ולטובת אלו עם הנקע בצואר... יערולה מתוקולה עומדת על הרגלים
מ משוש30 New member 25/5/04 #75 עברתי תמונה תמונה בהתחלה הגבתי אלב אחרי כשתי תגובות נותרתי חסרת תגובה. איזה ילדים מדהימים אחד אחת... מה זה הפורום הזה? כולן דיימו תואר שני+ ולכולם יש דוגמנים ודוגמניות בבית? הרי יש גם ילדים לא יפים בעולם אבל הפורום הזה פשוט מתיקות אחת גדולה.
עברתי תמונה תמונה בהתחלה הגבתי אלב אחרי כשתי תגובות נותרתי חסרת תגובה. איזה ילדים מדהימים אחד אחת... מה זה הפורום הזה? כולן דיימו תואר שני+ ולכולם יש דוגמנים ודוגמניות בבית? הרי יש גם ילדים לא יפים בעולם אבל הפורום הזה פשוט מתיקות אחת גדולה.
מ מעיןבר New member 25/5/04 #77 וגם אנחנו בחגיגה ולמי שחשבה שאני "מורה" - בשרשור הזה אין חוקים - כולן מוזמנות להשוויץ לא רק בבכורים אלא בכל הילדים נפתח בקולאג'
וגם אנחנו בחגיגה ולמי שחשבה שאני "מורה" - בשרשור הזה אין חוקים - כולן מוזמנות להשוויץ לא רק בבכורים אלא בכל הילדים נפתח בקולאג'
א איריS New member 25/5/04 #80 כמה יופי ומתיקות בשירשור אחד../images/Emo99.gif כולם פשוט מדהימים ביופיים. אךךךךךךךך איזה דור המשך משובח.
כמה יופי ומתיקות בשירשור אחד../images/Emo99.gif כולם פשוט מדהימים ביופיים. אךךךךךךךך איזה דור המשך משובח.
א אמא של רועי ושני New member 25/5/04 #83 אחחחח עשתין לי כל כך טוב בלב איזה תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! כל תמונה ותמונה! פשוט מקסימים הקטנים האלה והינה החבר'ה שלי
אחחחח עשתין לי כל כך טוב בלב איזה תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! כל תמונה ותמונה! פשוט מקסימים הקטנים האלה והינה החבר'ה שלי
א אמא של רועי ושני New member 25/5/04 #84 מוזר..זו הייתה תגובה לשרשור הבכורים טוב אז הינה עוד תמונה. ומנהלות - סליחה שעשיתי לכן עבודת שרשור.