התפקדות חודש אפריל

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחחח יאללה בואי נתחלף בבית ספר../images/Emo6.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחחחחחחחחחח,רציני!?XD

אויי מסכן מוריניו, הוא לא יודע שלא אומרים דברים כאלה - כי אז דברים קורים דווקא!?XD אבל לא היה איזה קטע שהיה אמור להיות שופט מפורטוגל והחליפו אותו לאחד אחר בגלל מוריניו, שממש הכעיס אותו?
בסדר 3 שחקנים שיש להם דרמות לעומת קבוצה שלמה. אני באמת חושבת שזה לא היה בסדר מה שהם עשו, מאוד הרגיז אותי לראות אותם ככה - כי זה לא הדרך של בארסה. לפחות במשחק האחרון הם הרגיעו קצת
חחח, אני שמעתי בידיוק ההפך, קודם ריאל פנו, ואז בארסה. אני כן חושבת שדני ובוסקטס היו צריכים להענש (בעיקר בוסקטס, כי טוב גזענות זה משהו נורא. ואם זה היה תלוי בי - הוא היה מושעה. אין משהו שאני שונאת יותר מגזענות, באמת
) טוב כי ריאל הגזימו אם כמות התלונות, יכול להיות שבגלל זה הם לא קיבלו כלום. וקסיאס הרי זה לא בגללנו, זה בגלל הקוון. אולי פפה זה בגללינו...

Serena16

New member
חחחח לא

לא היה שופט מפורטוגל, גווארדיולה אמר שאם היה נבחר שופט מפורטוגל מוריניו היה אוהב את זה, אחרי זה נבחר שטארק שקוראים לו ה"שופט הכי גרוע" בבונדסליגה, נו באמת
לא לא, זה מאה אחוז קודם בארסה.. אחר כך ריאל התלבטו וכתגובה התלוננו גם. בוסקטס

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכן אלה היו בארסה קודם...

רק אחר כך ריאל... ובאמת בקשה להרחיק שישה שחקנים זאת בקשה מוגזמת ואני חושבת שבגלל זה היא נדחתה

אעהאעהאעה איזה מתוקיםםםםםם../images/Emo23.gif

לא, אין, אני פשוט חולה על הצמד המושלם הזה. הם חייבים לצאת מהארון ולהתחתן כבר. וששאקירה תלך לעזאזל!@#$ חיפשתי כל מיני תמונות באינטרנט ויש איזה דפוס חוזר של פויל, פיקה ופברגאס (שלישיית הפ') שהם מצטלמים ממש מצחיק
זה אמנם ספרד ולא ברצלונה אבל...ספרד
חחחחחחחחחחחח כפרעליהםםםםםםםםם, אחת מהן זה הרקע שלי בפלאפון

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהם מושלמייייים!@#!@# D: ../images/Emo23.gif

אני גם מתה על ססק, למרות שהוא לא בבארסה, בבית שלי כשקוראים ליגה אנגלית זה ארסנל, אז
אני ממש רוצה שהוא יעבור לבארסה. *~* פויול ופיקה זה לא ילך ביחד~~ אולי פיקה ובויאן, זה יהיה מושלם

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifI KNOW!!! ../images/Emo99.gif

זה יהיה גאוני פשוט

../images/Emo204.gifהיי

אני עדיין כאן. מקווה שאתן זוכרות אותי.
שם: נוגה. תאריך לידה: 4.12 גיל: 23. אני מבוגרת. מיקום בארץ: ירושלים. דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסרים.
משהו טוב שקרה בחודש פברואר: דוקטור הו חזרה. והיה חופש פסח. משהו רע שקרה בחודש פברואר: לנקות? תכל'ס שום דבר. למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: לל"ג בעומר. שיר החודש: Somewhere Only We Know תמונת החודש: מלא מהטאמבלר. שאין לי במכללה. כי הוא פאקינג חסום.
אבל אם כבר, אז תמונה של הבנים האהובים עליי.
מסר לאומה: לחם זה טעים הרבה יותר ממצה.

Serena16

New member
התמונה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Somewhere Only We Know

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifברור שאנחנו זוכרות אותך! D:

קשה לשכוח אותך, בעיקר אחרי כל הצעקות שלך עלי ועל עדי בטוויטר
ד"א - התמונה

../images/Emo204.gifMY BOOOOOOYS |לבבבבבבבב|

הלב שלי נשבר בגלל היופי שלהם כל פעם מחדש. ולא ~צעקתי~. ציינתי עובדה. קטנה. פיצית.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifאת דואגת לציין אותה כל הזמן!../images/Emo6.gif

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכמובן שזוכרות../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איך אפשר לא, אחרי שאת כל הזמן מעירה לי ולקרן על החפירות בטוויטר?

../images/Emo204.gifהה

LET'S MAKE A DEAL. אתן תמשיכו לחפור, ואני אמשיך להעיר. ושלושתינו נדע שזה הכל מאהבה.

yardenise

New member
../images/Emo185.gifמתפקדת ../images/Emo195.gif../images/Emo196.gif

שם: ירדן
תאריך לידה: 3.2.97
מיקום בארץ: ב"ש
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייסבוק: yarden segal
משהו טוב שקרה בחודש אפריל: חופש פסח!
משהו רע שקרה בחודש אפריל:
למה אתן הכי מצפות בחודש מאי: שיעבור!
שיר החודש: tokio hotel - hilf mir fliegen britney spears - and then we kiss נתן גושן - כל מה שיש לי
תמונת החודש:
מסר לאומה: לפעמים אנשים שעומדים בצומת בלילה וזזים עם עצמם הם דווקא נחמדים

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאין על ארררץ ישראללללל!!!!!

שם: מיכל, מיכצי תאריך לידה: 9.8.90 גיל: 20.8 מיקום בארץ: קריות דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): פייס- Michal Mizrachi טוויטר- MforMichal שיר החודש: מלאמלאמלא שירים של טיגן ושרה
תמונת החודש: תמונה שצ'וני שלי צילם בפארק פרס בחולון
מסר לאומה: Stay at school cause that's really cool פחח

למעלה