לקראת ההופעה בסילבר בשישי

Nova5

New member
טוב לראות אותך מחייכת!

אז מה - אם זה יום ו' - מגיע לנו מנה לוורידים?

kapit5

New member
האלו-לא אמרתי שאני לא רוצה

לבוא-אמרתי שאני שוקלת את העניין.
בסיכומו של דבר אני חושבת שצברתי הכי הרבה קילומטרג' של ג'קו.

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחח לקחת אותי ללב?

אם תבואי זה לא יהיה בשבילי...אני צוחקת לגמרי שכל אחת תעשה לפי מה שהלב אומר לה... באמת מגיע לך המון כבוד... זה היה לגמרי בצחוק ובכל אופן, אם תבואי זה יהיה אולי ורק אולי כן? בשכנוע קטנטן שלי...ולמען הואקו... אוהבת ורצה... שלוםםםם

kapit5

New member
אם כל הכבוד לג'קו-ויששש כבוד

הכרתי פה כל כך הרבה חברות חדשות שזה פשוט תענוג לפגוש אותן.האמת אני נורא אוהבת לרקוד וכל הופעה שלו זו סיבה למסיבה. אז לא ניראהלי שזו תהיה בעיה לשכנע אותי.

a d i d a s 2 1

New member
יופי בשלב מסוים אני אתחיל להפעיל את

קסמיי..... למי יש יומולדת? אין מישהי עם יומולדת?!

hela19

New member
סבלנות עדידס, יש זמן, ג'קו ינצח

מה הלחץ יקירתי? יש המון זמן, אנחנו כעת, עוד מעכלים את ההופעה והמפגש של חמישי בלילה.. אל תדאגי, יגיעו למען ג'קו..רבים! הילה.

אה סבבה תודה!

יואו אני מזה מקווה שיוציאו אותי שישי שבת אני מתה כבר להגיע להופעה אבל יש סיכוי גדול שאני סוגרת שבת הבאה
מישהו יודע כמה עולה כניסה?

Nova5

New member
יתברר בסוף שבוע

ובקשר לשבת הבאה - לא נורא, תהיו עוד הופעות

מגושקה

New member
אני מקווה שלפחות כמה בנות מהפורום

ילכו לזה. (אני לא יכולה כי זה בשישי - ואני שומרת שבת, ועכשיו גם עושה חטא, חחח) מפני שאני חושבת שהאנרגיות הטובות שלנו (ז"א צעקות והתלהבויות) גורמות להופעות שלו להתקבל עוד יותר טוב, ואולי לאנשים במועדונים להתייחס אליו יותר באהדה. לפי דעתי אנחנו עשינו שינוי מהותי בהופעה באלג'יר, לא שהיו מקבלים אותו לא יפה, אבל אני בטוחה שאנחנו גרמנו להם לחשוב שנית אם הם ירצו להגיד/לעשות משהו, וכשראו כמה הוא נאהב ונערץ הם קיבלו אותו יותר יפה. בכל אופן, אני יודעת שזה מבאס חלק מכם ללכת למועדונים כאלה, ומקווה שההופעות הבאות (אחרי הסילבר) יהיו במקומות אחרים, אבל בינתיים נאלץ לתמוך בו שם. וזאת היתה ההטפה השבועית שלי להערב, חחח סליחה אם פגעתי במישהו או נשמעתי
פשוט אחרי שהכרתי אותו אישית יש לי צורך לגונן עליו יותר מתמיד מכל החרא הזה.

kapit5

New member
מגי איזה מותק את-תאמיני לי

יש כאן הרבה בננות שישמחו לגונן עליו בכל עת ובכל שעה ללא קשר להופעות.
אנחנו פשוט עוד לא התאוששנו ההופעה האחרונה.אני בטוחה שיהיה ייצוג תומך ואוהב גם בהופעה הבאה.

יום שישי הזה ג'קו שוב על הבמה

איזה התרגשות !!! עוד 5 ימים מועדון הסילבר מארח לראשונה בסילבר את זוכה כוכב נולד 4 האוצן המדהים ג'קו איזנברג נוכחות חובה סילבר-הרצל 146 תל-אביב

למעלה