לקראת ההופעה בסילבר בשישי

a d i d a s 2 1

New member
חחח שיר מותק כמה בנים יש לך?

למען האמת אין לי עינים גדולות אני אסתפק במה שראיתי כבר:) אין כאן הרבה שאין להם צד פולני... תרגישי אחת מהח'ברה פה ואת האמת? שאף פעם לא יצא לי לצאת עם מישהו שאין לו צד פולני גם... (קחי לתשומת לבו של בנך!!) ורק לידע כללי...תדעי מראש שאני לגמרי צוחקת... אבל לא בקשר לזה שיש לך גנים טובים!

רנה6

New member
שלושה בנים ובת...

עדידוס, יש לי שלושה בנים ובת...ואיך סבתא שלי הייתה אומרת: " אחד יותר.....מהשני"...לא רציתי להשוויץ שהרי הגאווה היא אם כל חטאת. אגב, אם מישהירוצה מרשם איך עושים בת אחרי בנים , מוכנה להסביר בפרטי....ואגב, ואולי זה קצת יעציב אותך עדידוס...הבנים שלי תפוסים...הבת שלי כמעט תמיד תפוסה, אלא שנדמה לי שסיפרתי לך כבר שיש לה פתיל קצר.

moon line

New member
שיר החוויות שלך עם ג'קו - משאירות

אותי ספיץ' לסס,( אני אנסה בכל זאת) שיר: איזו כנות, רבאק ,כנות טהורה שבאה מנשמה של ילדה ....... בקיצור זה המתכוןלהיות forever young

רנה6

New member
היום ננזפתי....

לפעמים קשה לי לדעת אם זה טוב או רע...למשל היום הסתובבתי עם בעלי והיו לי אי אלו פליטות פה במפגשים עם כמה אנשים...כנראה מילים שלא היו צריכות להאמר, ועל כן ננזפתי מעט ע"י בעלי... והוא אמר בערך כך : " לפעמים צריך לחשוב על מה שאומרים ולמי שאומרים..."...נו...ניחא...אשרוד גם את זה.

hela19

New member
דווקא כשהדעתי, איפה הטמפרמנט???

בחמישי בלילה, ב-5 בבוקר, כולם היו ערים למדיי חחחחח טוב, לילה טוב, בייי. הילה.

למעלה