יום עצמאות שמח לכולם...

• פותח הנושא K i p
  • פורסם בתאריך

LiLdon

New member
ושכחתי להוסיף כמה דברים

קרן..את כוסית
ניצני, את פשוט מדהימה :) דני יש לך ליפה(אבל זה חמוד ^_^) D: רז ואיש גבוה-הצפרדעים קפצו קפצו קפצו (עזבו
) בנצי יא בןאלףזונות יש לך ארנק של בלינק חזי, נו מה חזי.נעלמו עקבותייך אחרי שראיתי אותך נופר, את מדהימה.התגעגעתי כלכך.
ירדן כיף לקפוץ עלייך ^_^ ועידן דיי להרביץ לי
(ולא לא שכחתי אף אחד.סתם רציתי לציין דברים.)

JALULA2

New member
היה מעולה!

חוץ מעידן לא ראיתי אפחד! היה ממש טוב... אביב גפן נתן הופעה מעולה! שייגעצ-גרועים כרגיל

היה... היה נהדר

היה מדהים היה נפללאאאא עידן, יש לי פוווווווווווול סימני נשיכות בידים!!! חצוף.

ס ט י י ק

New member
חגשמח.

הרוק"צ היה חביב+
ממש נהנתי בהופעה של שייגעצ,בשיא הרצינות. זה רק גרם לי להיזכר כמה אהבתי אותם,ואת ההופעות שלהם. בגלל שהדגנחש איחרו הם נמרחו על הבמה מעל שעה עשו לנו שיר של יורם גאון
ועוד 3 שירים מהאלבום החדש...שיובל אמר שהם סיימו להקליט.. קיצר בשייגעצ היה טוב

ס ט י י ק

New member
אמא שלך זונה../images/Emo10.gif

זה היה ב6 בבוקר,ולמרות שזה היה ב6 בבוקר התקשרתי!!!11111111 להראות לך את השיחה בפל?

Hezi The One

New member
היה ממש ממש ממש טובבבבב

יובל: "אני רוצה בתחת!!!!" ממש נהנתי...אחרי פתיחה חלשה חלשה עם כמה להקות שאני לא אגיד (בכל זאת יש כאלה שאוהבים) ממוניקה היה ממש טוב אחת אחת טוב חוץ ממטרופולין שכרגיל לא יודעים להופיע... שייגעצ היו באמת טובים "כמה חיכיתם לנו? כמה שעות? אנחנו חיכינו לכם כבר שנה!!!" טוב היו הופעות ממש טובות השנה...(היהודים-חסר,טוב נו לפחות היו כמה שירים שלהם ששמו במעברים בין הלהקות) וראיתי את רובכם נראה לי ואני בלי קול וקרן אני אוהב אותך הכי.

AvtipuS

New member
גם אני בלי קול

וההופעה של משינה הייתה ההופעה הכי טובה אתמול, ללא ספק.

../images/Emo45.gif

עוד לפני שמטרופולין התפרסמו ממש אהבתי את השירים והמוזיקה, עכשיו זה כבר הפך לבדיחה.. אפרת גוש כל כך מעצבנת, בא לי להעיף לה סתירה. הרמה של מטרופולין כ"כ ירדה, הם מתדרדרים בכל הופעה. אה ו.. משינה באמת היו גדולים. פעם ראשונה שלי בהופעה של משינה P: רק חבל שלא כל כך התרכזתי אמממ בהופעה :X.

ManRed

New member
ואירגנו לך גם פגישת מחזור..

יסודי הא.. לא זוכר?

היה ממש כיף.

כמעט ולא ראיתי אף אחד :( בלי עברי לידר רוק עצמאות לא היה מה שהוא היה..
בשייגעצ התקדמתי קדימה, היה נחמד :) אחרי "ניו יורק רפיח" כבר הייתי בחוץ. (הפסדתי משהו?) היה כל כך כיף.. בגלל מישהו מיוחד ..
..

ManRed

New member
אני יודע שהייתי מיוחד בערב הזה

אבל עד כדי כך?! ............. סתם מותק ערן ממש ממש חמוד שיהיה לכם המון בכייף!

למעלה