הקליפים-אוהבים?

Another Girl

New member
../images/Emo168.gifהקליפים-אוהבים?

מכירים קליפים של הביטלס? ב-VH1 וב-VH1 calssics, לדוגמה, יש כמה קליפים שחוזרים על עצמם הרבה- לדוגמה Rain מופיע שם כל הזמן,וגם This Boy... ואיכשהו מצליח לרגש כל פעם מחדש. כמובן שיש עוד המון קליפים מיוחדים: Another Girl,Strawberry fields,Something,I am the walrus ועוד. אבל קליפ שאהוב עליי במיוחד,שגם הוא מופיע המון בערוצים האלה הוא Free as a bird. למה? דבר ראשון בגלל שהוא הכי מקורי ומיוחד, ויש בו משהו אחר חוץ מצילומים של החבר'ה בהופעה עם הגיטרות או זרוקים באיזה שדה...(בלי לפגוע בקליפים האחרים)זה הקליפ היחיד לדעתי שיש בו איזשהו אספקט אמנותי. דבר שני,בגלל הנוסטלגיה-השילוב של המילים המרגשות ומעוררות הצביטה בלב (whatever happened to the life that we once knew,can we really live without each other?) וקליפ שהוא מעין "חיים שכאלה" על תולדות הלהקה-ה-cavern club,Abbey road,strawberry fields,הקבר של אלאנור ריגבי,עם הומור לא קטן(רואים את ג'ורג' בפתח המרפאה של "דוקטור רוברט",או את אחד מה-blue meanies על גג של איזה בניין)פשוט נותן לנו קליפ מיוחד שגרם לי פעם אפילו איזו לחלוחית קטנה של צער בזווית העין
איזה קליפי אתם מכירים? ומהו האהוב עליכם?

הקליפ האהוב עליי

הוא הקליפ של Lucy in the sky with diamonds
בטח הרבה כאן מכירים אותו....קליפ מצוייר.

סליחה שאני לא הולכת לענות על השאלה,

כי אני עסוקה בלהתעצבן
בVH1 ובVH1 classic? שעות, שעות בהיתי בערוצים האלה בתקווה שמשהו ביטלסי יעלה...וכלום. כלום. והרי הם כתבו בתקציר "משנות השישים ועד היום", ו, ו, והראו את הביץ' בויז, והראו אפילו משנוץ החמישים אז את ארבעת המופרעים לא תראו?!
ארר.

חיפ

New member
דווקא

היה השבוע ב VH1 קליפים של לנון.. צריך רק סבלנות.

כן, ממה שראיתי,

Free as a Bird לוקח. חוץ מזה שהשיר מדהים, גם כל היצירה שלו (לקיחת קלטת דמו וזה...) פשוט מדהימה. המילים, והקליפ, הקליפ עצמו...וואו. כל שנייה יש אזכור למשהו, ו...זה פשוט מדהים. אתמול עשיתי פנארט בהשראת הקליפ
133 שכבות...וואו. אבל זה לא פנארט של אהובינו

יש כמה

כמובן ש-Free as a bird ו-Real love (עם כלי הנגינה והדיסקים המעופפים) מרגשים ויפים, אבל הם למעשה יפים כי הביטלס מצאו בהם דרך לסכם את עצמם...I am the walrus הוא ללא ספק אחד מהקליפים היפים יותר שלהם, ואם אפשר לעבור שנייה לנושאים ג'ון לנוניים יותר, הקליפ Imagine (חוץ מיוקו פותחת חלונות ונמצאת על המרקע באופן כללי) הוא חביב מאד.

Miss CB

New member
אכן קליפ לא ברור

משהו על זה שהם יודעים לקפוץ על עצים ולנגן על ענפים...

Miss CB

New member
זהו

גאד, כל פעם שאני פותחת טלוויזיה אני מעבירה לVH1 (קלאסיק אין לי לצערי...) ואף פעם, אבל *אף פעם* לא היה קליפ של הביטלז!!! אבל יש כמה שראיתי (ואסור לדבר על זה...), בינהם מספר פעמים ברצף FREE AS A BIRD. אין, אפילו בהשוואה לרוב (רוב, לא כל) הקליפים של היום הוא לוקח! גם הצילומים הישנים והנוסטלגיה, גם שיטת הצילום - מעוף ציפור - מאוד מיוחדת ומעניינת, ובמיוחד השילוב של תמונות ישנות שלהם וצילומים בצילומים חדשים של רחובות למען הקליפ. פשוט יפהפה. גם מצחיק - כמו שאמרת, כל האיזכורים של שירים אחרים שלהם - וגם בכלל, קליפ מדהים!

Tomer 123

New member
מסכים

הקליפ של Free as a Bird מדהים, וככה גם של Real Love, אבל זה בעיקר כי הם נעשו ב 1995, כשעולם הקליפים היה כבר יותר מפותח. בין הקליפים המוקדמים יותר שלהם אני אוהב את I am the Walrus הנהדר, Strawberry Fields Forever הפסיכדלי והמוטרף לגמרי, גם Penny Lane מאוד יפה (עם הסוסים). יש גם את Hello Goodbye, עם הבגדים של סרג'נט פפר, Something, עם כל הנשים, את רוב הקליפים המצוירים מ Yellow Submarine, Revolution וכו'.

Miss CB

New member
את רוב מה שציינת לא ראיתי

אבל פני ליין באמת חמוד אנ ימתה על הקטע הזה שהם מתיישבים לשולחן ופול לוקח את הגיטר הומסובב אותה כזה... בסטייל!

נכון...

שכחתי לציין את hello goodbye (שכולם מנופפים ומקפצים) ופני ליין עם הסוסים באמת. את Strawberry fields פשוט לא הבנתי, something עם יוקו, ואת המצויירים... הם לא תואמים לאיך שדמיינתי את השירים...

Tomer 123

New member
יו יש כאן טעות

התכוונתי לקליפים מ Yellow Submarine, לא Revolution כמובן... אני לא אשם שיש לי מחשב טיפש...

אותי ממש הצחיק

הקליפ של imagine... הקטע שיוקו כל הזמן פותחת וסוגרת חלונות משום מה מאוד הצחיק אותי... חוצמזה, הקליפ לא מדהים...אבל מצחיק...

מאור 87

New member
כמה דברים בעניין..

קודם כל אני ממש התאכזבתי מ- Vh1 Classic 1! כשהזמנתי את הערוץ הייתי בטוח שהוא יהיה שונה מ- Vh1 וששם יהיה באמת *רק* שירים משנות השישים והשבעים.. ובסוף גיליתי שזה בדיוק אותו דבר..
ולעניינו.. אכן Free as a bird קליפ מדהים!!! מה שלא הרבה יודעים זה שבקליפ הזה יש את הרמז הכי גדול לכך שפול מת!! אני פשוט הזדעזעתי כשחבר שלי הראה לי את זה. הרי בקליפ יש קטע של תאונת דרכים, והרי כל העלילה של Paul is dead טוענת שפול נהרג בתאונת דרכים. עכשיו, אם עוצרים את הקליפ ממש בנקודה מסויימת בתאונת דרכים, אז אפשר לראות את פול עולה בלהבות!!!! זה מזעזע!!
גולדה מאיר
: אני מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת
(חחחחח הייתי חייב לרשום את זה משום מה..) גם את Imagine אני ממש מחבב. אולי מישהו יוכל להסביר לי משהו בקשר לקליפ הזה. הרי במקור, בסוף הקליפ יוקו וג'ון מתנשקים, ובעריכה המחודשת של הקליפ חתכו את החלק הזה!!
מישהו יודע למה

מאור 87

New member
הנה זה... מ-פ-ח-י-ד../images/Emo70.gif ../images/Emo5.gif

הפוזיציה המדויקת היא 2:21

למעלה