חי והודיה

מורצורי

New member
הזוג הראשון בסיבוב השני

לדעתי ולדעת אשתי הזוג שהגיע אחרון בפרק האחרון (הבחור הגבוה והבחורה הנמוכה) היו מצויינים ומגיע להם להמשיך !!! התערבות של הזוגות מהסבב הראשון בקרב הקייקים ועוד כגייס חמישי אינו הוגן כלל ומעוות את המשחק. היינו רוצים לראות אותם בהמשך...

ziv555

New member
כל מי שבעד הודיה וחי

כל מי שבעד הודיה וחי....שצריך להחזיר אותם בצעד חסר תקדים שישרשר פה....אני חושב שחשוב שזוג כזה יהיה בתוכנית...הם ממש מוסיפים....ובאמת כדאי שהם יהיו שם

ziv555

New member
הודיה !!

הודיה וחי! אתם צריכים לחזור! ואני ממש שמח שזה מחמם לך את הלב....דונט וורי...את תחזרי....תסמכי על זיו..;)...יהיה גוד בע"ה

להחזיר את חי והודיה!!!!

אני חושבת שנגרם להם פה ממש עוול!!! מבין כל הזוגות בסבב חי והודיה היו הזוג הכי מוצלח! חי והודיה שיחקו את המשחק בשיא ההגינות ולא היה מגיע להם לפול בטח שלא בגלל קנוניה שהוקמה ע"י חברי הסבב הקודם נגדם!

חובה להחזיר את חי והודיה!!!

כולכם צודקם!חובה להחזיר את חי והודיה אני כאן בכלל נושא לויכוח! אני לא מבינה איך העיפו אותם!זה לא אותה תוכנית בלעדיהם! בקיצור צריך להחזיר אותם!!!!!!!!!!!!!!

oriyahay

New member
הקנוניה

הקנוניה הוקמה ע"י ההפקה ללא עזרה שלהם אוהד וישאל היו יושבים בבית רואים את התוכנית ורועדים מפחד למה שמחכה להם בגמר הרי חי והודיה לא ספרו שום מתמודד בססב הזה הם פתחו פער של שלוש שעות !!!!! מי יכול עליהם, ישאל צריך היה להתפלל הרבה בכדי לנצח אותם

bislipizza

New member
בלי חי והודיה אין מה לראות...../images/Emo78.gif

חבל! דווקא הזוג הכי טוב שהיה עד עכשיו בתכנית עף! זה לא הגיוני! חייבים להחזיר אותם כמה שיותר מהר! לא רק כדי שאני אראה, אלא אני בטוח שיש עוד הרבה כמוני! תחזירו אותם!!!!!!!!!!!!!!

קליל75

New member
עצומה להחזרת חי והודיה באתר

דוסילנד נא להכנס לפורום סוף הדרך שם ולמלא אחר ההוראות

קליל75

New member
נא להזהות בשמות אמיתיים בכדי שנוכל

לפנות בצורה רצינית להפקה כתובת האתרwww.dosiland.co.i

די די די

כמה אפשר מה לא הבנתם תצאו מה זה גדולים אם תקבלו את רצון העם. תראו לדוגמא את מכבי תל אביב בכדורגל - העיפו את הסמל אבי נימני - הקהל היה נגדם ועשה להם שחור. עכשיו מחזירים אותו וכולם שמחים. תחזירו את חי והודיה - רק תצאו גדולים - הקהל יהיה מה זה מבסוט. סומך עליכם שתמצאו דרך להשיב אותם - תעשו יום אתגרי בין כל אלה שעפו - לא רק מקומות שניים. תכניסו לתחרות של מקומות שניים עוד זוג אחד נוסף על פי בחירת הקהל (שברור שרוצה את חי והודיה) - תנו להם לפחות צ'אנס לעלות לגמר אם לא כרטיס אוטומטי לגמר - רק תעשו משהו.

לילו לה

New member
חי והודיה - אתם חוזרים לתוכנית

אז נכון שעברו מס' ימים ואוטוטו זוג חדש ייפול, אך לא ! אנחנו עדיין נמשיך ונבקש להחזיר את חי והודיה. צו פיוס ?!?!?! בואו נדגיש את היפה שבין השניים (חי והודיה) ולא את כל הלכלוך והגועל שיוצא (למשל, מלימור ואריאל), למה לא להראות ששניים שמגיעים מקצוות שונים יכולים לפעול יחד בהרמוניה, ללא תככנות - הם מקסימים יחד והם משרדים איכות. חוץ מזה, הפלתם אותם בחוסר הוגנות וכל סיפור הראש בראש היה ממש לא לעניין. לפחות תנו להם פיצוי על פער כל כך גדול שהם היו מהמקום השני. הקהל רוצה אותם בתוכנית וגם אני. ייתכן שלא תאמינו, אבל ביום א' אני לא יראה את התוכנית. איבדתי את האמון במה שאתם מנסים להעביר ולא ברור לי מה הכיוון או המסר שלכם. אופס - בעצם אולי כל מה שאתם מחפשים זה רייטינג זול - אההה שכחתי !?!? נו שיהיה ?!!? ולכל המקסימים שנמאס להם לראות הודעות התומכות בחי והודיה - אולי שיעשו קצת חשבון נפש עם עצמם או פשוט לא יקראו את ההודעות. "וימותו הקנאים"

היום זה חי והודיה מחר זה אתה

אם נוותר הפעם אז אפשר לסגור את כל תוכניות הריאליטי, כי אם זו ה"מציאות" אז עדיף שלא נחיה באשליות

חי והודיה שולטים!!

תחזירו את אותם לתכנית!!! הם היו הכי טובים בסבב שלהם ולא מגיע להם להפסיד!!!!

"...הכל פתוח עוד לא מאוחר..."

מה שלומכם חברים, ראשית דבר, הודיה ואני רצינו להודות לכם - שוב - על כל התמיכה וקולות המחאה הנכתבים כאן על ידכם בפורום. כנראה שקולכם מהדהד למרחוק ואנו מקבלים תגובות חמות ביותר מ"קודקודים" שונים ויושבי שמיים (ולא ישאל – הכוונה היא לא לטאטע שלך
). כמו כן, רצינו לעדכן אתכם כי ביום א' הקרוב, 5.6.05, אנו מתראיינים בתוכנית הבוקר - "רשת על הבוקר", שבערוץ 2. התוכנית עולה לשידור בשעה 7:00 בבוקר (לא יאומן ?!?! אבל מסתבר שממש משדרים תוכניות בכאלה שעות וחמור מכך, יש כל מיני אנשים מוזרים שמסכימים אפילו לבוא ולהתראיין...). הראיון שלנו אמור להתקיים בסביבות השעה 7:45 (כן....כן.... הבנו.... בשלב שבו אתם קמים להטיל את מימכם וחוזרים חזרה למיטה, או, לכל היותר, נמצאים במאבק עיקש עם מברשת השיניים). אז לכל המעוניין, השכימו קום, צפו וראו. "...ומי ייתן ובסייעתא דשמיא, בלי נדר, תמשיכו בתמיכתכם החמה, ועוד תזכו לראותנו, במהרה בימנו, בתוכניות טלוויזיה, שוב, אך בשעות צפייה מאוחרות ונוחות יותר.... בואו נאמר......... אאאמממממממ............. למשל............... מממממממממ.................. יום א', 20:45, ערוץ 2...
"...ואמרו אמן..." נתראה, שלכם באהבה, מר קייק ו- מ. הורסת

oriyahay

New member
יש סיכוי !!!!!!!!!!!

אתם רואים שיש סיכוי
חי והודיה אנחנו נמשך לתמוך בכל מצב
בגלל שאנחנו אוהבים אתכם אתם זוג מדהים, הודיה אמרה שהיא מתחתנת בנובמבר אני מקווה שתספיקו להתארגן עד אז אולם שמלה וכאלה אני סומך עלייך חי בהצלחה מקווה לראות אותכם שוב ביום ראשון ב 20:45 ערוץ 2

למעלה