את הקליפ הזה ראיתי הרגע... יא איזה קליפ יפה! גם כל התמונות הישנות שלהם, איך הם היו פעם... גם הקטע עם הפרצופים בהתחלה שזה מתחלף כזה מתמונות ישנות וזה - איזה יפה זה יצא! כל הכלים העפים היו ממש מגניבים, ומה נסגר עם פול: למה הנעליים שלו ברוגז עם המכנסיים?!
למה זה שכשג'ורג' בוהה בנו (נו הקטעים שהם בוהים במסך על הצופים) זה משעשע -מה הסיפור של הכובע הזה - , וכשג'ון בוהה בנו זה נוסטלגי, וכשפול בוהה בנו הוא נראה ממש חמוד, ורק כשרינגו בוהה זה מטריד?
הורדתי מלא קליפים והגעתי למקסנה: רינגו דפקא מממממממממש חמוווד!! טוף לאמשנה.סתם מחשבה שחלפה בראשי.. אקיצ..אחד מהקפליפים שהורדתי... THE END.. ואז הם שרים ובסוף האהבה שאתה נותן שווה לאהבה שאתה מקבל.. ואז תודה רבה ג'ורג נתגעגע אליך...משו כזה..... מישו מוכן להסביר לי מה זה אמור להביע?????
בקליפים שלהם, הוא גם לרוב מצחיק אותי. לאו דווקא כי הוא עושה משהו מצחיק או מנסה להצחיק, אלא בגלל שהם (במיוחד ג'ון) משתגעים כז ומתנהגים כמו ילדים קטנים ורינגו...לא. כלומר...קשה להסביר. כמו בAnother Girl, שהם על הצוק והוא למטה מכבה סיגריה או משהו כזה? טוף עזבו, יש לי הגיון מעוות
ו...וואו. אני יודעת, זה רק כמה מילים, כמה שניות, ועדיין. אני די בטוחה, אבל זה ממש ניחוש חסר בסיס שלי, שהביטלס עשו את זה (את הקליפ, שזה לא בעיה לעשות, הם פשוט לקחו את התמונות האלו ושמו את השיר ברקע...) אחרי שג'ורג' מת, ומשם הכל ברור. מה דעתכם?
דבר ראשון... רינגו פסדר בקליפים. הוא קצת מכוער כזה אבל יש בו משו חמוד, למשל, יש ציטוט שלו על תקופת הביטלז בדיאבד - הוא אומר משו על זה שהוא אף פעם לא היה טוב כל כך בקטע התכני (של התיפוף, יענו מקצבים וזה) אבל הוא נורא נהנה לנענע את הראש שלו לקצב ובגלל זה הוא אהב לתופף... חחחחח! דבר שנייייי, השורה AND IN HE END THE LOVE YOU TAKE IS EQUAL TO THE LOVE YOU MAKE היא כמובן מהשיר, וזה שיר מהאלבום אבי רוד. בתקופה הזאת ג'ורג' קצת פרש לכמה ימים אם אני לא טועה, ואז הצליחו להחזיר אותו (מה שלא נמשך זמן רב, קצת אח"כ הם התפרקו לא?), אולי הקליפ הזה הוא מלפני שהחזירו אותו.
אבל בזכותם זה קיים. או שבלעדיהם היה לוקח יותר זמן להמציא את זה. ראית את האנת'ולוג'י? הם הראשונים שעשו קליפים בעצם, כי לא היה להם כח ללכת לאולפנים בשביל לקדם את האלבומים שלהם ואז כולם יצרחו ולא ישמעו בכלל את השירים. אז הם פשוט שלחו קליפים, רק שהם קראו להם סרטים.