מצעדים

dolytush

New member
../images/Emo6.gif

ראיתי שפרסמת אותו בפייסבוק וממש התרגשתי
אני חושבת שלאט לאט מרטינה תפנה את מקומה..

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo249.gif

בדיוק סיפרתי לאורית שיש איזה מישהי גרמניה מהפורום של מרטינה שאיך שהצטרפתי לשם הייתה ממש נחמדה אליי והתחילה לדבר איתי במסרים שם ולהסביר לי על כולם וזה. ואז היא סיפרה לי על העבודה שלה, שאין לי באמת מושג מה היא עושה אבל היא עובדת עם כל מיני מדינות ואז במסגרת העבודה יוצא לה לטוס המון והיא סיפרה שהיא בילתה המון זמן בארה"ב ובאנגליה ובאוסטרליה ועוד מדינות. בקיצור לפניי איזה חודש היא התחילה ספירה לאחור בפייסבוק שלה שבסופה מגיעה הטיסה שלה לנאשוויל. היא כמובן לא הפסיקה לחפור על זה שהיא הולכת להופעה של מרטינה ולמפגש מעריצים איתה וזה. וכשהיא הגיעה לשם היא ישר עשתה צ'אקד אין לגראנד אול אופרי. הרגשתי סכין בלב
למה היא שם ואני לא?! אני חושבת שאפילו הזלתי דמעה. ואז במשך כל יום היא כתבה שהיא הולכת להופעה אחרת של מרטינה ושהיא הבן אדם הכי מדהים בעולם ושזו ההופעה הכי טובה שהיא הייתה בה מימיה (ובניגוד אלינו
היא הייתה במלא הופעות קאנטרי אז זה לא כמו שאני אלך להופעה של טיילור סוופיט ואגיד שהיא הייתה הכי טובה בחיים שלי כי ההופעה האחרת שראיתי להשוואה הייתה של דץ ודצה) אניווי היא הייתה שם איזה שבועיים והייתה ב-6 הופעות של מרטינה!!! פאק!!! מזה עשיתי לה חסום ולא נכנסתי לפורום שם כדי לא לקבל עצבים על כל אלה שפגשו אותה והעלו תמונות
אז מאז שאין לי מרטינה 24/7 כמו שהיה לי (הפורום שלה נכנס לי בתוך איזה 3 ימים לרשימת 5 האתרים הכי נצפים שלי בכל הזמנים!) אני יכולה לפנות מקום לאובססית ליאן שלי חזרה.

dolytush

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אל תדאגי, את עוד תהיי שם. היא סתם מעפנה שוויצרית|הא|. לפחות השהייה מחוץ לפורום מפנה לך מקום לליאן, וזה מבורך. עוד ממש מעט אלבום!!#!#$

LeAnnDylan

Well-known member
לא ממש מעט. רק בסתיו../images/Emo7.gif

שיגיע כבר הסתיו
ובטח שאני אהיה שם. אורית קונה לי כרטיס

blah blah story

New member
על מה את מדברת? איזה סתיו?

בדצמבר 2012 מתחיל - זה אומר בעוד שנה וחצי!!!!! ואני מוכנה לקנות לך כרטיס רכבת

Guncrazy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה שיר

השיר של זאתי מ-The Voice

גם לא קאנטרי מספיק כדי להיכנס למצעד וגם לא מספיק טוב כדי שאנשים (כולל בלייק) ירצו להוריד אותו אז וטפ?!

השיר של זאק בראון

נשמע בדיוק כמו שהוא נראה - שיר סטלנים בתוספת כמה הומלסים לקולות רקע.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif

אני לא מצליחה להבין את כל ההייפ סביבם. חוץ מקולדר ווט'ר לא היה להם שום שיר שהצלחתי לחבב.

ממתי לבראד וקרי יש שיר יחד../images/Emo12.gif

ולמה היא שרה כל כך גבוה?
בכל אופן השיר הזה גרוע. איפה הדואט עם בלייק שהובטח לנו?

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני לא התלהבתי ממנו../images/Emo6.gif

באמת איפה הדואט עם בלייק
מתי בכלל יוצא האלבום?

Guncrazy

New member
אגב, ג'וני קאש הוא זה ששולט ביד רמה

לשאניה יש 43 שירים. לג'וני קאש יש 46!

blah blah story

New member
תודה ../images/Emo24.gif

זה באמת יעזור לעקוב אחרי שירים חדשים.. וככה תתאמצי קצת בשביל הפורום. it's a win win situation

../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo47.gif

את רואה שיצא משהו טוב מהמאמץ שלך? ליאן...

למעלה