חי והודיה

התחרות לא הוגנת...

למה אחרי יום שלם של מרוץ מטורף, מגיע הקטע המטופש של ראש בראש, שבו הזוג המקסים חי והודיה צריך לחכות שלוש שעות, כן, כן, שלוש שעות, לזוג הבא בתור???? ועוד נותנים לזוגות הקודמים אפשרות להכשיל אותם???? להחזיר את הודיה וחי!!!!

narah

New member
לחי והודיה:

הייתם הזוג הכי מגניב שיש, מפיקי התוכנית ח י י ב י ם להחזיר אתכם! בהצלחה בהמשך הגדך, אני בהחלט מצביעה לכם!

הגינות

ניר ונועם כל הכבוד לכם, אנחנו גאים בכם! הרי הגינות זה שם המשחק ולכן להחזיר את חי והודיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

כיוי

New member
חי הודיה חבל שנפלו../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

חי והודיה רוצים אותם בחזרה מכיוי

oriyahay

New member
הם יחזרו

הודיה וחי יחזרו בגדול הלו הפקה להתעורר כולם רוצים אותם בתוכנית לימור לא מעניינת אף אחד כל הקומבינות שלה לא מענינות אותנו רוצים לראות תחרות הוגנת ולא מלחמות

להחזיר את חי והודיה!

אמנם קצת באיחור, ובכל זאת... אני חושבת שמה שנעשה להודיה וחי הינו עוול נוראי, ההזדמנות שניתנה להם אינה שווה לשאר המתמודדים, ובטח לא לאלו מהסבב הראשון! מי הוא מידן שיחליט להוציא אותם מהמשחק? אז מה עם ציפי חושבת שהם לא ראויים? ואולי או בעצם בטוח- ישאל מפחד להתמודד מולם בגמר הגדול??? מה הקשר בין המתמודדים בסבב הקודם לבין אלו שמתמודדים בסבב הזה? האם הם אובייקטיבים- בשביל להחליט למי "לעזור" ולמי לא? מעניין עם כבוד ההפקה שאלה את עצמה את השאלות הללו? בכל אופן, תחרות שאמורה להיות הוגנת ומאחדת הפכה למשהו מגעיל, שאני אישית כבר מעדיפה לא להיות חלק ממנו, אפילו לא בצפיה. מעניין גם איך כל התחמנים נוסקים לשלב הגמר או לכל הפחות למקום השני... אנחנו רוצים לקבל תשובות הוגנות מההפקה! בתקוה שלא תפחד להודות בטעות. באמת שחי והודיה לא היו צריכים לעוף, בטח שלא בדרך בה הם עפו! יום טוב, נעה.

oriyahay

New member
מה קורה? אנשים אסור להרדם!!!!!!!!!!

חברה אסור לנו לוותר אנחנו צריכים להמשיך עד שכולם יבנו (כולל ההפקה) שאנחנו רוצים לראות את הודיה וחי בגמר לא יפה להתעלם מכל כך הרבה אנשים מכל כך הרבה אהבה לזוג המדהים הזה אני בטוח שיש אפשרות כזאת הכל עניין של רצון טוב מצד ההפקה שבאמת עושים עבודה טובה אבל עם הודיה וחי הם טעו בגדול יש לכם אפשרות לתקן אל תתעלמו מאיתנו אנחנו רוצים להנות מהגמר רוצים תחרות אמיתית

למעלה