ואחרונה - תמונה של אושר
ג גאיה10 New member 25/5/04 #121 קרן, התגעגעתי לראות את רוני אני שמחה ששמת תמונות שלה. היא פשוט משגעת.
D digabu New member 25/5/04 #124 קרן, היא מקסימה תגידי, איך אתן נהנות בקורס שחיה? איפה אתן עושות אותו??
ק קרניר New member 25/5/04 #134 אנחנו מאוד מאוד נהנים בחוג שחיה (ואבא שלה יותר מכולם..) אנחנו עושים אותו בחדרה בבריכה פרטית, אם מישהי רוצה אשמח להמליץ דרך מסר. ומה שלומכם? גיל מתוקי אמיתי.
אנחנו מאוד מאוד נהנים בחוג שחיה (ואבא שלה יותר מכולם..) אנחנו עושים אותו בחדרה בבריכה פרטית, אם מישהי רוצה אשמח להמליץ דרך מסר. ומה שלומכם? גיל מתוקי אמיתי.
ג גורבי New member 25/5/04 #126 יפהפיה, גם כשהיא ערה... איך אני אוהבת את תמונות השינה - פשוט שלווה עילאית. וחשבתי על זה, את יכולה לקרוא לעצמך עכשיו קרנירוני.
יפהפיה, גם כשהיא ערה... איך אני אוהבת את תמונות השינה - פשוט שלווה עילאית. וחשבתי על זה, את יכולה לקרוא לעצמך עכשיו קרנירוני.
ק קרניר New member 26/5/04 #175 גם אני מתה על תמונות שינה, אגב, נחמד הרעיון שלך, אבל בנתיים נשאר "קרניר", אולי בעתיד....
Y yaelia New member 25/5/04 #120 פשוט לא יאמן איזה ילדים יפים יש בפורום הזה. כל אחד ואחת מדהימים. מילאתם אותי חיוכים רבים. אולי אחרכך אדגים גם את הביכור הפעוט שלי.
פשוט לא יאמן איזה ילדים יפים יש בפורום הזה. כל אחד ואחת מדהימים. מילאתם אותי חיוכים רבים. אולי אחרכך אדגים גם את הביכור הפעוט שלי.
D dorlim New member 25/5/04 #129 התמונות של כולם פה פשוט נהדרות!!!! נהנתי מכל תמונה ותמונה, הילדים מקסימים , הרגעים מקסימים ובכלל... נפלא!!!!
התמונות של כולם פה פשוט נהדרות!!!! נהנתי מכל תמונה ותמונה, הילדים מקסימים , הרגעים מקסימים ובכלל... נפלא!!!!
1 1איתן ולהב שלנו New member 25/5/04 #138 אני מתמוגגת מהשרשור המענג!../images/Emo13.gif ילדים מדהימים!
W wieci New member 25/5/04 #139 איזה תמונות יפות של כולם ../images/Emo70.gif לא הייתי פה שבוע, והנה שרשור מקסים ומרנין לב... אי אפשר להגיד לכל אחת בנפרד שהילדים פשוט משומשו, אז ברכת חג שמח קולקטיבית לכולן והנה הבכורה שלי בתמונה מאתמול
איזה תמונות יפות של כולם ../images/Emo70.gif לא הייתי פה שבוע, והנה שרשור מקסים ומרנין לב... אי אפשר להגיד לכל אחת בנפרד שהילדים פשוט משומשו, אז ברכת חג שמח קולקטיבית לכולן והנה הבכורה שלי בתמונה מאתמול
ה הדר לצ New member 25/5/04 #141 גם אני ../images/Emo171.gif מצרפת תמונה של דורון עם אבא אחרי האמבטיה