שבע סיבות לאהוב

Placebo

1. כי לבראיין מולקו יש קול מדהים 2. כי יש להם שירים מדהימים, במיוחד שלושת האלבומים הראשונים (לדעתי לפחות). 3. כי בהופעה חיה הם מדהימים. 4. כי בראיין בן אדם מצחיק (בהופעה, בין שיר לשיר, אחת ליד אומרת לו: "I wanna fuck you" והוא עושה לה: "not now, Im at work). 5. כי יש להם קליפים מיוחדים, במיוחד הראשונים, pure morning הכי. 6. כי סטפן חתיך סקסי שבא לאכול, ששני הדפקטים היחידים שלו זה שהוא הומו ושהוא מת על אבבא. 7. כי יש להם סטייל, או לפחות היה להם שהם היו צעירים.

../images/Emo45.gif

עכשיו תורי. 1. כי הם מיוחדים ולא תמצאו כמוהם. 2. בגלל הליריקס המדהים, התמונות מהאלבומים והמקוריות. 3. כי הם חמודים וכי הם מצחיקים. 4. כי בריאן מושימושלם ומוכשר בטירוף. 5. כי יש להם טעם טוב במוזיקה בכלליות, שרו עם בואי ודה קיור ועוד כמה, בכלזאת. 6. כי הם שיחקו לכמה דקות בוולט גולדמן וזה הסיב לי אושר. D: 7. בגלל שיש להם קליפים יפים ומיוחדים, נו הכל מיוחד אצלהם. 8. כי אני יכול לחרוש עליהם המון המון ויימאס לי רק אחרי הרבה זמן ואז אני אחזור על ארבע. 9. כי התמונות פוטושוט שלהם הזויות. 10. כי הם מדברים כ"כ הרבה על כדורים, סמים ואלכוהול ולא מצליחים להרדים. P:

lestatgirl

New member
בתכלס עם כזה ליין אפ מי צריך סיבות..

שכחת אבל את מר ראזקוק המתופף הראשון שהיה כשהם הקימו תלהקה לפני 10 שנים ב 57 והיום [למקרה שיהיה איחוד..] הוא בן 67..O_O ואפשר להגיד כי כל ההופעות הראשונות שלהם היו אצלהם בבית ובכלל הודיעו להם את זה דרך הפורום, או שזה בגלל שאין מחסום בין המעריצים ללהקה זה באמת דברים כ"כ פשוטים כמו שפיט עזה הכל פעם כשהוא קיבל איזה מכתב ממעריצה חולה או שהוא הלך עם כמה מעריצים שרצו לעשות קעקוע של ליברטין למכון קעקועים ורשם להם על היד.. וגם שקרלוס הצליח להישאר נחמד ליד האנשים הכי מעצבנים בעולם [ע"ע כותבת ההודעה..] ושאין על גרי, באמת אומרים שמתופפים הם הכי נחמדים, אבל אין מישהו כמוהו.. אה כן לג'ון יש עצמות לחיים מגניבות. ואפשר להגיד שזה כי פיט משורר ואפשר להגיד בגלל שבהופעות שלהם קיבלת בעצם פרק של הכי גאים שיש עם פסקול ממש טוב.. ואפשר פשוט לתת לזה לדבר בעד עצמו: http://www.youtube.com/share?v=Quba72Xli8o&embed=1

i love TAI

New member
סיבות:

1:הליריקה של השירים פשוט מדהימה! 2: קל להזדהות עם השירים שלהם 3:הקול של וויליאם מדהים!!! 4:הם מעולים בלייב! 5:כיף להקשיב למוזיקה שלהם 6:יש להם כלמני סרטונים מצחיקים שכיף לראות [TAITV] 7:הם עושים קאבר לסמשינג פאמפקינז!!! :-O [שד"א אפשר לשמוע בעמוד מייספייס שלהם!]

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo45.gif על TAI TV../images/Emo99.gif

O.K, well, buck up ol' cheerio, we're going to go and show the world.. how its done.. right through this door.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo99.gif

1. כי הכרתי אותם לפני כולכם P: סתם נו.. מרץ-אפריל 2006. 2. הליריקס. 3. המנגינה. 4. הקליפים XDDDDDDDDD 5. וויליאם
6. הם אמריקאים ~,~ 7. הם צעירים ומחליפים חברי להקה כל הזמן[?!] חח לא יודעת.

יאפ משיקגו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

חברים טובים של פאניק! וחברי ילדות של ג'ון [הבאסיסט של פאניק] כשפאניק! היו צריכים באסיסט אז TAI המליצו על ג'ון שהוא חבר ילדות שלהם והוא ממש טוב בבאס

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif זה לא היה משהו כמו

שג'ון חבר ממש טוב של TAI והוא היה איתם בסיבוב הופעות ואז איכשהו הם הגיעו לפאניק או היו עם פאניק בסיבוב הופעות בדיוק בתקופה שרצו להחליף את ברנט[בלע] אז TAI אמרו שג'ון איתם בסיבוב הופעות ויכול להחליף אותו לבנתיים ואז הוא כבר הצטרף אליהם.. חחחחחחח אומשהו כזה מסובך ><" נוו מה שהם אמרו בDVD... שאיבדתי אותו בכלל

לא מתה עליהם אבל יש לי אחד../images/Emo223.gif

כי ויליאם דומה לאדם [TBS] ויש לו קול כמו של פטריק [FOB]

למעלה