"השבוע שהיה"

gallish

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הלוואי שזה שום דבר רציני
שתרגיש טוב

buba300

New member
תודה רבה ריגשתן אותי מאוד

ואם משהי חוותה משהו דומה אשמח לדעת. אין לנו מחלות במשפחה. גם באולטרא סאונד לא יודעים בוודאות מה זה. שלחו את אמא שלי לסונו בהול. לבדיקה שיש לה ב- 9 חודש הבא והיא צריכה בדיקה בהולה. אמשיך לעדכן. ושוב תודה.

gallish

New member
מזל שיש את מחר ../images/Emo8.gif

בהצלחה במציאת עבודה מעניינת וכייפית ותעשי חיים מחר עם הבעל והקטנה

saky

New member
../images/Emo13.gifשבוע הפכפך משהו../images/Emo10.gif

התחיל עם יום השואה המדכא ביקרתי במשרד שלי והיה לי נחמד לפגוש שוב את כולם אחרי 7 חודשים וגם האוטו עבר טסט בקלות המשיך עם לילה אחד מדהים שרומי נתן לי לישון איזה 4 שעות רצוף,אח"כ 3 ואח"כ כל שעה כרגיל עבר עליי לילה לבן אתמול והיום רומי ממש עצבן.......אולי שיניים מקווה שהיום (לילה) יהיה יותר סביר אה- התחלתי לקבל כסף מביטוח לאומי אחרי שחתמתי כבר 90 יום בלישכה..... מחר אני שוב לוקחת את הכלבה שלנו (סאקי) לוט כי חלה הרעה במצבה-שוב צולעת ועוד בעיות של זקנה כנראה בשבת אנחנו מוזמנים למינגול בכרמל עם כל משפחתו של אבי (דודים ובני דודים שרואים רק באירועים ) סופ"ש נעים לכולן

saky

New member
../images/Emo31.gifאוף.....עכשיו מדדתי לרומי

חום כי הוא עצבני מאתמול ויש לו כמעט 38 מעלות,מקווה שזה לא משהו רציני , אולי שיניים?

תותים5

New member
saky../images/Emo24.gif

הרבה בריאות לרומי וגם לסאקי וכנראה הדבר שצריך לברך אותך הוא שתתחילי לישון.....

saky

New member
../images/Emo51.gif תותים יקירתי ו../images/Emo52.gif

שלא החזרתי לך מסר ,השבוע היה לי מאד עמוס פיזי ורגשי ועוד יהיה מן הסתם..... סוף סוף הוא נרדם קצת עכשיו ואני מקווה שיהיה לי לילה שקט באמת.

תותים5

New member
../images/Emo25.gif saky

את לא צריכה להתנצל - מבינה אותך...... מקוה שתצליחי לנוח בסופ"ש

אור114

New member
כל הכבוד לרומי- ../images/Emo106.gif לאט לאט הוא ימשוך

את שעות השינה בלילה מה יש לכלבה ? מסכנה
אני מקווה שיסתדר. ותבלו בסופהשבוע עם הרבה

שמחה שניגמר למרות שהיה ...

שבוע מצויין כרגיל
אבל המיוחד בסוף שבוע הזה זה ש ......הנסיכה שלי בת 1 . מאחלת לכולם סוף שבוע נעים