מצעדים

LeAnnDylan

Well-known member
למעשה היא לא הייתה במקום הראשון בכלל

עם השיר הזה, הכי גבוה שהיא הגיע זה מקום 2.

dolytush

New member
התכוונתי בנוגע לשני המצעדים האחרים

ששם היא מקום ראשון ונאלצת לשים תמונות שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
חחח נראה לי תצטרכי להתרגל אליו../images/Emo3.gif

הוא הולך להישאר הרבה זמן ב-GAC לפחות

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo124.gifiTunes Top 10 Country Songs../images/Emo88.gif

אין לי באמת מושג מה היה במצעד שבוע שעבר מה גם שזה מתעדכן כל הזמן לא אחת לשבוע אבל לא נורא הנה הדירוג הנוכחי:
10. If I Die Young - The Band Perry 9. Today Is Your Day - Shania Twain 8. Black Horse and the Cherry Tree - Casey Weston 7. Knee Deep (feat. Jimmy Buffett) - Zac Brown Band 6. Just a Kiss - Lady Antebellum 5. Country Girl (Shake It for Me) - Luke Bryan 4. Dirt Road Anthem - Jason Aldean
3. Remind Me - Brad Paisley (Duet with Carrie Underwood)
2. Honey Bee - Blake Shelton
1. Dirt Road Anthem (Remix) [feat. Ludacris] - Jason Aldean
וכבונוס על זה שאין נתונים מעניינים יותר אספר לכם רק שבמצעדי הקאנטרי של אייטונס ברחבי הגלובוס שאניה טווין שולטת ביד רמה כשהיא נמצאת ב-20 מצעדים של מדינות שונות כשבפורטוגל כנראה ממש אוהבים אותה ויש לה 6 שירים בטופ 10! (המדינות האחרות שמאוד מעריכות אותה גם כשהיא לא עושה כלום הן ספרד, איטליה ולוקסמבורג בהן יש לה ארבעה שירים בכל מצעד. בקנדה אגב, למקרה שתהיתם יש לשאניה רק את הסינגל הנוכחי אבל הוא במקום הראשון. ולמקרה שתהיתם גם לגביי שוויץ, שם צועדים לה "רק" שלושה שירים)

blah blah story

New member
מה זאת אומרת צועדים לה שירים?

אנשים מורידים שירים ישנים שלה?? איזה קטע איתם. שימשיכו כך

LeAnnDylan

Well-known member
אכן

הנה התפלגות ההצבעות: Today Is Your Day (מופיע 9 פעמים) You're Still the One (מופיע 9 פעמים) That Don't Impress Me Much (מופיע 9 פעמים) Man! I Feel Like a Woman! (מופיע 7 פעמים) Forever and For Always (מופיע פעמיים) From This Moment On (מופיע פעמיים) Up! (מופיע פעמיים) Ka-Ching! (מופיע פעמיים) I'm Gonna Getcha Good! (מופיע פעם אחת) מה שאומר בסיכום מהיר - היא מופיעה 43 פעמים בטופ 10

וואו../images/Emo2.gif מגניב!

אם כי השירים ממש לא מפתיעים
מענין גם אם הטופ 10 של מדינות שהם לא ארה"ב או בריטניה (או קנדה לצורך הענין) באמת שווה ערך מבחינת הורדות. ז"א מענין כמה הורדות דרושות בשביל להיות שם במקום הראשון. נראה לי שמשמעותית המספר נמוך יותר. לא? חוץ מזה שיש שם כמה מצעדים שאותו שיר צועד פעמים באותו מקום. וטפ?!

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני לא הבנתי

אבל אולי יש גרסת רמיקס או משהו? אין לי שמץ ואני מניחה שהמכירות לא כאלה גבוהות. בכל זאת זה קאנטרי ובאירופה. גם ככה הם מכירים רק שלושה אמנים לכן כל המצעדים שלהם זה טיילור סוויפט, ליידי איי, ג'וני קאש ושאניה

dolytush

New member
כל הכבוד לה!

ובאמת הם השירים הכי מוכרים ( אני אפילו הצלחתי לזהות את כולם)

LeAnnDylan

Well-known member
זה גרוע יותר!!

את לא יודעת שבלונים אדומים שמתעופפים ברוח הורגים לוויתנים באנטרטיקה!!!#@$

LeAnnDylan

Well-known member
אז לריף הדולפינים באילת|הא|

מה לדולפינים לא מגיע לחיות
#$^#@%^%#

למעלה