והקטנציק שלי
א א מ א י ק ר ה ל י New member 25/5/04 #97 גם אנחנו מצטרפים לחגיגת הבכורים!! אמנם אנחנו משתתפים חדשים כאן בפורום, אבל בשמחה נצטרף לחגיגה!!!
א א מ א י ק ר ה ל י New member 25/5/04 #98 ועוד אחת.... דרך אגב, זה אריה, הוא כבר כמעט בן 7 חודשים!! והוא התינוק הכי משגע הכי מתוק והכי מקסים עלי אדמות (בלי עין רעה) איך מקטינים תמונה????????
ועוד אחת.... דרך אגב, זה אריה, הוא כבר כמעט בן 7 חודשים!! והוא התינוק הכי משגע הכי מתוק והכי מקסים עלי אדמות (בלי עין רעה) איך מקטינים תמונה????????
ק קובולט New member 25/5/04 #103 גם אני מצטרפת לבכורים כך ראיתי את בר בפעם הראשונה.....מיותר לציין שכבר אז התאהבתי בו
ש שיפסלה New member 25/5/04 #108 הבכורה שלי חוגגת בת מצווה בימים אלה, אז הנה תמונה מה-book שאבא עשה לה
S sael New member 25/5/04 #114 מוסיפה את הביכורית שלי הבכורה (והיחידה בינתיים). ואגב, בתמונה הזאת גם רואים את התספורת החדשה שלי (ואת הגוונים שעשיתי דווקא לא כ"כ רואים פה).
מוסיפה את הביכורית שלי הבכורה (והיחידה בינתיים). ואגב, בתמונה הזאת גם רואים את התספורת החדשה שלי (ואת הגוונים שעשיתי דווקא לא כ"כ רואים פה).