לקראת ההופעה בסילבר בשישי

ג'קו אייזנברג מופיע בשבילכם !!!

בגלל שהשנה סילבסטר נופל ביום ראשון ולמחרת יש לימודים החלטנו לקיים את האירוע המרכזי לציון סיום שנת 2006 ביום שישי ה29.12 אחרי שהבאנו לtlv את התקליטן הבולט של שנת 2006 +++++++++עופר ניסים ++++++++++++++++ החלטנו לא לחסוך בכסף ולהביא לסילבר את הזמר הבולט של שנת 2006 +++++++++++ג'קו אייזנברג+++++++++++ זוכה כוכב נולד 4 בהופעת בכורה אחרי הזכייה במהלך האירוע תחולק שתייה חופשית לגילאי ה18+ ותתקיים תחרות נשיקות נושאת פרסים הכניסה לבנים מגיל 17+ בהצגת תעודות זהות/חוגר סלקציה קפדנית!!! לפרטים 0523610600

a d i d a s 2 1

New member
הופעת בכורה?!?!?!?!?!?!?!?!!??!?!?!

תחרות נשיקות?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!? נושאת פרסים?!!!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??

shongold

New member
היי עדידס מה את רוצה יחצ"ן בנשמה..

האמת המדוייקת לא בדיוק נר לרגליו.. אבל כולם וודאי תבואנה בסערה ..מדובר הרי בתחרות נשיקות לא...תלוי עם מי כמובן.. וכמובן רק בגלל הפרסים...המדהימים שיחכו לנו שם אז כולם לבוא בהמוניכם....

shongold

New member
דלית47 נעים מאד לא 'ראיתיך'...לפני

גם לא 'דברנו' זו בחלט שעת כושר..לעשות זאת. ואגב ברוכה הבאה וסליחה מראש עם את כאן אתנו כבר זמן מה. ולשאלתך..מצטטת שון האם את הולכת..בדרך כלל אני מעדיפה ללכת מאשר לעמוד או לשבת הליכה על פי כל המומחים טובה לבריאות...טוב מקווה שאת בראש טוב..וצוחקת כמוני..אבל את 'אשמה' ראי הודעה שלך מעלי..ואני מניחה שאת מתכוונת אם אני הולכת להופעה ב'סילבר' והתשובה היא: נכון לעכשיו אינני יודעת. זו התשובה המדוייקת ביותר שאני יכולה להמציא לך עכשיו. הנה תכננתי להגיע אתמול ל'גהה' שכחתי את שמו העכשווי. ושם למעלה חייכו חיוך גדול והתוצאה שפעת שנפלא עלי חזק למשך שבוע שלם..ועדין נותנת בי את אותאותיה. מכאן את מבינה שאני לא עושה יותר תיכנונים מוקדמים יצא אבוא בכף לא יצא גם כף. ותוספת קטנה צריך לברר אם מדובר על חברה מאד מאד צעירים - ואז לא נראה לי שיתאים לחלק גדול מהפורום ואני נכללת בו. אבל בהחלט יתאים לצעירות שאינן יכולות להגיע למופעים רגילים. שאלת שאלה קצרה ואני כדרכי לפעמים אני בארוכה מאד. מקווה שלא נרדמת עד השורה התחתונה...

shongold

New member
וואהו כל המונלוג הארוך כתבתי לעצמי.

המסקנה שהגעתי אליה קודם 'אם אני לי מי לי' וואלה נכונה גם כאן.!!! אבל בכל זאת אני תמהה..

דלית47

New member
ענין המחשב סודר אני יכולה לענות

שון תודה על התשובה אני כתבתי על הצטרפותי לפני שהקומונה הפכה לפורום אני לא כותבת הרבה אבל מתעדכנת כל הזמן אני לא יכולה ללכת למועדון כי לא ארגיש בו נוח אני ממועדון הארבעים פלוס

kapit5

New member
דלית-אם הית מגיעה -היית מגלה

שהיו כמה וכמה ממועדון ה-40+.כולם הרגישו נוח,עשו חיים,זה הכל בראש.

דורית41

New member
דלית-כח מושיע הגיע...../images/Emo101.gif

אם זה עדין לא הסתדר-את פשוט נמצאת על CAPS LOCK-אם תלחצי פעם אחת על המקש הזה,את חזרה בעברית.

דלית47

New member
דורית תודה הצלחתי לסדר לבד עשיתי

ריסטרט ואפילו לא קראתי לבן שלי

מגושקה

New member
תחרות נשיקות עם ג'קו ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וזה כאילו מייד לאחר הזכיה אני רואה, חחח אבל טוב מי אני שאתלונן, פאקינג TLV

talytal

New member
מסתבר שלא כל ההופעות בשושו ../images/Emo8.gif

או שלסילבר יש יחצנים יותר נלהבים מאלה של גהה...

lala8224

New member
כנראה שההופעה הזו נתנה את האות,

ועכשיו, אחרי שראו שגם בת"א המצב נרגע, החליטו להתחיל לפרסם את ההופעות.

talytal

New member
שירני, ג'קו לא מופיע ב-TLV

הוא מופיע בסילבר. לא ברור מה הקשר בין ה-TLV ועופר ניסים לג'קו, וגם לא ברור באיזה יקום חלופי זו הופעת הבכורה שלו, אבל ווטאבר...

למעלה