את מביאה לי שיר לפנים!!!!!!!, קודם זה היה "תשים ת'ראש בצד (X2) ו.....כל הימים ימים וכל הלילות סמים" (אך איזה שיר!) זהו ..כנראה שלא תמלטי ממני והמבין יבין....חחחחח
אם את באה יום שישי..... הפתעה! אני יימלט גם יימלט, ואין הרבה מבינות שיבינו את העניין חוץ ממני וממך... את מסכימה שאני אשלח אותך לשתות מים קרים? איזה יפיופה את! יאנה אם כבר אנחנו עסוקות בלעבור צדדים, לפני שאני עוברת אליך אני רוצה לעבור דרך מון ליין....
אז מונליין תשים את הראש בצד סתאאאאאם אותך הייתי מצרפת בכיף.... ותודי שהמשפט של ג'קו היה רק תירוץ למה שאת מרגישה אליי בפנים באמת!!! את לא צריכה לאשר.. בסוף את תחשבי שאני רצינית , ושאפילו יום חמישי ניסיתי לשכר אותך כדי לשקר אותך ולעשות את זממי...
נמלטתי עם הכסף ....(אוי מזכיר קצת את הקליפ) "כבר יומיים אני שט בסירה קטנה בעצםםםםםםםםםםםםם לא ביאכטה אני שט ....... מי שרוצה המשך שיכנס לג'אמוס אין לי כוח ואני מזייפת -(עדידס לתשומת ליבך) ביי ולילה טוב בשורות טובות מהמועדון......
הייתי בהופעה של קליינשטיין בצוותא 2 (חברה שלי קנתה כרטיסים ממש מוזלים בעבודה אז הלכנו....) היה נחמד בסה"כ (אתן מכירות את זה שאין נורא מלומר על מישהו" נחמד."...)- אבל לא חשבתי שתוך שנתיים ידברו על קליינשטיין כל כך הרבה רק בהקשר של הקאות! ג'קו-מטביע מטבעות לשון שכמוך!
ב חדש... מה נשמע שירוש??? רק רציתי שתדעי שבן שלך...אולי שיהיה לך למלווה צמוד בכל ההופעות הבאות? יש לך גנים טובים! זה אחד הדברים הראשונים שאמרתי נדמה לי לזואי בהופעה... אחרי שראיתי אותך..