התפקדות חודש אפריל

Serena16

New member
אני בספק

אם השופט היה מוציא אדום לאחד השחקנים.. הוא ניסה לא לעורר שערוריות ושלא יתלוננו עליו אבל כשפוסלים גול חוקי, צריך לדעת שזה מה שיקרה
מסי באמת קיבל המון מכות, היה שלב שריחמתי עליו אפילו, כמובן שרובן לא היו בכוונה אבל עדיין
שנה הבאה אני מוכנה לשלושה מקסימום, זאת היתה מנת יתר!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifזאת לא הייתה רק פסילת גול חוקי,

זה היה גם גול של בארסה שהיה גול מנבדל כל כך ברור שאני באמת לא מבינה איך אישרו אותו.... אני כולי רואה את הכדור נכנס לשער ואומרת וואי איזה חבל שזה לא נחשב כי זה היה בנבדל ואז אומרים שכן היה גול... זה היה באמת לא הוגן... וווואיי ראיתן את הקטן שלא זוכרת מי בא למסי והפיל אותו מהראש ומהכתפיים והוא נשאר יושב על הרצפה? אני נשבעת שכל כך ריחמתי עליו, אבל המבט שהיה לו על הפנים כל כך הרג אותי
הוא היה כל כך תמים ומופתע!

Serena16

New member
הגול של פדרו היה מנבדל?

אפילו אני לא שמתי לב לזה.. ומה היה לא חוקי בגול היגוואין? לפי מה שאת אומרת המשחק היה אמור להיגמר ב2:0 לנו להארכה ... איזה קטן שהפיל את מסי מהראש? קטן זה רק מרסלו

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאופס ../images/Emo6.gif התכוונתי לכתוב קטע**

לא יודעת מה לא היה חוקי, אני ממשיכה את מה שאמרת... וכן, היה גול מנבדל של מטר בערך - ראו את זה גם בלי להקפיא את התמונה על הרגע של הבעיטה... מה שעצוב הוא שפוסלים גולים חוקיים על ימין ועל שמאל באשמת נבדל שלא היה ולא נברא, אבל גולים מנבדלים כאלה ברורים מתקבלים...

Serena16

New member
תפוז ../images/Emo122.gif קראתי לא נכון ../images/Emo6.gif

אני לא בטוחה שהיה נבדל בגול של פדרו, אבל אם זה נכון זה רק מחזק את הטענות שמשהו כאן לא בסדר
אגב, הגול של היגוואין לא נפסל בגלל נבדל, הוא נפסל בגלל "עבירה" של רונאלדו על מסצ'ראנו... שבעצם פיקה דחף את רונאלדו שנפל ליד מסצ'ראנו וכמובן מסצ'ראנו לא מפספס הזדמנות ליפול

Adimenzer

New member
ינשוף|הבעיה היא שכל אחת מהקבוצות משוכנעת

שהיא צודקת. כאילו.. אם קוראים/שומעים מה שחקנים כמו פיקה וצ'אבי אומרים אחרי המשחקים, אני נשבעת שבא לי להרוג אותם בגלל כל השחצנות... בעיקר פיקה... אני ממש לא אוהבת אותו. יש בו משהו שממש מעצבן אותי... נראלי הוא היחיד בבארסה שאני לא אוהבת... ואולי גם בוסקטס

Serena16

New member
יש לי המון כבוד לצ'אבי בתור שחקן

אבל הוא צריך לשתוק
ופיקה אפילו עוד יותר.. בוסקטס פשוט מגעיל אותי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifצ'אבי שחקן ממש טוב,

אבל הקטע שכבר שלוש פעמים בשבועיים האחרונים קראתי שהוא אמר שבארסה תמיד באה לשחק כדורגל ותמיד משחקת טוב ושריאל לא משחקת כמו שצריך ושהם בונים על מזל ודברים בסגנון הזה... וזה מטריף אותי! כאילו... בסדר, הקבוצות לא מסתדרות... אבל די! נמאס כבר מהריבים והירידות המטופשות שלהם אחת על השנייה! שיבואו פעם לקלאסיקו מוכנים לשחק כדורגל... ושיפסיקו כבר להאשים את כל העולם בניצחונות/הפסדים

Serena16

New member
זה באמת מטריף

מן הסתם ששתי הקבוצות טובות, אחרת זה לא היה קלאסיקו... כל הירידות האלה פשוט לא במקום, במיוחד שהם ביחד בנבחרת. פיקה פשוט מעצבן אותי ברמות, גם ברמה אישית ההתנהגות שלו כנראה כ"כ מגעילה שאפילו חברים שלו מהנבחרת הפסיקו לעקוב(?) אחריו בטוויטר..

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאת מתכוונת לבארסה או לנבחרת ספרד?

אני יודעת שכל השחקנים עוקבים אחריו, כי אני עוקבת אחריהם...

Serena16

New member
אני מתכוונת לנבחרת ספרד

סרחיו ראמוס ואלבארו ארבלואה הפסיקו לעקוב אחריו כנראה בעקבות מה הוא אמר להם אחרי הקלאסיקו הראשון.....

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifתראי, כעיקרון גם הוא לא עוקב אחרי

האחרים מנבחרת ספרד. וגם פויול וכל השאר לא עוקבים אחריהם...

Serena16

New member
זאת החלטה שלהם

אבל אני מאמינה שארבלואה וראמוס לא סתם יפסיקו לעקוב אחרי מישהו כי הוא לא עוקב אחריהם... גם סרחיו קנאלס ואלבארו מוראטה הפסיקו לעקוב אחריו והיו שמועות על דברים מגעילים שהוא אמר להם אני חושבת שזה בגלל זה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifפיקה מטומטם. אני באמת לא סובלת אותו...

הוא בלם מצוין, אבל אני שונאת אותו

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחח שמת לב ששוב פעם הפצצנו שרשור

בקלאסיקו?

Serena16

New member
זה בלתי נמנע ../images/Emo6.gif

לא משנה כמה ננסה, אבל לא היו וויכוחים!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifכל השכבה שלי אוהבת ריאל!

רציני! וכולם משוכנעים שמסי סתם מנסה להיראות מסכן כשהוא נופל ושהוא עושה הצגות... זה אחד הדברים הכי מעצבנים שקיימים בעולם!

Serena16

New member
אצלי כולם אוהדי בארסה O:

הייתם צריכים לראות איזה חגיגה היתה אחרי ה5:0 דגלים בכל מקום, וילדים עושים לי שלום עם כל ה5 אצבעות

למעלה