הקליפים-אוהבים?

ל י מ ו ן

New member
דייייייייייי!!!

תגידי לי איפה ראית את זה...... פליייייייייייז אני חייייייייבת לראות..פשוט חייייייייייייבת חח...תודה... (מכירים את האנשים האלה שפשוט מגזימים ליפמים.....זה פשוט מוזררררר איך הם יכולים?
)

Tomer 123

New member
אפשר להוריד את זה בקאזה

כי לא נראה לי שאפשר להשיג את זה בדרך חוקית כלשהי והאמת שהאיכות של זה גם לא משהו, אבל לא נורא...

חיפשתי בקאזה...ולא מצאתי.

אבל תמיד אפשר לנסות שוב
אה, וג'ון לא עושה את זה גם בAnother Girl? רק שפול מפסיק אותו ישר אחרי זה, הוא שם את הידיים שלו על הכתפיים של ג'ון... אה, ודרך אגב--נגע. בטוח נגע

ל י מ ו ן

New member
חחחחחחח

איזה מתוקיייייייים!!!! אגב...שמתם לב שרינגו וג'ורג נראים קצת אווט בקליפ הזה.....? מוזרים.....

אכן../images/Emo9.gif

אבל אני אוהבת אותם בכל זאת
ג'וני קרע אותי בAnother Girl. כמו ילד קטן שהשתעמם כבר מלעמוד ולנגן

אה הא!

זה באנת'ולוג'י! (2, נראה לי) ושם גם יש את מה שרבקה דברה עליו בהייד-פארק, שעל ה...ט'יגני של התווים של ג'ון (
), אין תווים אלא רק ציור של מישהו שמוציא לשון. זה היה יפה

Another Girl

New member
אגב

ראיתי את שני הקליפים של Hey Bulldoge ו-Lady Madonna ואני חייבת לציין שהם כמעט זהים...כנראה צולמו באותו סשן.

tin ker bell

New member
נראה לי גם paper back writer ו-rain

נכון? והקליפים האהובים עלי הם ::: something-עם פטי וג'ורג' החמודים וכל הזוגות ביחד.. hey jude-אני לא מבינה איך לא כתבתם קודם,הקליפ (והמוסיקה) מדהימים (אם זה קליפ,נראה לי זה היה שידור כלשהו...) hello goodbye-קליפ צבעוני ויפה ו-lucy in the sky with diamonds המצויר

VH1

תמיד כשאני רואה VH1 אז יש רק את וומן של ג'ון לנון או את אמגיין אני לא מצליחה ליראות קליפים אחרים של הביטלס ני חייבת להוריד אותם מהאינטרנט כדי ליראות אותם איזה מעצבן

Tomer 123

New member
זה דווקא סיפור משעשע

הביטלס רצו לצלם קליפ ל Lady Madonna, שבו יראו אותם באולפן מקליטים. אבל את השיר הזה הם כבר הקליטו, אז הם החליטו להקליט שיר אחר שהיה במלאי, Hey Bulldog, ולערוך את זה 'כאילו' הם שרים את Lady Madonna. בסופו של דבר, גם Hey Bulldog נערך כקליפ, למען הצדק ההיסטורי...

Miss CB

New member
you have GOT to be kidding me!

זהו?! בשביל זה חיכיתי דקות ארוכות (קאזה...)??? בשביל זה ישבתי והעברתי את הזמן??? בשביל לראות את רינגו על אופנוע, את ג'ון יוצא מכנסייה, את פול מנופף בידו בלי קשר לכלום (אז היא נתנה לך נשיקה, תרגיע
), את ג'ורג' ופטי סתם הולכים?!?! וכמה אנשים שקופצים עם כלב בצורה בלתי מוסברת... מילא, זה היה דווקא משעשע. אבל זהו? זה כל הקליפ?!

tin ker bell

New member
חחח,זה רק מראה את התיאור של כל זוג

לאהבה
תיהני מהמוסיקה.. ומג'ורג' ופטי נ.ב האנשים שמשתוללים עם הכלב הם פול ולינדה. פול נראה נורא בקליפ הזה

למעלה