תרגומי שירים של 30 שניות למאדים

SCRATCHER

New member
30 SECONDS TO MARS-Oblivion

האוייב מגיע חומק אל תוך הלילה כולם רצים עכשיו כולם רצים עכשיו פורצים אל תוך זמן אחר האוייב הזה שלי אלוהות מוגדרת כולם רצים עכשיו כולם רצים עכשיו כולם רצים עכשיו כולם רצים תחת השמש הבוערת אני מביט סביב מדמיין האם כל זה ירד מטה אני מחכה ליום שיגיע בוא איתנו לימין הצטרף אל הקרב כולם רצים עכשיו כולם רצים עכשיו פורצים אל תוך זמן אחר האחידות מתפלגת החלוקה תתאחד כולם רצים עכשיו כולם רצים עכשיו כולם רצים עכשיו כולם רצים תחת השמש הבוערת אני מביט סביב מדמיין האם כל זה ירד מטה אני מחכה ליום שיגיע (מטה) תחת השמש הבוערת (מטה) אני מביט סביב (מטה) מדמיין האם כל זה ירד מטה נס הוא כולו כל כך יפה עד שהוא נעלם תחת השמש הבוערת אני מביט סביב מדמיין האם כל זה ירד מטה תחת השמש הבוערת אני מביט סביב מדמיין האם כל זה ירד מטה תחת השמש הבוערת אני מביט סביב מדמיין האם כל זה ירד-

SCRATCHER

New member
בקשה חשובה!

הייתי מאוד מאוד מאוד (ואם לא הדגשתי מספיק-מאוד) לנתח ולפרש את השיר הזה! יש בו כמה נקודות שמאוד נוגעות בי. אני יודעת שיש מישהי שהפינה הזאת שייכת לה ולכן אני מבקשת ממנה רשות לנתח את השיר הזה ואותו בלבד. פליזזזז (פאפי אייז)!!!!!!

inbal287

New member
לדעתי אין שום סיבה שלא תעשי את זה...

בפורום HIM גם הייתה בחורה שאחראית על הפינה, אבל כל מי שרצה גם לתת פירוש משלו לשיר היה יותר ממוזמן.

SCRATCHER

New member
סבבה

אני מקווה היום בערב אני אעשה את זה או מחר (יש לי בית לנקות
)

SCRATCHER

New member
30 Seconds to Mars - Fallen

כן, הייתי על יופיטר ונפלתי דרך האוויר הייתי חי בחוץ על הירח אבל עכשיו אני בחזרה כאן על כדור הארץ למה אתה כאן? האם אתה מקשיב? אתה יכול לשמוע את מה שאני אומר? אני לא פה, אני לא שומע אני בתוך ראשי ואני מסתחרר האם זה מי שאתה? מין דחף אלים מתוק אדם חלש נופל עם הבטחה של סוף? כל האנשים היפים מתו חפות מפשע מחוץ לאופנה כל הזוועות עברו עכשיו דבר לא נשאר בשבילי למה אתה כאן? האם אתה מקשיב? אתה יכול לשמוע את מה שאני אומר? אני לא פה, אני לא שומע אני בתוך ראשי ואני מסתחרר האם זה מי שאתה? מין דחף אלים מתוק אדם חלש נופל עם הבטחה של סוף? האם זה מי שאתה? מין דחף אלים מתוק אדם חלש נופל עם הבטחה של סוף?

מאוד יפה!

אבל לא הבנתי למה הוא מתכוון במשפט: "כל הזוועות עברו עכשיו דבר לא נשאר בשבילי".

SCRATCHER

New member
לדעתי

היו אסונות, היו זוועות, רצח ודברים איומים. כל זה השחית והרס את העולם שבו הוא חי. לבסוף הזוועות האלו נגמרו, אבל הם כילו את הכל, ועכשיו לא נשאר לו דבר- בית, משפחה, עבודה, מקום לחיות. הוא נותר חסר כל.

SCRATCHER

New member
SECONDS TO MARS End of The Beginning 30

הנה אנחנו מחפשים אחר אות הנה אנחנו מחפשים אחר אות זה הסוף כאן היום אבל אני אבנה התחלה חדשה קח קצת זמן, מצא מקום ואני אתחיל דת חדשה משלי כמו שהיום מחלק את הלילה הנה אנחנו מחפשים אחר אות צפה באנשים מתרבים תראה אותם מתרחבים מחוץ למעגל צפה בחברייך רצים ומתחבאים עזור להם ליפול בחזרה למחזוריות הזאת הנה אנחנו מחפשים אתה רואה מה שאתה מקבל אם אתה לוקח את מה שאתה לוקח תסתכל בעין של המבחן זה הכל משום ש... עכשיו יש הרגשה שאני מקבל כשאני מסתכל אל השמאל אבל זה לעולם לא צריך להיות מוחש חיפושינו אחר אות אתה יכול להרגיש זאת? דברים משתנים אתה יכול לראות זאת? צפה איך שהעולמות קורסים אתה יכול לראות זאת? אתה יכול לראות זאת? צפה איך שהעולמות... קורסים אל תוך עצמם קורסים אל תוך עצמם בזמן אחר מקום אחר בזמן אחר מקום אחר אידיאל מנע מירוץ אידיאל מנע מירוץ מחפשים אתה רואה מה שאתה מקבל אם אתה לוקח את מה שאתה לוקח תסתכל בעין של המבחן זה הכל משום ש... עכשיו יש הרגשה שאני מקבל כשאני מסתכל אל השמאל אבל זה לעולם לא צריך להיות מוחש חיפושינו אחר אות אתה רואה מה שאתה מקבל אם אתה לוקח את מה שאתה לוקח תסתכל בעין של המבחן זה הכל משום ש... עכשיו יש הרגשה שאני מקבל כשאני מסתכל אל השמאל אבל זה לעולם לא צריך להיות מוחש חיפושינו אחר אות

SCRATCHER

New member
30 SECONDS TO MARS - Echelon

הסתכל אל השינויים האדומים אדומים שבשמיים הסתכל אל ההיפרדות שבקו הגבול אך על תסתכל על כל מה שכאן בפנים ותפחד, תפחד להביע את דעתך זה לקח רגע לאבד את עצמי כאן זה לקח רגע ואני כבר לא אוכל להימצא? שוב ושוב ושוב ושוב אני רואה את פנייך בכל דבר זה לקח רגע הרגע שבו זה לא יוכל להימצא מה הקטע של ההיקסמות מהאשלון? מה אם השאלות הבלתי פוסקות שיש לך בזמן זה מה עם תוצאות הנסיבות מצא הסחת דעת לפני שהלילה הזה לעולם לא יעלה שוב זה כל מה שיש לך בתוך ראשך, עדיף אם תקום ותעזוב במקום זה לקח רגע לאבד את עצמי כאן זה לקח רגע ואני כבר לא אוכל להימצא? שוב ושוב ושוב ושוב אני רואה את פנייך בכל דבר זה לקח רגע הרגע שבו זה לא יוכל להימצא כדי למצוא עצמנו אבודים כאן בטווח אנו זקוקים לסיבות למה אז אנו לוקחים גשר זה עם האחרים שישגשגו בהתפלגות הגדולה הסתכל אל השינויים האדומים אדומים שבשמיים שוב ושוב ושוב ושוב אני רואה את פנייך בכל דבר שוב ושוב ושוב ושוב אני רואה את פנייך בכל דבר זה לקח רגע לאבד את עצמי כאן זה לקח רגע ואני כבר לא אוכל להימצא? שוב ושוב ושוב ושוב אני רואה את פנייך בכל דבר זה לקח רגע הרגע שבו זה לא יוכל להימצא

SCRATCHER

New member
30 seconds to mars- capricorn

אז אני רץ, מתחבא, וקורע עצמי לגזרים מתחיל שוב עם שם מותג חדש ועיניים שרואות אל תוך האינסופי אני איעלם אמרתי לך פעם ואגיד לך שוב אני רוצה שהמסר שלי ייקרא ברור אז אז אראה לך את הדרך, הדרך שבה אני הולך אז אני רץ, מתחבא, וקורע עצמי לגזרים מתחיל שוב עם שם מותג חדש ועיניים שרואות אל תוך האינסופי כמעט והייתי שם רגע לפני הפיכת לא ברור אי פעם לקבל תחושה שכבר אינך כאן אני אראה לך את הדרך, הדרך שבה אני הולך אז אני רץ, מתחבא, וקורע עצמי לגזרים מתחיל שוב עם שם מותג חדש ועיניים שרואות אל תוך האינסופי אז אני רץ, מתחיל מחדש עם שם מותג חדש, עם שם מותג חדש אז אני רץ, מתחבא, וקורע את עצמי לגזרים מתחיל מחדש עם שם מותג חדש ועיניים שרואות אל תוך האינסופי אני איעלם

SCRATCHER

New member
זה גם מה שאני חשבתי

זה גם הכי הגיוני אבל מילים שאני לא בטוחה במשמעות שלהן, אני בודקת במילון. ואין שם שום דבר אפילו קרוב לחדש לגמרי. זה יכול להיות רק זה. בכלל התרגום יצא לי צולע, בעוד כמה דברים לא רק בזה
כי הרבה פעמים אני לא מבינה עד הסוף את הכוונה שלו. אוי ג'ארד ג'ארד, למה אתה חייב להיות כזה גאון ומתוסבך?

SCRATCHER

New member
30 seconds to mars-buddha for mary

זהו הלילה, זהו הלילה פחד פשוט כדי לשטוף אותך זהו הלילה, זהו הלילה ראש פתוח בטל את זה היום זהו הלילה, זהו הלילה שיר שקט שבמילים שלך זהו הלילה, זהו הלילה טעם שונה שבמחשבתך אלו החיים על מאדים אלו החיים על מאדים מרי הייתה נערה שונה היה לה משו עם אסטרונאוטים מרי הייתה סוג של נערה היא תמיד אהבה לשחק הרבה מרי הייתה נערה קדושה אבא הרטיב את תאבונה מרי הייתה סוג של נערה היא תמיד אהבה להתפרק תגיד לי ראית את פניה? תגיד לי הרחת את טעמה? תגיד לי מה זה משנה, הם לא נראים כולם אותו הדבר מבפנים? בודהה בשביל מרי הנה הוא בא מרי הייתה אקרובטית אבל בכל זאת לא נראה שהיא יכלה לנשום מרי נהפכה להיות כל מה שהיא לא רצתה להיות מרי תהזה ותראה את השמיים על הקיר מרי הייתה סוג של נערה היא תמיד אהבה לעוף תגיד לי ראית את פניה? תגיד לי הרחת את טעמה? תגיד לי מה זה משנה, הם לא נראים כולם אותו הדבר מבפנים? בודהה בשביל מרי הנה הוא בא בודהה בשביל מרי הנה הוא בא אלו הם החיים על מאדים אלו הם החיים על מאדים אלו הם החיים על מאדים אלו הם החיים... הוא אמר את יכולה לשמוע אותי האם את יושנת? היא אמרה האם תאנוס אותי עכשיו? הוא אמר תשאירי את הפוליטיקה לאנשים מטורפים היא אמרה אני מאמינה לשקרים שלך הוא אמר יש גן עדן מתחתי היא אמרה אני אמורה לדמם? הוא אמר כדאי שתתפללי לישו היא אמרה אני לא מאמינה באלוהים מרי הייתה נערה שונה היה לה משו עם אסטרונאוטים מרי הייתה סוג של נערה היא תמיד אהבה לשחק הרבה מרי הייתה נערה קדושה אבא הרטיב את תאבונה מרי הייתה סוג של נערה היא תמיד אהבה להתפרק בודהה בשביל מרי הנה הוא בא בודהה בשביל מרי הנה הוא בא בודהה בשביל מרי הנה הוא בא הנה הוא בא

SCRATCHER

New member
30 seconds to mars - Attac

אני לא אסבול, אשובר אתעייף או או אתבזבז אכנע לכלום אני אוותר על מה שהתחלתי ואעצור זאת מהסוף עד ההתחלה יום חדש מגיע ואני סוף סוף חופשי ברח, ברח, אני אתקוף ברח, ברח לך שנה את עצמך ברח, ברח עכשיו אני אתקוף אני אתקוף אני אאאאאאא הייתי שומר אותך לנצח אבל אנחנו צריכים להתנתק זה נגמר בשביל שנינו מהר יותר מ... תהרוג את צורת המחשבה הזאת זה מתחיל לשקוע אני מאבד שליטה עכשיו אבל בלעדייך אני יכול סוף סוף לראות ברח, ברח, אני אתקוף ברח, ברח לך שנה את עצמך ברח, ברח עכשיו אני אתקוף אני אתקוף אני אאאאאאא ההבטחות שלך הן נראות כמו שקרים הכנות שלך כמו גב שמסתיר סכין אני מבטיח לך אני מבטיח לך אני סוף סוף חופשי ברח, ברח, אני אתקוף ברח, ברח לך שנה את עצמך ברח, ברח עכשיו אני אתקוף אני אתקוף אני אתקוף אני אכן אתקוף ברח, ברח, אני אתקוף ברח, ברח לך שנה את עצמך ברח, ברח עכשיו אני אתקוף אני אתקוף אני אאאאאאא ההבטחות שלך אני מבטיח לך אני מבטיח לך

SCRATCHER

New member
ליריקס אחד מתוך שלושה

כתב את זה, ורק בפזמון אחד. בשני זה היה CHANGE ממה שהקשבתי אני בטוחה ב-99% שזה אכן CHANGE אבל הוא צורח שם את זה, וקשה להגיד במאה אחוז.

למעלה