"השבוע שהיה"

gallish

New member
../images/Emo24.gif

כייף לשמוע שעוברת עלייך תקופה כל כך טובה
היה לי כיף לקבל את ההודעה שלך וסליחה שעוד לא חזרתי... מבטיחה למצוא את הזמן (בשעות נורמליות) בקרוב...
גלי.

אור114

New member
../images/Emo39.gif ששבוע הבא יהיה

טוב וכיפי לפחות כמו השבוע שעבר
בהצלחה ונחזיק
לקרובתך בניתוח

n o a p

New member
ספירה לאחור

השבוע ספרתי לאחור....אחותי מגיע לבקר אותנו עם התינוקת שלה (אנחנו גרים בארה"ב ואחותי הודיעה לכולנו שהיא מנצלת את החופשת לידה ובאה לבקר אותנו, השאירה את 3 בנותיה הגדולות בבית עם אבא וטסה אלינו לביקור) ההתרגשות גדולה, עוד שעה אני נוסעת לשדה התעופה להביא אותה!!! איזה כיף לי. נבלה שבועיים יחד, ואז בעוד חודש אנחנו באים לביקור בארץ.

שבוע נחמד

עילאי ממשיך במסורת בת השבועיים של תנומת לילה מלאה ללא מעצורים
עברתי תיאוריה. בן זוגי עבר למשרד גדול ומרווח ועיצב אותו בדיוק כפי שחלם (גבר מסופק בבית, שמחה בבית
) חוץ מזה, חזרנו לימי הקיץ העליזים בפארק, חזרו גם החברים הישנים שנטשו אותו בימי החורף (כולל העורבים שנדדו חזרה לארצינו
) שיהיה לכולם סוף שבוע מקסים

אור114

New member
איזה יופי ../images/Emo106.gif לעילאי ה- ../images/Emo47.gif

כל הכבוד לתיאורה. גם בעלי עבר בשבוע שעבר. בהצלחה לבעלך במשרד החדש

ציפ1974

New member
ג'ט לג

איזה מבאס, אחרי הטיסה לארה"ב ובחזרה שעברו כמו חלום, הקטנה מתעוררת באמצע הלילה או נרדמת רק באחת או קמה לה בחמש.... וזה אחרי שישנה לילות של 7-8 שעות. לא נורא במהרה נחזור ללילות שלמים אני מקווה, אה ולי יש שיעול שלא עובר.... מעצבן....

d i v e l

New member
מעורב ../images/Emo116.gif

בעלי, איש קבע, היה בתרגיל עד אתמול בלילה אז כל השבוע הייתי לבד עם שי. והחלטתי שהשבוע אני עושה לה סדרת חינוך ושהיא מתחילה לישון במיטה שלה בלבד, לא להירדם איתנו בסלון ואז לעבור למיטה. והנה, היום זה היום הרביעי ששי הולכת לישון במיטה שלה ואני כ"כ גאה בעצמי. חוצמזה יום השואה שאני אף פעם לא יודעת איך להתייחס ליום הזה. זה אמנם קרוב אליי בתור יהודיה, שכמו אחיה היהודים נרדפת עד סוף חייה, אבל בכל זאת, זה רחוק ממני. וסליחה מראש לכל אלה שיטיפו לי מוסר עכשיו. וחוצמזה בית עבודה בית עבודה בית. נתראה בשירשור השוויץ

תותים5

New member
כל הכבוד על ההצלחה עם שי../images/Emo106.gif

ולא הבנתי למה את צריכה להתנצל על תחושתייך לגבי השואה

איזה שבוע...

השבוע חזרתי לעבודה 7 שעות שעוברות לי כמו 20 אני כל כך מתרגשת כל פעם לפני שאני מגיע לקחת את אלוש שלי יש לי דפיקות בלב... כל שעתיים התקשרתי למטפלת בהסטריה אבל נראה שאלה ממש מבסוטה היא מחייכת הרבה ואפילו הסתדרו לה שעות השינה והיא מושכת יפה בלילה אבל זה עצוב ..... אני רוצה עו חופש
וחוץ מיזה שממש רע לי בעבודה ביום הראשון שהגעתי גיליתי דברים שנעשו בצורה לא כשרה ופוגעת באנשים אחרים... ניסיתי להסב תשומת ליבם של אחרים אך נראה שכום טומנים ראשם בחול... איזו דילמה.... אבל הנה הסוף שבוע מחר באים אלינו חרים לבוקר ג'חנון ואלו השבתות הכי כייפיות אז שבת שלום לכולם

אצלינו היו 2 מאורעות משמחים -

1.פוקוני שלי יום לפני שמלאה לו חצי שנה הוציא שן ראשונה והשמחה גדולה כי היא יצאה ללא בכי/חום/שלשולים/או שאר תופעות הלואי (טפו טפו טפו) וכמובן שהלכנו לקנות לו מתנה. 2.חגגתי השבוע את יום הולדתי ה - 30 , כן כן החלפתי קידומת ואני כבר לא בת עשרים ו... עוד לא החלטתי אם זה ממש משמח או לא אבל זה מה יש...

תותים5

New member
מזל טוב לך צלמת מוכשרת../images/Emo65.gif

וכמובן גם לפוקוני הקטן והיפיוף שלך......

למעלה