התפקדות חודש אפריל

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהיזהרי, פקאצה. איגוד הקרדיולוגים של

ספרד קבע כי הצפייה במשחקי הקלאסיקו, בעיקר בתדירות גבוהה כפי שהם היו בזמן האחרון, עלולה לגרום להתקף לב. הנפגעים הסבירים ביותר: גברים מעל גיל 50, מעשנים, אנשים בעלי תזונה לא נכונה ואנשים אשר יש להם בעיות להתמודד במצבי תסכול ולחץ.

Noa L black

New member
היי, גם אני ראיתי את זה P:

גברים מעל גיל 50, מעשנים = אנחנו (?)
אני אמרתי מהתחלה שזה לא טוב לי ללב, 4 קלאסיקו ב18 ימים. ><"!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחחח אבל, שימי לב לחלק האחרון:

כמו כן נמצאים בסיכון אנשים שאינם מיטיבים להתמודד עם לחץ נפשי ומצבי תסכול... וקרן בדיוק כזאת

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאעהעעאהעהאעעהא נכון,

אבל שרדתי כמו גדולה!!! :) למרות שתמיד יש שנה הבאה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאבל שנה הבאה לא יהיו כל כך הרבה

קלאסיקו כמו השנה... יהיו איזה שניים... אז כמות הפעמים שהם יש לך סיכוי לחטוף התקף לב תרד

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifזה לא בטוח~

כי יש שניים של ליגה, והסיכוי שיהיה אחד בגביע הוא יחסית גבוה. לגבי ליגת האלופות, זה כבר משהו אחר.

Serena16

New member
לא רוצה

להיפגש שוב עם בארסה בליגת אלופות, זה פשוט בלתי אפשרי לעבור.. ליגה + גביע, יותר קל נגדם

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifעם כל האהבה שלי לבארסה,

השיפוט בשני המשחקים של החצי גמר היה כל כך גרוע שאי אפשר להסתמך על התוצאות כדי להגיד מי יותר טובה...

Serena16

New member
אני יכולה להגיד

שבארסה משחקת יותר טוב, כי אנחנו יחסית קבוצה חדשה ולהם יש שיטה מסוימת ועוד מיליון סיבות אבל עם שיפוט הוגן, זאת ממש לא היתה התוצאה... אבל אין מה לעשות, סה לה וי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלכי תדעי,

ד"א אני לא יודעת מה היה קורה אם שופט אחר, כי תכלס אין שופט בעולם הזה (בעיקר לא במשחק שכזה ) שיהיה פייר ב100% היו הרבה טעויות של השופטים ב4 משחקים (למשל במשחק הראשון - פנדל לטובת ריאל מדריד שאח"כ מארסלו הודה שלא הגיע להם, במשחק השלישי - כרטיס אדום לפפה ) אז המשחקים יכלו להסתיים בצורה אחרת, אבל את לא יודעת באיזה צורה. וגם אני לא. מי יודע - אולי עם שופט אחר היה יוצא מצב שאנחנו לוקחים את הגביע?
ד"א גם לי אין כוח לעוד פעם 4 קלאסיקו בשבועיים, ישלי לב חלש.XD אבל הסיכוי שניפגש שובפעם זה או חצי גמר או גמר. ומה הסיכוי שזה יקרה? ~ואז את קולטת כעבור שנה ריאל ובארסה מגיעות לגמר.XD~

Serena16

New member
לא ציפיתי שהשופט יהיה צודק

בכל שריקה שלו.. אבל זה הגיע למצב שאי אפשר להתעלם מזה. אדום על כלום שהכריע את המשחק, גול חוקי שנפסל... וזה בנוסף לאדום ההזוי שוואן פרסי קיבל מול בארסה בשמינית גמר.. זה כבר נהיה מייאש
אני לא חושבת שזה קשור לבארסה עצמה.. אופ"א זה ארגון מושחת. מוריניו מתלונן על שופט ואז שבוע אחרי הוא משובץ לקלאסיקו? כל התלונות של ריאל נדחות ושל בארסה מתקבלות, פפה עומד לדין בגלל אדום שלא הגיע לו ואפילו קסיאס עומד למשמעת.. זה נהיה הזוי מרגע לרגע, אני מקווה שדברים ישתנו עד עונה הבאה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifקסיאס? מה הוא קשור?

הוא השחקן היחיד בריאל שאשכרה מסתדר עם בארסה!

Serena16

New member
קסיאס עומד לדין

על התנועה הזאת שהוא עשה לקוון אחרי שפסלו את הגול של היגוואין

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifובארסה הגישו תלונה? O_O"

כאילו מה הקשר שלהם לזה, זה בין קסיאס לבין הקוון.

Serena16

New member
אני לא חושבת שזה בארסה

התלוננו על זה.. אופ"א חוקרת את זה כי זה כאילו "לא מכובד" אבל אם היה מישהו מכובד במגרש הזה זה קסיאס

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo45.gifקסיאס הוא בהחלט שחקן מכובד,

שאפילו אני מכבדת.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאוו, האדום של ואן פרסי ../images/Emo122.gif

גמאני חושבת שזה לא היה בסדר, אבל כאילו זה דברים שהשופטים אחראיים עליהם ולא השחקנים. תכלס בארסה (לפחות רובה) באים בשביל לשחק כדורגל, ולא בשביל לעשות דרמה קווין לשופטים (כמו דני
) על איזה שופט מוריניו התלונן לפני הקלאסיקו? O: (כאילו באיזה אחד? היו 4.) שנייה, אני שמעתי שגם התלונות של בארסה וגם של ריאל נידחו. לא רק של ריאל. כי תכלס זה היה שטותי. אולי התלונות של ריאל על בוסקטס ודני היו סבבה, אבל להתלונן על 6 שחקנים!? ולא שמעתי בכלל מה היו התלונות של בארסה, רק הבנתי שבגלל שריאל הלכו גם הם הלכו, ושבסוף לא קיבלו את התלונות לאף אחת מהקבוצות.

Serena16

New member
באמת שאני מעריכה

את רוב בארסה בתור שחקי כדורגל כמו פויול, אינייסטה, צ'אבי, מסי .. אבל בוסקטס, מסצ'ראנו ודני אלבס צריכים לקבל אוסקר על ההצגות שלהם, זה פשוט זוועה ... וגם הלכלוכים של פיקה ואלבס מחוץ למגרש לא מוסיפים להם לכבוד העצמי... מוריניו השווה את שטארק (השופט שהרחיק את פפה) לדה בליקר (השופט שהרחיק את טיאגו מוטה בחצי גמר מול בארסה שנה שעברה) ויומיים אחרי התלונות האלה דה בליקר משובץ לקלאסיקו... אופ"א
האמת שבארסה התלוננו לפני ריאל... ואז ריאל בתגובה התלוננו גם.. ברור שהם הגזימו אבל אלבס ובוסקטס היו צריכים להיענש לדעתי, בינתיים מי שנענשים זה רק ריאל והתלונות של בארסה עדיין לא נדחו. חפירה

Serena16

New member
אני נשמעת ממורמרמת ../images/Emo122.gif

באמת שאני חושבת שבארסה קבוצה מדהימה, כדורגל מעולה, מאמן גאון באמת הכל יש בהם, אבל ההצגות האלה והעזרות מהשופטים רק מורידים מהערך שלהם ומונעות מהם בעיניי להיחשב לקבוצה הכי טובה בעולם.. זה גם לא משחק אחד, וגם לא 2 וגם לא 3 שדברים כאלה קורים ואי אפשר שלא לחשוב שיש שם משהו ... אבל מה שהיה היה, נקווה שאנשים יפיקו לקחים מהעניין לא צריך לקחת ללב, תמיד יש שנה הבאה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלא, אל תדאגי, אני מבינה לגמרה. :)

אני גם חושבת שההצגות שהיו להם (טוב ל3 שחקנים מהם את השאר אני לא שופטת) מורידים להם מהערך. אבל צריך לזכור שיש עוד שחקנים, ותראי את מסי במשחק האחרון - בשנייה כל שחקן של ריאל יכל לקבל מיליון צהובים ואפילו אדום. כאילו אבל במקום ליפול ולהתחיל לבכות הוא קם על הרגליים ישר והמשיך לשחק, כאילו באמת, זה שחקן.
חחחחחחח, אני מאוד מקווה ששנה הבאה לא יהיה מפגשים כאלה, גם אם יהיו 5 בשנה, שלא יהיה 4 אחד אחרי השני. זה יותר מידי, ויותר מידי לחץ, לשופטים, לשחקנים, לאוהדים. זה משווווווגע!O_O

למעלה