אין לי קווווולללללללללל
היה כיף! נסעתי עם ליל ואישגבוה, רוב ההופעות הייתי עם אישגבוה בשורות הראשונות לפעמים יותר קדימה לפעמים מאחורה (אהמאהמהאמ) הסעות זה חרא של דבר (אוטובוס מאחר בשעה והאוטובוס מגיע מלא אנשים בלי מקום לשבת, החלפת אוטובוסים בזיכרון וזה רק בהלוך, בחזור אוטובוס מעפן עד בת שלמה ואז להחליף לאוטובוס המלא מאתמול שעדיין היה מלא וישבתי על הרצפה) העיקר שמשה במקלחת. (נכון ליל?) משינה היו ע-נ-ק-י-י-ם מוניקה גם אינפקציה נתנו הופעה בת זונה, אין עליהם! שייגעצ היה ממש נחמד ("בפזמון אתם תזיזו את הראש ככה *למעלה למטה* ותשירו:"טו טו דו טו טו טו טו דו טו טו טוטוטו, טו דו טוטוטוטוטו"-ככה אנחנו עשינו") יובל הזה קורע ("ואם את לובשת את הג'ינס שלי צלצלי לי באינטרקום...") התחרות האולימפית שיר בסדר, טיפה רדום כזה, אבל יהיה טוב. (לא היה את פקיד &@$%&!$%) יוני היה מלך. (הבנאדם השתפר פלאים משנים קודמות, הוא השתחרר הרבה יותר על הבמה והוא מרשה לעצמו לצרוח מידי פעם-ענק.) אביב היה סבבה (עברי אמר שיהיו אחלה אומנים "מטרופולין משינה שייגעצ והזה שמלווה את נינט" ואח"כ הזה שהזמין תאומנים לבמה אמר שהם לא יכלו להביא את נינט אז הביאו את אביב-ירדו עליו חופשי בקטע הזה) מטרופולין היו אחלה (במיוחד דנה ברגר) והאכזבה הגדולה-עברי. חרא של הופעה, אולי בגלל שהייתי עייף מידי ולא היה לי כוח אליו, אהל היה מצחיק שכל הקהל צעק "עברי ההומו עברי ההומו ועברי הבן זונה וככה חזרו על זה, אבל חשבתי לע זה היום בבוקר, אולי אנשים לא יודעים אבל אמא שלו מתה. אז זאת יכולה להיות קצת בעייה... (תועד בוידיאו, אני אעלה את זה מתישהו) ווווזהו אני הולך לעשות על האש >.< אה והיה נחד לראות כלמיני אנשים מפה- אביק,אביגיל,חזי,צליל,זואער,עידו,ניצן (זכרתי!) ו...אממ..דודי היום בבוקר אההה וגם ראיתי את אוסנת באינפקציה! אה וראיתי גם את דני ואממ עם מי דני היה?! המפ סורי אני זוכר שדני היה עם מישי לא זוכר מי >.< טובטוב היה כיף ומעייף תמונות וסרטונים מצחיקים אח"כ.