לקראת ההופעה בסילבר בשישי

kapit5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרסת אותי עכשיו

למה לתאם?יש תור?

a d i d a s 2 1

New member
אז למה חשבת האימרה הידועה אני קיקית

קיקיתי וקיקיתי ומי לא בא? רמי קליינשטין בעעע?

a d i d a s 2 1

New member
כפית....רצית פרס לא?

כי אם כן את צריכה להשתתף! יום! שישי! בתחרות הנשיקות...

moon line

New member
דידה, נכנסתי עכשיו ומה ראיתי , שוב

את מביאה לי שיר לפנים!!!!!!!, קודם זה היה "תשים ת'ראש בצד (X2) ו.....כל הימים ימים וכל הלילות סמים" (אך איזה שיר!) זהו ..כנראה שלא תמלטי ממני והמבין יבין....חחחחח

a d i d a s 2 1

New member
תזכרי טוב את השיר שים תראש בצד

אם את באה יום שישי..... :) הפתעה! אני יימלט גם יימלט, ואין הרבה מבינות שיבינו את העניין חוץ ממני וממך... את מסכימה שאני אשלח אותך לשתות מים קרים? איזה יפיופה את! יאנה אם כבר אנחנו עסוקות בלעבור צדדים, לפני שאני עוברת אליך אני רוצה לעבור דרך מון ליין....

moon line

New member
לא אכפת לי, בתנאי שלידי יהיה עוד

מישהו ועכשיו באמת והמבין יבין........ ובאמת חחחחחחחחחחחחחח
" תמיד רציתי לעשות בשלישיה" ( סליחה? זה לא שלי אני רק מצטטת)

a d i d a s 2 1

New member
יד ביד אם רק תתן לי יד...

אז מונליין תשים את הראש בצד סתאאאאאם אותך הייתי מצרפת בכיף.... ותודי שהמשפט של ג'קו היה רק תירוץ למה שאת מרגישה אליי בפנים באמת!!! את לא צריכה לאשר.. בסוף את תחשבי שאני רצינית , ושאפילו יום חמישי ניסיתי לשכר אותך כדי לשקר אותך ולעשות את זממי...

moon line

New member
מה ז"א אני בטוחה בזה בגלל זה

נמלטתי עם הכסף ....(אוי מזכיר קצת את הקליפ) "כבר יומיים אני שט בסירה קטנה בעצםםםםםםםםםםםםם לא ביאכטה אני שט ....... מי שרוצה המשך שיכנס לג'אמוס אין לי כוח ואני מזייפת -(עדידס לתשומת ליבך) ביי ולילה טוב בשורות טובות מהמועדון......

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחחח ואת מזייפת?

זאת לא בעיה שלי מותק... כי בראש שלך יותר מדי קליינשטין והפסנתר... לילה טוב בובה..הרגת אותי..

דורית41

New member
לפני משהו כמו שנתים-

הייתי בהופעה של קליינשטיין בצוותא 2 (חברה שלי קנתה כרטיסים ממש מוזלים בעבודה אז הלכנו....) היה נחמד בסה"כ (אתן מכירות את זה שאין נורא מלומר על מישהו" נחמד."...)- אבל לא חשבתי שתוך שנתיים ידברו על קליינשטיין כל כך הרבה רק בהקשר של הקאות! ג'קו-מטביע מטבעות לשון שכמוך!

Nova5

New member
בנות, אנחנו נסתדר

יש פתרון - "בדרך אל האושר" - שלישיה

רנה6

New member
עדידס, עדידס...את קולך כי שמעתי....

עדידוס, לאן נעלמת לי?!...כאילו שטפו אותך הגלים...כאילו נשאה אותך הרוח...כאילו התאדת...זו אני, שיר...זוכרת?!...

a d i d a s 2 1

New member
איף אפשר לשכוח?

ולמה שכחתי? שלחתי לך שני מסרים, אחד אחרי ההופעה ואחד אתמול בערב....לא קבלת!?

רנה6

New member
אוף לי....

חושששששתני שקיבלתי רק אחד...אני אומרת לכן...מישהו מתנכלללללללללללללל לי או בי...צריכה ללכת לבדוק במילון...על כל פנים, הבנתן.

a d i d a s 2 1

New member
הבנתי, אין לי איך לשחזר אז אני אכתו

ב חדש... מה נשמע שירוש??? רק רציתי שתדעי שבן שלך...אולי שיהיה לך למלווה צמוד בכל ההופעות הבאות? יש לך גנים טובים! זה אחד הדברים הראשונים שאמרתי נדמה לי לזואי בהופעה... אחרי שראיתי אותך..

רנה6

New member
תודה דידוס...

תודה עדידס...אגב, הוא השקה אותך במים בשעת המשבר הגדול.....ואני ליטפתי אותך מידי פעם, כדי לבדוק שהכל תקין אצלך ושתרגישי שמגוננים עליך....

a d i d a s 2 1

New member
חחח ומה חשבת שירוש?

שסתם יצאתי החוצה לגמרי עם עצמי כדי לבוא אחריכם ולהגיד לנהגת מונית שתשמור עליכם? ולהגיד לכם תודה? הכל נשאר במשפחה... :) לילה טוב!

רנה6

New member
תגובה פולניה שלי....

עדידס, כל פעם שאפקוד מועדון אחר , תוך נהירה אחר ג'קו, אביא בן אחר שלי...חושבת שלא תדעי במי לבחור....( אוף, כמה אני פולניה.!....הצילו!)

למעלה