיק השבוע:
אין... בקושי יצא לי לקרוא :(
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הכנתי לחברה שלי לכבוד היומולדת שלה בלונים שבתוך כל בלון היה ממתק אחר - והבלון עם המקופלת כל הזמן התפוצץ... בסוף התעצבנתי עליה ואכלתי אותה ><
משהו ששימח:
יומולדת למורקי! 93 בביוטכנולוגיה! 98 בתנ"ך!
משהו שהעציב:
מתמטיקה... אני לא מבינה כלום ויש לי מבחן ביום שני!!
ציטוטיה:
מור: אוקיי, כל אחת אומרת צלקת שיש לה ואיך היא קיבלה אותה! ניצן: אני רציתי שיהיה לי כרטיס אשראי. אבל לא היה לי כרטיס, ולא היה לי איפה להעביר כרטיס אשראי. אז לקחתי קלף של יוגי-הו והעברתי על היד וחתכתי אותה דנה: אני צחקתי מעל שיש, הורדתי את הראש קדימה ודפכתי את המצח בכיור אני: לי יש את התשובה הכי מקורית! תהיה לי צלקת ברגל כי אני אפול בשיעור ספורט על חצץ כדי לא לרוץ 2000!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Transylvania - שנים לא שמעתי אותו ופתאום אתמול יצא לי וקלטתי שהוא מדהים פשוט!
המלצת השבוע:
אל תתווכחו איתי על הארי פוטר ותגידו לי שכבר יצא בארץ כשעוד לא יצא באנגליה (מה שעשו שני אנשים השבוע!)
התמונה הכי חמה:
תראו! יש לו אף!

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif דרך אגב בנות! ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

מה נסגר עם מפגש בחנוכה? כי אני ממש רוצה לבוא, אבל אני צריכה לדעת כי יהיה לי קשה לארגן לעצמי דרך להגיע ולחזור... אז אני צריכה לדעת כמה שיותר מוקדם... יהיה או לא יהיה? ואם יהיה אז איפה ומתי?

../images/Emo248.gifאז ככה../images/Emo27.gif

יהיה בחנוכה כמובן בחופש חנוכה . נפגשים בגג בעזריאלי ב11 או 12 . ( עדיף 11 לדעתי ) ואז משמה הולכים לסנטר ולעוד כמה מקומות מגניבים.D: ולפי מה שבנות דיברו כאן זה יהיה ב9.12 (יוצא יומחמישי ) אם למישהי יש התנגדות בקשר ליום שתגיד .. וממ ... אם יש שאלות וכאלה את מוזמנת לפנות אלייD: אה ו.. אין מה לפחד בקשר לנסיעות בת"א וכאלה. רייבן שומרת עלינוD:

../images/Emo248.gifלא אני מעדיפה קודם לשאול

בחפיף כזה במקום לפתוח שרשור בומבסטי כזה
ואם יהיה ביקוש אז נפתח שרשור מפגש כרגיל.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif תשעים וחמש אחוז שאני מגיעה!

אני רק צריכה למצוא לעצמי הסעה לתל אביב... אני צריכה לדעת אם יהיה בתשיעי או בתאריך אחר כדי לבדוק אם אני צריכה באוטובוס או שאולי אני אוכל למצוא דרך אחרת...

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifאין אפשרות לשנות את זה ל8.12?

חברה שלי נוסעת לתל אביב ביום הזה ורוצה שאני אבוא איתה. ואני ממש מקווה שאני אוכל אבל אם כן אז אני לא אוכל לנסוע פעמים ו
, זה מבאס כל כך להבריז ממפגשים! :\

../images/Emo248.gifאני אישית לא יכולה ב8.12 .. \:

אין אפשרות שתבקשי מחברה שלך לדחות את זה ביום אחד ? *O*

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifאני לא בטוחה.. העיניין הוא שגם היא

רוצה ללכת למפגש (של הג'ונאס
) והוא מתקיים ב8. אבל באמת שלא סגור אם גם היא תנסע אז אני לא תולה את כל התקוות שלי בה.

Little Ray

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo248.gifאת? איפה את עושה בדיוק שמירות?

אני אשכרה שומרת על עזריאלי ><"

../images/Emo204.gifמה שמירות, מי שמירות,

אני מורה בישראל. XD אני חושבת שזה מספיק שמירה, לא ככה? אני נמצאת קל"ב בחנוכה; לא מלמדת וזה. אז אני יכולה לבוא ולהשגיח. חהחה.

למעלה