"השבוע שהיה"

ayala26

New member
כבר נגמר השבוע??

ארבע אחר הצהריים ביום חמישי? יו.. השבוע אצלכם רק מתקצר משבוע לשבוע
אז אצלנו עוד לא נגמר אבל האירוע המרכזי של השבוע היה אתמול: קיבלנו את הדרכון של דנזל וקנינו כרטיסי טיסה!

ayala26

New member
לא בדיוק ../images/Emo9.gif

אבל "אנחנו" הולנדים אז אנחנו מזמינים כרטיסים חודשיים מראש

תותים5

New member
איילה תודה על ההתעניינות....../images/Emo24.gif

קודם כל חייבת לציין שככל שאני קוראת תגובות שלך ולומדת "להכיר" אותך את נשמעת לי אחלה בחורה..... ואני לא כותבת איך היה השבוע כי אני חושבת שזה לא מענין אף אחד.....

ayala26

New member
../images/Emo9.gif

תודה אבל אולי את טועה וזה כן יעניין? לפי דעתי כדאי לך לנסות. גם בשביל עצמך זה כיף לחשוב על השבוע האחרון ולסכם אותו. בטוח קרו דברים חדשים. הרי הילדים שלנו כל יום עושים דברים חדשים לא? הבן שלי נתן לי אתמול נשיקה בפעם הראשונה על הלחי (בדרך כלל שמבקשים ממנו נשיקה הוא מגיש את הלחי שלו) אבל מאז הוא לא חזר על זה כמה שביקשתי והתחננתי
אני חותמת שיש לך גם משהו לספר

אוצה

New member
התחלנו גן השבוע... וי. וי.

תמיר עדיין בוכה מרה כשבאים לגן. קשה לו לנו קשה עוד יותר. עוד לא השארתי אותו שם ליותר משעתיים (אם כי אחרי ההיסטרית בוקר כשאני עוזבת הוא נרגע). מקווה שישתפר. קשה, קשה . קשה.

ה פ י נ ס

New member
השבוע שלנו היה נחמד עד הבוקר והפעם "סטרידו"

היה אחלא שבוע שבו אני חזרתי לעבודה עם חששות רבים, שחר התחילה ללכת לפעוטון וממש טוב לה שם לאחר ימים של הסתגלות ומאתמול היא עם התקפי שיעול , הבוקר הלכנו לרופאה יש לה סטרידו.. מישהי נתקלה ? מתי זה עובר ? מה עוזר לזה מלבד הטיפול הרגיל ? אשמח לשמוע ...

לוליLuli

New member
הפינס..............כנסי

גם אנחנו סבלנו מסטרידו עם מאיה שלנו לא נעים ,אך בהחלט עובר מעבר בטח לטיפול הרגיל שניתן לכם אוויר קר עוזר ולכן שיש לה התקפת שיעול גם באמצע הליילה תעטפו אותה טוב טוב ו......כמה הזוי שזה נשמע ..תעמדו מול המקפיא(עצה של הרופאה שאכן עזרה) בליילה תלבישו טוב ותשאירו את החלון ככה שייכנס אוויר קר (אבל שהחדר לא יהיה קפוא כמובן...) תלבישו טוב טוב וצאו לטיול בחוץ תרגישו טוב מהר מהר

אני זוכרת את הנסיעות הליליות עם חלון פתוח

שההורים שלי היו עשים לאחי כשהיו לו התקפות סטרידו כמו שלוליק אמרה- אוויר קר מאוד מרגיע...

לוליLuli

New member
השבוע שלנו......./images/Emo204.gifעף לו מהר מהר.....

התחיל כמו לכולם עם יום השואה -שתמיד קשה ועצוב בלב
המשיך עם חיסון של גיל שנה וחצי + בדיקת רופאה התפתחותית -ששניהם עברו מצויין. החיסון עבר ללא תופעות לוואי והבדיקת התפתחות עברה מעולה מעולה עם המון מחמאות למאיה שלי
מהאחות טיפת חלב ומהרופאה ההתפתחותית
עוד הברקות וחידושים ממאיה המתוקה שלנו שהיא אושר ואהבה שרק גדלים
מה עוד היה השבוע....|
היו 24 שעות של וירוס של הקאות ושלשולים לי ולמאיה -היה לא נעים לא קל ,אבל לפחות עבר מהר ו....
תודה לבעלי האהוב והיקר שנשאר בבית וטיפל בשתינו במסירות ואהבה יום וליילה
פגישה בערב עם חברה טובה טובה ,ככה רק שתינו ללא הבעלים והילדים ....איזה כייף היה ....
הודעה על ניתוח של קרובה ויקרה לי מאוד , בעוד שבועיים שנקווה שיעבור בשלום ובקלות
וכל השבוע הזה היה לשמחתי עטוף בחברות הטובות שלי ,ובהורים הנהדרים שלי שאני מודה על כולם כל יום ......
ועוד לקוחות ישנות וחדשות שהיו השבוע לטיפול ,הן נהנו ...ואני יותר כתוצאה מההנאה שלהן.... שיהיה לכולם סופש נהדר רגוע ומלא חיוכים

למעלה