חי והודיה

hovei

New member
תירוצים!

מצטערים אבל לנו (עצומה רשומה בינתיים עם 32 קולות רק ממיילים!) ברור שההפקה דווקא מכסתחת את עצמה יש לנו את כל ההוכחות שהם טעו! אז הפקה יקרה נכון זה לא קרה קודם, לא מאוחר להגיד פישלנו טעינו , ככה תצאו גדולים ושלמים מהפדיחת גול-עצמי הזאת ותשיבו לתוכנית את הכבוד הראוי לה!

dl5248

New member
אי הוגנות נגד חי והודיה ! לקרוא

הרי כשיש תחרות יש מעין מאזן כוחות לאחד יש אפשרות להרוויח ולשני להפסיד. אם אתה מתמודד מול מתחרה ואתה שם לו מוקש, מצד אחד יש לך סיכוי להרוויח זמן ומצד שני , יש לך סיכוי להידפק כי מתמודד אחר או הוא יכול לשים לך מוקש. אבל בפרק הזה לא היו בכלל תנאים כאלו. מה עשתה ההפקה? הכניסה "גורם זר" שיחבל בסיכוי מתמודדים. אותו גורם זר - למעשה לא מסתכן כאן במאום, אם יצליח לבצע את משימתו , הרוויח, ואם לא , הוא לא מפסיד.... אם אותו "גורם זר" היה נמצא גם בסס הראשון , של ציפי ומידן וישאל, אז מיילא.. או , אם אותו "גורם זר" יכנס בפרקים האחרונים, בסס ההצלה, או בסבב הגמר ויחרבן לאחד המתמודדים את הסיכוי לעלות, אז מיילא... אבל זה לא כך. תארו לכם , שאחרי שחי והודיה הועפו, הם יגיעו "במקרה" לסבב ההצלה , ו"במקרה" יעיפו את ציפי ומידן...או "במקרה" יגיעו לסבב הגמר ובמקרה יעיפו את ישאל ואוהד, הרי אין להם מה להפסיד...

dl5248

New member
מתארגנת עצומה נגד אי הוגנות נגד חי

תקראו ותשלחו להפקה מיילים בנושא

dl5248

New member
חי, התלהב מהודיה יותר מדי מהר, ורצה

לפגוש את ההורים שלה... או את הסבתות אבל היא מאורסת!! ככה הבנתי אני הייתי משדך לו (ואם לו לא אז לי , את אירית פרנקוביץ)

מרד צרכנים להחזרת חי והודיה המתוקים

אני רוצה לקרוא לכל הצופים לעשות בתוכנית הבאה מרד צרכנים ולא לצפות בתוכנית עד להשבתם של חי והודיה. כל הפרק ששודר היה "עקום" אם אתם מבינים למה אני מתכוון, וחבל שהמפיקים לא מבינים שזוג כמו חי והודיה דווקא היה מביא להם הרבה רייטינג. תצטרפו למרד הצרכנים

מספיק עם זה!!!!!!!!!!!

מי שבא לו שיראה את התוכנית ומי שלא שלא יראה- אף אחד לא עושה טובה... יש לסוף הדרך מספיק רייטינג גם אם לא תצפה בה.... וחלאס עם זה כבר!!!! זו התוכנית - ואם יש לכם בעיה איתה אל תראו!!!!

לילו לה

New member
יוחזרו חי והודיה

יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה ! יוחזרו חי והודיה !

shives

New member
להחזיר את חי והודיה דחווווףףף

לא הגיע להם בכלל. נא להחזיר אותם הקהל דורש!!!!!!!!!!!!!!!תודה!

דיי דברנו פה על זה מספיק...

אני מסכים שזה ממש לא יפה מה שעשו להם אבל חלאס...היה מה שהיה...דיי! גם ככה כבר צילמו את זה ממזמן ככה שזה לא יעזור כמה שנבקש...

חי הודיה חזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

חי והודיה הובילו לכל אורך התוכנית!!!! הניצחון היה בידיהם - האם סוף הדרך מציגים לנו ריאליטי אמיתי?! או ניסיונות להעלאת רייטינג ע"י תימרון ופגיעה ב- ריאלטי?????????????? בכל מקרה השגתם את המטרה ההפוכה - לא ריאליטי ולא רייטינג - לפחות לא מצידי למה??הם היו הזוג היפה והמעניין ביותר עם כימיה מדהימה, כריזמה, אנשים שכיף לראות!!!!!!!!! (כמה אפשר לראות דתיים וחילוניים רבים או זוגות גברים??????????

oriyahay

New member
רעיון מעולה

אני חושב שהרעיון להחרים את התוכנית מעולה אני לא מתכווון לצפות שוב בביזיון הזה אין כאן שום תחרות הדבר היחיד שנשאר לנחש פה זה את מי ההפקה בחרה שינצח וזה כמעט ברור, או שאפשר לחפש קשר בין אחד המתמודדים לאיש הפקה לא יודע משהו פה מסריח

אנשים דיי זה מעצבן..../images/Emo2.gif

פשוט הגזמתם..
לגמריי..
להחרים את התוכנית
ביזיון
גאד איפה אנחנו חיים
לא אומרת לכם שאתם חייבים לצפות..אבל יותר מידיי הגזמתם..
רק בגלל ש- חי והודיה עזבו
אויש באמת.. על כזה דבר לא שמעתי..

oriyahay

New member
מעצבן????

אותך מעצבן שכותבים על זה אותנו מעצבן שעשו את זה לכן לא נפסיק לכתוב נקשיב לך ונפסיק לכתוב רק שההפקה תקשיב לנו ויחזירו אותם לתחרות מגיע להם הם כאלה חמודים כאלה טובים הם זוג מספר 1 שהיה בתוכנית

לא..אני אגיד לך מה מעצבן אותי..

*שאתם טוחנים מים
ההפקה לא תחזיר אותם
* דיי חלאס זייהו נגמר
* הפרקים האלו כבר צולמו
* מספיק עם זה
* אני כבר מתפוצצת..
אוקיי,זכותכם להביע דעה אבל דיי מה נסגר איתכם
כמה אפשר לכתוב על זה
זה לא קצת הרבה משעמם כבר
אני מסכימה שהם היו זוג ממש ממש טוב וחמוד אבל חלאס כבר..
ולך ולכל אלה שחיים באשליות שההפקה מתסכלת בתגובות כאן- הם לא וצר לי לאכזב אתכם..אז פשוט כל זה לחינם..זהו.

רקדן87

New member
אז מה את מתעצבנת כל כך?

אולי את מפחדת שיחזירו אותם? תהיי קצת כנה עם עצמך ועם אחרים תני להם להוציא תסכולים יעזור להם סבבה לא יעזור להם גם כן סבבה תפסיקי להתעצבן מזה לא שווה את הבריאות

אני מפחדת../images/Emo35.gif

ממש לא..להפך-לדעתי הם היו זוג חמוד אבל חלאס..הם עפו ואין סיכוי שיחזירו אותם..תפסיקו לחיות באשליות.. זה לא טוב בשבילכם..

adirim

New member
משחק מחור

בשם ההגינות יש להחזירם להתחרות שוב ולהראות לכולם באת מה הם שווים. היה צריך לעקב את הזוגות לפחות למשך הזמן שהם המתינו כשלוש שעות, פער שקשה לסגור. למה למהר ולהיות טובים? איפה התחרות? איפה מפיקי התוכנית היו?

bislipizza

New member
השתגעתם? חייבים להחזיר את הודיה וחי

אני לא מאמין שחי והודיה לא נשארו! איך נתתם להם לעוף? הם היו הזוג הכי טוב! ואיפה ההגיון בכלל שהם היו טובים כ"כ במשימות הראשונות וזה לא נתן להם שום יתרון! ועוד אחרי זה נותנים לזוגות אחרים לדפוק אותם??? אין ברירה אלא לתת להם צ'אנס נוסף ולהוכיח לכולם כמה הם גדולים!!!

למעלה