"השבוע שהיה"

בוליפלג

New member
../images/Emo124.gifמה כבר נגמר?!?!

זה היה שבוע שהחל עצוב, עם יום השואה
וכמו תמיד עולים בי זכרונות מה"מסע לפולין" בתיכון...שהיה מאוד אינטנסיבי ויש לומר חיבר אותי לנושא באופן מאוד יוצא דופן. המשיך עם נזלת מכל כיוון וערימות של טישויים משומשים- גם החצי השני וגם הקטנה.... באמצע היה דייט מאוד מוצלח עם החצי!! היה מרענן וזוגי - ממליצה לכווווולן בחום! אתמול הייתה פגישה מאוד מוצלחת הם השרינק!! איזה מזל שהיא קיימת
וכעת מתקשה להאמין שהוא כבר נגמר..היה זה מן שבוע קצת מוזר. סופש טוב ושמשי
לכולן.

gallish

New member
שני דייטים טובים בשבוע ../images/Emo8.gif

תרגישו טוב, מקווה שתמשיכו את מסורת הדייטים

שמחה שהשבוע נגמר - היה מתיש

הקטנטונת רק בת 7 חודשים חטפה אבעבועות רוח בצורה מאוד קשה, כל סנטימ בגופה היה ועדין עם פצעים. הנוראיים במיחוד אלה שבישבן ובפות שלא מתייבשים למרות שאני ממלאה אותם במשחה הלבנה. אחרי שביליתי איתה 6 ימים בבית היום בה כבר חזרה למשפחתון. חוץ מזה היה בסדר, במיוחד עם הגדולים שהשתדלו מאוד לעזור לי ולהם אני שולחת
.

קשה ../images/Emo4.gif

השבוע התחיל ביום השואה אשר היה טעון יותר מאי פעם, ובמקביל עצירות אצל הקטנה, שלווה במאמץ ובכי קורע לב, עד שיצאה לה אבן.... לא מבינה איך זה יצא מהטוסיק הקטן שלה.. ואחרי יום הכל השתחרר והציף את החיתול והבית............... המשיך ביציאה לחתונה של חבר טוב, פעם ראשונה שהקטנה נשארה עם בייבי סיטר ואנחנו יצאנו לדייט. היה כיף!! הכל מלווה בעייפות, חוסר שעות שינה, שיעמום בעבודה. הא, וגם השבוע החלטתי לתור אחרי עבודה חדשה, עקב שיעמום ותיסכול במקום הנוכחי.. מחכה למחר!!! לישון ולהתפנק במיטה עם הבעל והקטנה, ולנוח!!!!!!!!!!!!!!!!!

buba300

New member
אז ככה

היה לי שבוע טוב בתור אשת שיווק ומכירות. גם שבוע טעון, כי אמא שלי גילתה גוש בחזה והיום היא עוברת אחר הצהריים ממוגרפיה. מקווה שזה סתם איזה שומן או משהו. אז תחזיקו לי אצבעות !

saky

New member
../images/Emo45.gifמקווה שהכל יהיה בסדר,גם לי

היה גושון שומני כזה לפני שנתיים. מחזיקה לכם אצבעות

buba300

New member
סאקי יקירה

אמא שלי עברה בינתיים את הממוגרפיה והיא מחכה לאולטרא סאונד הם לא הכריחו אותה לעשות אולטראסאונד איפה שהיא כי יש לה כבר הזמנה לאולטראסאונד במקום אחר אך אמרו לה שאם היא רוצה שתחכה. מקווה שהם לא לחוצים כמוה מהפה שלך לאלוהים שזה גוש שומני. אני עצובה עצובה מאוד.

רנה82

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם לי היה ....

עברתי כבר 3 ניתוחים בחזה כי היו לי גושים ( שגודלים למימדים של תפוז ) , אלו היו גושי שומן . בכל אופן מחזיקה אצבעות ומקווה שהכל יהייה בסדר ( אמן ) . סוף שבוע ניפלא

למעלה