"השבוע שהיה"

תותים5

New member
שיהיה מזל טוב לעדן המקסימה../images/Emo47.gif

תמשיכו לרוות נחת מימנה

gallish

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ליפהפייה../images/Emo70.gif

באמת סופ"ש מרגש
...

chipadripa

New member
מזל טוב לעדן המקסימה ../images/Emo140.gif

מזל טוב לעדן היפהיפיה המון אושר ושמחה עד 120 תהנו ביום ההולדת בצפון.

רעיגאני

New member
שבוע נוסף בתינוקייה החדשה שלנו

וכמו שסיפרתי אני גאה בשירי שלנו שמתמודדת ומתגברת ובוכה עדיין הרבה אבל פחות ומוכנה להיות על הידיים של המטפלות ואם הן ממש מתנהגות יפה אפילו לאכול כשהן מאכילות אותה... נקווה שאנחנו במגמת קליטה מוצלחת ושמפה רק נלך ונתחזק. מחר, מזה הרבה זמן נשים את שירוש בגן ונלך כמו גדולים לארוחת בוקר במסעדה. מבטיחה לנסות להתרכז באוכל ולא בגן... שבת שלום לכולם

טובה37

New member
בהצלחה ותהנו

כל הכבוד לך שאת מצליחה להתרכז בעבודה וביחוד עבודה כמו שלך

אור114

New member
../images/Emo106.gif לשירי שתמשיך להיקלט יותר טוב בגן

ותלכי מחר לנקות קצת את הראש מגיע לכם

Ginger333

New member
השבוע המוזר שלי

ביום ראשון בעלי הלך למילואים לכל השבוע והוא חוזר רק היום. היה קצת מוזר לישון לבד עם התינוק ובכלל להיות כל השבוע לבד איתו. אבל הזמן עבר מהר ואני שמחה שהשבוע נגמר, כי בעלי היום מסיים את המילואים וחוזר.
ביום שלישי חגגתי את היום ההולדת ה-26 שלי. טוב, לא בדיוק חגגתי, כי שוב... הבעל במילואים, אין עם מי לחגוג.. ובנוסף גם השביתה בלימודים שבגללה אני כבר 3 שבועות יושבת בבית ולא לומדת (לפני זה היתה חופשת פסח). מצד אחד אני לא מתלוננת, כיף להיות בבית, אבל מצד שני - כמה אפשר????? אז זהו, היום כמעט סוף השבוע, בעלי חוזר ממילואים, מחר כנראה נחגוג את היום ההולדת ואני מאוד מקווה כי היום זה יום האחרון של השביתה.

gallish

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif

ושתהיה לכם אחלה חגיגה

אור114

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ליום הולדתך ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo39.gif

למעלה