ערב טוב

easternstar

New member
בשיחה הזאת יש כבר כמה דקות של קרן לפרק

ראית את הפרק אתמול? עריכה מאוד מגמתית וזוכה צפויה לפי העריכה של הפרק.

meytula

New member
קרן ודניאל

כמובן קרן שוב מדברת על עצמה בעיקר ומסנגרת על גב ''סתם הרגיש לי שהרמת את האף עלי'' קרן''אני עלייך?'' דניאל''גם לפני זה,בואי נחזור קצת אחורה,לא היה שום דבר ספיציפי כמו שהרגשתי בהתחלה כשגב הגיע הלכתי איתך ונפתחתי בפנייך והייתי נאמנה לך,אבל הסתגרת איתו בעולם שלך ושלו ולא שיתפת אותי בכלום רק את ליהי'' קרן''לא שתפתי אף אחד,אני מבינה מאיזה מקום זה מגיע שאת לא מבינה למה אני לא שפתתי ודווקא חשבתי שאת תביני אותי'' דניאל''חשבתי אולי זה הגיע ממקום שאת לא יכולה לסמוך עלי '' קרן''היחסים שלי עם גב ,לי היה מאוד טבעי וכייף אז כאילו ,לא רציתי לשתף אחרים בבעיות וכו,אני יודעת שתמיד אני יכולה לגשת אלייך לליהי ואורטל ואקבל אהבה ,פשוט אין יל את הצורך לשתף כי זה נורא שלי ואני לא משתפת אף אחד ואמרתי לגב למה אני מקבלת מדניאל וובים מוזרים וגב אמר לי שאדבר איתך,גם אני רואה שאת מתבודדת מכולם ובאיזשהו מקום התחלתי להבין אותך וחשבתי שאת תביני גם אותי בהסתגרות הזאת אפילו לא ידעתי מה לשתף ומה להגיד ולא ידעתי איך לדבר על זה חוץ מפניו ,וזה הכי לא משהו שאת עשית'' דניאל''אני מקבלת את מה שאת אומרת ואפילו יכולה להיזדהות איתך אבל לא ידעתי מאיפה זה מגיע כי לפני זה היינו פתוחות יותר ביחיד ומשתפות אחת את השניה בהכל' קרן''את עדיין חברה שלי פה לגמרי'' דניאל''זה מין תחושה כללכית כזאת שקבלתי'' קרן''את חודקת ,כי התרחקתי גם מהבית ואנשים כל הזמן באים ומדברים מליון אנשים ידברו לך פה אבל מאה יחדרו ,אני הרגשתי שכאילו את חזרת איתי לאיזה נקודה שהייתה לפני חודש של סינון דברים והרגשתי שאולי כמה דברים שכאילו ..אני אפילו לא יודעת מה נאמר אבל אני יודעתש הם מעוותים לחלוטין וכואבים לאנשים אחרים ולך לך ומכל מה שנאמר בטוח נכנס לך משהו ובגלל זה לקחתי צעד אחורה והתאכזבתי קצת אבל בגלל שאני יודעת מי זאת דניאל אני חזרתי בי(היא מתכוונת לאתי ) קרן''את חייבת טיפה לשים את עצמך במקום הזה שזכית במשימה של הקהל ואת חוזרת לאוירה לא טובה וכל הבית חושב שהגיע אבל לא מספיק''' דניאל''אני אסביר לך כלפי מה זה'' קרן ":למה"?'' דניאל''זה כלפי גב יותר לא כלפייך,אני באופן אישי ניסתי ליצור איתו בהתחלה אינטרקציה אבל לא קבלתי משוב,כביכול גב נכנס עם גב מאוד חזק בחוץ,יש פה פרס,כמה ימים לפני הכסף,עכשיו בשלבים האלה כבר כולם חושבים על זה וכל מי שנמצא פה ,איתן למשל עבר פה הרבה,3 חודשים פה אני באופן אישי חושבת שלא פייר מה שקורה פה כלפי איתן,גב היה בגמר של הישרדות והיה זוכה בה גם,התיסכול של יוון הגיע מעצם העובדה זה לא הפרס עצמו זה פירגון מהקהל אחרי כל מה שעבר פה שלושה חודשים.גב הגיע פרש עם אנרגיות של בחוץ,כשכולם כבר איבד מהכוחות שלו '' קרן''אתם לא מבינים מי זה גב'' דניאל''אני לא מכירה אותו'' קרן''מההתחלה כולם עפו עליו ופתאום התהפכתם'' דניאל''לא התהפכנו הוא נאטם'' קרן''מאמי אפשר להגיד את זה עלייך ועל איתן אותו דבר' דניאל''זה לא אותו המצב גב מסוגר לבד בלופט ואם אין אישור כניסה ללופט אי אפשר להיכנס ,יש תחושה של חוסר פיירות ואת מאוד התרחקת גם מהבית ואני מבינה את זה '' קרן''הלכו עלי פה המון דברים מאחורי הגב,נראה לך שכייף לי שנעים לי מהדברים האלה והמון חדשות פסלו אותי בגלל דברים שהם שמעו'' קרן''גם אותך אני מבינה בקטע הזה,לי זה לא גרם להתרחק כי אני לא אוהבת את איתן בצורה כזו ואף פעם לא אהבתי''(היא לא אמרה לענבר איריס ואחרי זה לליהי שהיא מאוהבת באיתן?חחחחחחחחחחח אך קרן קרן זיכרונך קצר) אין לי כח עוד לצטט קרן חופרת קרן הרבה גם מחרטטת ומנסה להגן על גב ,יש לה יכולת התנסחות מעולה והיא יודעת לשכנע את כולם בצידקתה. אבל גם לה היו נקודות נכונות בשיחה ,גם אם הן מעטות

didush100

New member
דניאל מנסה להקטין את קרן אל לא מצליחה

והנה עכשיו היא שוב מחמיאה לעצמה ולזוגיות שלה פחחחח לא ראיתי דבר כזה בחיים

didush100

New member
ליהיא המתוקה כואב לי הלב עליה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא רוצה שהיא תלך

24שעות1

New member
איתן אמר ליוני שגב אתמול רצה להדיח את אתי

ואיתן ריכך ושיכנע אותו שלא כמובן שהמצלמה מיד זזה

רותי167

Well-known member
דידוש,ליהי מתוקה באמת,אני אוהבת גם אותה.

אני בטוחה שגב ישאיר אותה.

didush100

New member
ליהיא מהממת והיא הפספוס של הקהל

לא מגיע לה לעמוד להדחה כל שבוע היא פשוט מקסימה

למעלה