יומולדת לטום

loner in love

New member
../images/Emo175.gifיומולדת לטום../images/Emo175.gif

אוקיי דבר ראשון, הרעיון הבא עלה כבר כמה פעמים בכמה שיחות שלי עם כמה בנות, אבל לאחרונה דיברתי על זה עם מיי אז קרדיט לה ולכל מי שאי פעם דיבר איתי על זה. אז לא, זה לא שרשור ברכות. תמיד רצינו, ובמיוחד עכשיו לאור העבודה שהם יודעים עלינו וטום במיוחד התלהב, חשבנו לעשות לו ספר ברכות ליומולדת מכל הפורום, ונשלח את זה לכתובת של חברת התקליטים. לא בטוח שהם באמת מקבלים משם מכתבים, אבל אולי אם יצא לנו מושקע כמו שאנחנו מתכננות הם יעשו מאמצים להעביר את זה למקפליי. גם יכול להיות שאם זאתי שביקשתי ממנה למסור להם ד"ש בשמנו תראה אותו עד היומולדת שלו או טיפה אחרי אני אוכל לשלוח את זה ישירות אליה וככה יהיה בטוח שהוא יקבל את זה. [זה בסימן שאלה כי עוד לא דיברתי איתה על זה בכלל]. אז ככה, שכל אחת תכתוב ברכה לטום לכבוד היומולדת [אפשר או באנגלית או למי שקשה לה בעברית ואנחנו נתרגם] או למייל של מיי [email protected] או למייל שלי [email protected] עדיף בקובץ וורד אנחנו נאסוף את הכל, נארגן מפגש לפני היומולדת כדי שנוכל להצטלם ולצרף לספר תמונה של הפורום וגם כדי שכל אחת תביא קצת כסף [עניין של כמה שקלים] בשביל שנקנה ספר יפה וכדי שגם יהיה כסף למשלוח [אני מניחה שהספר יהיה כבר ויעלה כסף]. ואני מוכנה לקחת על עצמי את השליחה. אז יאללה, בואו נעשה לטום יומולדת שמח מהמעריצות בישראל, שיראה שאכפת לנו ושאנחנו משקיעות המון. ומי יודע, אולי נקבל מכתב תשובה שישמח אותנו לא פחות

PunK RocK 1o1

New member
טום..../images/Emo99.gif

אני מסכימה.. נראה מה נכתוב לו.. אני בטוחה שכולן יזמינו אותו לישראל..

DesertRose7

New member
חחחחח..

אני כזה.. יומולדת לטום?! *מסתכלת בתאריך* אולי אני בחודש הלא נכון?! מה הולך פה.. ואז קלטתי.. כמובן שאני בעד בלי לחשוב הרבה.
ולמה ספר?! אני מתכוונת שאפשר "לכרוך" את זה יפה כמו עבודות כאלה אם אתן מבינות למה אני מתכוונת.. כי יש פה חנות שעושה את זה אם באתן רוצות. או ספירלה או כזאת מדבקה שמדביקה הכל ביחד דד ליין?

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif

אני כזה חשבתי זה לא בכלל ביולי?! חחחחח חן מבלבלת אותנו כל פעם מחדש..

beyonce3

New member
אה?

תגידו לי.....מאיפה לקחתן את ה-"מוחעחעחעחעחעחעחעח" הזה?מלוסי לו?או מאנט ודאק?

loner in love

New member
דד ליין?

תלוי מתי נעשה את המפגש אני אומרת מפגש עד ה5.7 גג כי בכל זאת לוקח זמן לשלוח ולהכין ולכרוך זה מעפן אני בעד הספר זה יותר יפה

loner in love

New member
ספר ספר

מה הבעיה? קונים מחברת עם כריכה קשה, מדביקים את כל הברכות ומקשטים את הכריכה

DesertRose7

New member
נו אז מה ההבדל?!

בין לקחת את כל הברכות ולשים להם כריכה?! זה נראה לי הרבה יותר אסטתי.. וגם יותר מזכיר לי את החוברות של הSTREET TEAM של באסטד (לא ידועת איך זה קשור)

loner in love

New member
אז זהו

שדווקא נראה לי יותר אסתטי בספר לכרוך זה יותר מידי.. ביצפר כזה

DesertRose7

New member
תלוי איך את כורחת!

ספר.. עם כל ההדבקות וכל הדברי םהאלה.. מניסיון של הדבקות (הדרכה ברכות ושאר צילומים שמדביקים למחברת) זה לא הולך טוב

beyonce3

New member
../images/Emo45.gif

רעיון אדיר!אבל האמת שאני הייתי מעדיפה לכתוב בכתב שלי...עלה לי רעיון דיי מגוחך..שאני מניחה שלא ייתקבל..אבל בכל זאת הציעה אותו.אולי ניפגש...אבל הפעם לא העזריאלי..במקום יותר נוח..ובשביל זה אני מוכנה לנדב את ביתי הקט...למי שמעוניינת לפחות..שניפגש ונאחד את כל המכתבים ביחד,ונעשה השקעה...ורגע..מה רציתי להגיד?סיבכתי את עצמי עם הטיפשות שלי...כאילו...ושאם נגיד באמת נצלם תמונה..אז אני יכולה לקחת אתכן למקום חביב...או אם נגיד לא אצלי..כל מקום שזה לא יהיה..רק בבקשה לא העזריאלי.....
...וגם שנצלם איזה משהו למצלמת ווידיאו...למשל אפשר לקחת את אחד השירים שלהם,לתרגם לעברית ולהראות להם איך זה נשמע בעברית..(רע,מאוד רע!)או לשיר את השיר המקורי שנבחר..או לשנות את זה לגירסה שלנו בנאגלית...או יותר מקורי,לחבר שיר!לצלם,ולשלוח!......אבל אלו סתם הזיות שלי..אז תתעלמו...בכל מקרה אני מוכנה לקחת חלק...וחן או מיי..זה בסדר אם אכתוב בכתב יד....?ואשלח לאחת מכן?

DesertRose7

New member
מהכתב שלי?!

למרות שאני באנגילת כבר לא ממש בטוחה בזה.. טוב ננסה

loner in love

New member
תומכת בהצעה../images/Emo45.gif

מי שרוצה להכין בכתב יד שתכין ותביא במפגש והמצלמת וידאו נראה לי מוגזם בואו נתחיל בקטן

למעלה