מצעדים

LeAnnDylan

Well-known member
אגב אם כבר מדברים על שירים שפג תוקפם

והם עדין צועדים.. מישהו צריך להסביר למדינות אירופה השונות שהתוקף של Need You Now של ליידי אנטבלום פג מזמן. איך לעזאזל הוא צועד במקום ראשון ב-6 [!] מצעדים וסך הכל מופיע 20 פעמים במצעדים השונים?!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני באמת לא מבינה את זה. אייטונס זה המצעד היחיד שחייב להתעדכן כל הזמן כי זה מבוסס על הורדות ולא הצבעות/בקשות רדיו וכאלה. כמה פעמים אנשים מסוגלים להוריד אותו שיר? או לחלופין, באמת יש אנשים ברחבי אירופה שעדין לא הורידו את ניד יו נאו??

dolytush

New member
גם בגלגלצ הוא עדיין פופולרי

ואגב ממש הוריד את החשק ממנו

LeAnnDylan

Well-known member
כן אבל זה שונה

כי כמו שרווית ציינה. אייטונס מבוסס על הורדות. בגלגל"צ זה סתם פלייליסט נטחן או מקסימום אנשים שמתקשרים לבקש שיר. אבל תחשבי שבאייטונס את משלמת איזה 4 שקל על שיר. כמה פעמים תיהי מוכנה לקנות שיר שאת אוהבת גם אם ממש בא לך לתמוך באמן מאוד? פעמיים? שלוש? עשר? לא יותר מזה. אבל עושה רושם, לפי המצעדים בכל אופן, שיש המון אנשים שקנו יותר מפעם אחת לפחות. קצת תמוה בעיניי. אלא אם כן המצעדים שם לא מתעדכנים לפי מכירות יומיות/שבועויות. ז"א אם נגיד עד עכשיו ניד יו נאו נמכר ב-10 אלף עותקים דיגיטלים (סתם זרקתי מספר) אז בשבוע הבא זה ישאר אותו המספר (או יגדל כמובן אם עוד אנשים יורידו) ולא יתאפס כמו במצעד האמריקאי ולכן יש סיכוי שהם נשארים במקום הראשון המון זמן כי באמת לא היה בזמן האחרון שום שיר קאנטרי אחר שממש הצליח באירופה.

Guncrazy

New member
זה נשמע לי הכי הגיוני../images/Emo45.gif

מצד שני יש שם מצעדים שלורן אליינה מופיעה במקום הראשון ואם היא מכרה הכי הרבה עותקים דיגיטלים אבר בניו זילנד אז מצבם רע

LeAnnDylan

Well-known member
בכלל המצעד של ניו זילנד עילג

יש שם את סקוטי מקרירי 3 פעמים

LeAnnDylan

Well-known member
גחלעעיךדיעךרקלועאנרקשךלחקרלךיעחריחל

יו! הסתכלתי עוד קצת על המצעדים השונים של אייטונס וראיתי שבמצעד בגרמניה צועד במקום השני שיר של ליאן ריימס שנקרא Give ואני שואלת את עצמי מזה לעזאזל השיר הזה ואם הם פשוט לא התקמצנו באותיות של Something's Gotta Give אז ניגשתי ליוטיוב וראיתי שדלף שיר מהאלבום שלה שנקרא Give
למה אף אחד לא מעדכן אותי בדברים חשובים?!?!?$#%
יואו איזה שיר מהמם
ליאני שלי
|מתמוגג| http://www.youtube.com/watch?v=pfEhud_E40U

LeAnnDylan

Well-known member
הולי מרטינה X_X פאאאאאאאאאאאאאאאאק!!!@!$

יוטיוב
תקשיבו יש לי דמעות של אושר בעיניים עכשיו כשאני מגלה כל מיני שירים של ליאן שלא שמעתי מעולם :| תמיד הייתה לי גרסת לייב לא כיפית של סאמדייז שהייתי מאוהבת בה נואשות אבל התבאסתי שאין אותה בגרסה טובה יותר ועכשיו אני רואה שיש גרסת סטודיו של זה שדלפה מזמן :| גיעכ'קלהרעקלרעיכ'קחילךיעכלחיעדךחעאלניגלחי טודיי איז דפינלטלי מיי דיי
אתם חייבים להקשיב לשיר הזה
אם גם בגרסת לייב מלאת רעשים הוא היה מהמם אז בסטודיו הוא פשוט מושלם!!$ לא מאמינה שהוא לא נכנס לאלבום של פמילי
http://www.youtube.com/watch?v=hzbSa1ZhnLU

blah blah story

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif

איזה כיף זה לגלות שירים שלא מכירים של אומן אהוב. וזה אחרי שהתבאסת שליאן כבר לא הראשונה אצלך - אני חושבת שהיא מתחילה לחזור

LeAnnDylan

Well-known member
היא לא מתחילה. היא חזרה

בכלל לא העזתי להדיח אותה רשמית משם
כפרעליה^^ אם כי חייבת לציין שמה שגרם לי לאהוב אותה שוב זה איזה ציוץ שלה ולאו דווקא השירים האלה. עוד מעט אני אעשה חדשות ואני אחפור עליה שם;;

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

באמת קשה להאמין שהיא השאירה אותו מחוץ לאלבום. מצד שני היא השאירה את Afraid To Fall מחוץ לדיס וומן אז אנחנו לא נוטים לסמוך על שיקולי הדעת שלה... אגב ראית שבשיר למטה בקישורים יש את YRM בגרסה טובה? http://www.youtube.com/watch?v=W2Ce_XL1lTI&feature=related

LeAnnDylan

Well-known member
זה נראה לי גרסה זהה להופעה המלאה שאז שמנו

בפורום. נראה לי שירלי הביאה לינקים
בכל אופן

Guncrazy

New member
אה את זה הכרתי

מה לא ראית אותו לפניי?
אופס
חשבתי שראית כבר שיצאה לזה גרסת סטודיו. בכל אופן
אני מתה על השיר הזה

גלכחעיכמעגדכלכעחגכךלעיךחגלכדמכךשגדכחענהכחגנהמ

כגךעיגכלדחעהדכגךעחמדכגהןכעכהצגדמהועכגךלחהמ חגכלנהמבצגםכחהמכגדחנהתצגדחהבךלמנ ינכהמןךלדגחכמב גדנבכמףףךליגדמנכבגדנכחבלחףמגנבמךגדלינהךב לחגכנהלחכיגמהמ יכנגלחהימכלחגנהגכנהלחנכחנהלחגהלנגלחנה גנהליכלחהמףכגיהףגכיהנכג הכגחלעיכגיעלחגכיל החכיחעיכיעחחלגכיהףגכ חל כיעיגכףיףגכינה ךלכךהיגכףיהגחכ נגכךלחך ךיעךלכגיעיכגיעףגכנףליכגעליכגלעילגכיעללכגי חליכגיעףגכיעךןיכגעיכגף יכגעףגםןכעחגכנהןגכוינה גכליהמגכחליעךלכעילחיכנהמגכל יעגכילעיגכךל חכיחעיכגליעלחגיכעליגךכלעיכגלחנה ח לחכיך לחכגיףגכיףגיכףעלחיגכףיעףלגכמע גכחיחגכילגכילחגךיכגךלגכיךכגיל

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

(למקרה שהתגובה הראשונה לא הייתה ברורה) יואו איזה דילן יצאתי
אבל כגחלעגכךלחענגכחלחגכחגשד כלבה
איך לא התקשרת אליי מיד כשגילית את השיר

LeAnnDylan

Well-known member
לא מגיע לך שאני אתקשר אליך|הא|

אל תזניחי את הפורום ותשמעי את החדשות בזמן אמת

למעלה