לקראת ההופעה בסילבר בשישי

shongold

New member
זהו כולן מוזמנות להכנס הכל בזכות

קרן התותחית!!! אין עליה!!!

a d i d a s 2 1

New member
טוב לכל הבנות הקטינות כאן

שמאוד רוצות להגיע.. לא תהיה לכן בעיה, יכניסו אתכן, א. לבנות לא עושים בעיות ב. הולכות להיות איתכן, מספיק בנות אחרות שעברו מזמן את הגיל והתחילו עם התרגיל והמבינה תבין.... זה הכל לבינתים, שלכם עדידסססססססס :)

dashdusha

New member
../images/Emo45.gif לעדידס!

תודה רבה!!! אין לך מושג עד כמה שיפרת ורוממת לי את היום אחרי שקראתי את ההודעה הנ"ל!!! אני מאוד מאוד מקווה שירשו לי לבוא ואולי גם אבוא עם רותם ובאותה הזדמנות אזכה להכיר אתכן מקרוב יותר...

a d i d a s 2 1

New member
רגעעעע צדי קם בצעקה

תקשיבו יום שלישי נדבר עם המועדון נראה את הדברים מנקודת מבט טובה יותר.. אני לא בטוחה לגמרי, אני רק יודעת שלגילאי 15-16 אין שום סיבה שיעשו בעיות..לא נראה לי לפחות, לא נשמע לי הגיוני... תדברו עם יאנה תראו מה לה יש להגיד...אני לא רוצה סתם להפיח תקוות שווא:) בת כמה את? לא 13?

dashdusha

New member
כה.....גיל מבאס ../images/Emo7.gif!

אבל מה שכן עוד מעט 14!!! תודה לאל! עברה עוד שנה....
פיו... כבר אמרתי שאני מקנא בכן?

a d i d a s 2 1

New member
מה תודה לאל מהההה

בשלב מסוים את גם תראי, שאת תתחילי לספור שנים אחורה.. איףףףף כל הקטנים רוצים לגדול ואז גדלים ושואלים איפה היתה הילדות... בקיצור לא יודעת..מאיפה את? הייתי אומרת לך איך זה היה בזמני, אבל אני גם לא נראיתי ילדה קטנה בגיל 15 (והיום אני נראית אותו הדבר בערך..) וגם הייתי יוצאת למקומות של גילאי 22+ בלי לשאול יותר מדי... ובדיוק בגלל זה אתן לא יוצאות לשום מקום עד שההורים שלכן לא ידעו עם מי אתם ואיפה!!!!

dashdusha

New member
הלוואי וזה היה ככה....../images/Emo4.gif

לשאלתך אני מיהוד ליתר דיוק ממונוסון...בכל אופן הייתי מתה להיות בגילכן....בגיל שלען זה רישיון זה לעשות מה שבראש שלכן מבלי לבקש רשות....או לתת דין וחשבון....בגיל שלכן זה כבר אחרי החטיבה הבגרויות והפסיכומטרי המזוויע...בגיל שלכן - אז, אז מתחילים החיים האמיתיים.....ואני? אני כבר מתה להתחיל ולחיות אותם...ותאמיני לי, יש לי כל כך הרבה תכנונים אפילו אחותי הגדולה לא חשבה על דברים שאני מזמן חשבתי ותכננתי...אולי זה רק אני , אבל אני יכולה להגיד לך עם יד על הדופק שלא פעם ולא פעמיים חשבתי כמה שגיל כרונולוגי הוא דבר מעצבן...שכן הוא לא קובע דבר ; אדם אינפנטיל- אינפנטיל ואילו אדם בוגר - בוגר...זה נכון שעם השנים הזווית משתנה ולעיתים מתקבלת גם תמונה יותר מחודדת ונכונה וזאת משום שניסיון וותק בג'ונגל הזה שניקרא חיים אכן משפיע...אבל למרות זאת מאז שאני זוכרת את עצמי אני כזאת...לפעמים אני חושבת שאם גיל כרונולוגי היה מותאם לבגרות וכו' אז מזמן הייתי בגילכן :):):) וואוו קישקשתי המון...סליחה מראש על האורך...פשוט הנושא הזה יושב לי חזק בראש...

a d i d a s 2 1

New member
את בוגרת מאוד...

ואגב אדם אינפנטיל יכול להיות גם אדם בוגר... עכשיו לעניין.... ניגש וחבל שאני עושה את זה אבל בובה...תאמיני לי שלא בא לך לגדול ולהיות תחת חסותם של הבוסים במדינת ישראל לא בא לך לגדול ולשלם חשבונות ולא להבין לאן הולך הכסף לא בא לך לגדול ורק בגיל שאפשר להתחיל להבין שכבר אין לך כח :) תנצלי את הזמן ילדה! זה זמן שלא חוזר..

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי

בחיי זה פורום לתיפארת מדינת ישראל הכל הולך כאן,בוגרות קטינות,כאלה שמבינות עניין וכאלה שפחות.... דתיות חילוניות,מהעיר ומהכפר-פשוט תענוג

a d i d a s 2 1

New member
חחח כפית, ולא זו שמתכופפת...

את תותחית.... תותחית שמגיעה יום שישי!!! יודעת למה?? "ואת ואת כמה טוב שבאת..." כל פעם שג'קו רואה אותך הוא שר את זה בלב..זה למה!

kapit5

New member
../images/Emo9.gifמההתרגשות שכחתי לראות לך

את הקעקוע. אם אני מגיע ביום שישי אני אעמוד על שכותי לבקש מג'קו שיכתיר אותי בתואר התותחית המתמידה שלא פיספסה אף הופעה. אפילו יצא לי חרוז.

a d i d a s 2 1

New member
אם=כש!!!!! מלשון כאשר!!!

לא ראית? יש לי כמה...אבל יש אחד שלא סתם כולם מתעקשים לראות דווקא אותו בזכותו אפילו אמרו שאני מיוחדת... :) זה רק כדי לסקרן אותך...:) עד שתבואי להופעה , ותהיי מוכתרת כמלכת ההגעות להופעות של הואקו....

kapit5

New member
../images/Emo6.gif תגידי את לא חושבת שמגיע לי

איזה פרס או משהו?

a d i d a s 2 1

New member
את רוצה גם מתנה?

או יספיק לך סט סכום? גם כאן המבינה תבין... אה ואגב...אם את דורשת מתנה שיכנסו לך דרכה חולות לתחת תודיעי לי מראש..צריך לתאם כאלה דברים..

למעלה