לקראת ההופעה בסילבר בשישי

Nova5

New member
יש טל', אולי תבררי

סילבר, ת"א 3610600 - 052 ותגידי לנו...

שירנרן17

New member
נראה..

איך קוראים לך? מזמן לא הייתי פה חח אוף שונאת סילבר.. מועדון של ערסים..

Nova5

New member
זה מה שאנחנו עושים בזמן האחרון

מבלים במועדוני של ערסים. רק בשביל פורום וג'קו אני מוכנה לסבל הזה

livi4

New member
היי נובה נשמה מה קורה??

אני חולה - כנראה ממועדון הארסים שביליתי בו בחמישי האחרון.

hela19

New member
היי מותק, שולחת לך בריאות../images/Emo193.gif

עד יום שישי, יש לך די זמן.. חחחחחח הילה.

Nova5

New member
כן, אני יודעת , ליבי../images/Emo184.gif../images/Emo185.gif

תשמרי על עצמך ועל המלאכים הקטנים שלך אצלי הכל בסיידר

a d i d a s 2 1

New member
ליבי החלמה מהירה נשמהההה

יאנוש!!!...סיימתי שתדעי לך... אממממ אה וכן, זה לא עד גיל 19 המועדון.... מן הסתם שאין הגבלה עד לאיזה גיל מותר... וסליחהההה אבל את הבטחת לי שוקולדה!!! את מבינה לבד מה זה אומר כן?

livi4

New member
תודה לעדידס ויאנוש'../images/Emo24.gif

מקווה שלא הדבקתי את ג'קו

שירנרן17

New member
כן הלוואי והייתי יכולה ללכת...

ג'קו הופיע במועדונים מעל גיל 18 או מעל גיל 21 עד עכשיו ולא יכלתי ללכת .. אני בת 17

rootteem1

New member
שירני מאמי על ההופעה הזו

לא דיברו על הגבלת גיל, טוב לא לנו, אני מקווה כי כל מה שהיה כתוב שהכניסה מעל גיל 17 לבנים..=[ אין לי מושג למה.. אבל אנחנו כנראה יכולות.. את תבואי?

Nova5

New member
במודעה של atraf כתוב

בכל שישי במועדון הסילבר ליין השמינסטים לבני ה-17 ומעלה. על העמדות: די ג'יי טאז ויניב B עם האוס וMTV . די ג'יי הראל Z עם שחורה כל הערב. לפרטים: 052-3832100 קהל: 17 ומעלה כניסה: 50-65 ש"ח איפה: Silver מעורבת :מוסיקה

Nova5

New member
הכל באהבה וגם כי רוצה לראות

את כולם, ויש שתי גברות שאני חייבת לראות במיוחד

Nova5

New member
כן, ראיתי...

את יודעת , כל פעם שהוא צריך להופיע אני, מתחילה לגלגל בראש ולחשוב, איך ילך הפעם: קהל אחר, מקום אחר, כל פעם ניצב מולו אתגר אחר. אז עכשיו בא לי להגיד: ג'קו, אין לי שום ספק שהכל ילך לך טוב, אבל מה אנחנו אמורות לעשות עם אתגר שלנו - 17-19 ??!! טוב 1. זאת הודעה כללית ולא קונקרטית, כתובה מזמן, יש גם הודעה אחרת: מ17 ... 2. יכול להיות שאין אחר כך הופעות בזמן הקרוב 3. הלווי שהתנהגות שלנו הייתה בגבולות 17-19. היא מתיאמה לגילאים הרבה יותר צעירים 4. מה יכול לעמוד מפני הרצון שלנו להיפגש? 5. נכיר בעובדה שאנחנו בהתמכרות בשלבים המתקדמים ורוצים את המנה שלנו.

למעלה