הקליפים-אוהבים?

אמממ,

הקטע הזה (שיש תאונה) זה אזכור של A Day in the Life, ובכל הקהל שעומד ומסתכל, יש גם את ג'ון. באיזו שנייה צריך לעצור את זה בשביל לראות את פול והלהבות?

מאור 87

New member
נכון!

וגם בקליפ עצמו אפשר לראות את ג'ון מסתכל על התאונה.. בתמונות ששמתי פה באמת לא כל כך ברור שזה פול, אבל אם תסתכלי בעצמך אז תראי שזה הוא.. יש לעצור את הקליפ בפוזיציה 2:21 אם אני לא טועה..

SickAgain

New member
גם Real Love..

הוא מאין מבט נוסטלגי על העבר היפה. ואני מסכים שFree As A Bird זה אחד הקליפים הכי מרגשים...למי שלא מודע כל כך לכל הסימנים שם והרמזים לשירי הביטלס הוא לא יראה מיוחד. אבל איפה עוד אפשר לראות את כל האורחים הנכבדים מתכוננים לתמונה של סרג'נט פפר ואת הילדים-חזירונים רצים ברחב לונדון...מול החנות של Penny Lane שבה הספר מראה תמונות כמו בתצוגה :)

SmallVille Girl

New member
גם אני בכלל אל ראיתי שום

קליפים של הביטלס אצל vh1
אבל יש לי כמה על המחשב כמו : penny lane something cant buy me love i feel fine שולט !!!!!!

SmallVille Girl

New member
ובקשר לתמונה של הקליפ

free ... מ-ז-ע-ז-ע ! אייייייייייי אם באמת התאונה קרתה אני לא רוצה אפילו לחשוב , מה פול הרגיש ! אייייייייי!

מאור 87

New member
זה לא אמיתי..

אבל זה מפחיד קצת כשמגלים את זה.. Something שיר ענקק!! רק מוכיח שג'ורג' הוא מהמוכשרים בביטלס.. אהבתי את החידוש של שירלי בסיי לשיר..

SmallVille Girl

New member
something שולט !

אני לא ממש מכירה עד כדי כך את הביטלס אבל לפי דעתי פול הוא פשוט גאון , הוא חיבר שירים מדהימים ! ובנוסף גם הוא הכי חמוד
! אבל לא קשור
גורג פשוט מעצבן ! נ.ב. הורדתי את הקליפ free as a bird הוא באמת מדהים !!!

../images/Emo2.gifאף אחד לא חושב ש...

The Fool On The Hill הוא הקליפ הכי טוב?!?!?!?!!?אני מתה עליו!!!!פול כזה חמוד בו!!!!!!

Another Girl

New member
בקשר לקטע עם פול..

תנסו להיות קצת הגיוניים...הקלפי נעשה בשנת 95',זמן רב לאחר מותו של ג'ון ואחרי שמקרטני מנסה כבר שנים להתמודד עם השמועה שהוא מת(למרות שיש מצב שהם התחילו אותה..)באמת אתם חושבים שהם ישימו כאן עוד "רמז" למותו? לפי דעתי זה רמז לשיר Day in the life.

Miss CB

New member
אה, מותק...

SOMETHING זה שיר של ג'ורג' ("המעצבן"?!), לא פול.

אני חייב להיות כנה איתכם...

ג'ורג' יכול להיות ממש מעצבן בשירים ההודיים שלו. אבל באופן כללי הוא אישיות חביבה.

Chocoholic

New member
אחד מהאהובים עלי: לא בדיוק קליפ

אלא קטע מתוך תוכנית טלוויזיה: הם מבצעים את We Can Work It Out. ג'ון יושב בקדמת הבמה, מנגן על הרמוניום (או אורגן, לא בטוח מה זה). פול עומד בדיוק מאחוריו ושר. ג'ון קולט שאחת המצלמות מתרכזת בו ומנצל את הרגע לחקות את פול, עם תנועות הראש וההבעה האופיינית לפול... פול מנסה להתרכז במצלמה אבל פוזל לעבר ג'ון. ג'ון מעיף מבט לפול לראות את התגובה וחיוך גדול מופיע על שניהם.

michalas

New member
אה../images/Emo70.gif יש לי את זה../images/Emo70.gif

*מתלהבת...* חחח...זה באמת מצחיק..
ובהזדמנות זו אני רוצה להגיד שאני מצטרפת רשמית לפורום

למעלה