יומולדת לטום

beyonce3

New member
למה?

כאילו למה לשמור את זה לאפשרות אחרונה?ואני בטוחה שתהיה מישהי שתהיה מוכנה להתנדב לנסות ולתת להם!אבל באמת צריך לחשוב על משהו...שיהיו לו סיכויים גבוההים שבסופו של דבר,מה שנעשה יגיע לטום...ואגב..אם אנחנו משקיעות לטום..נצטרך לעשות גם לשאר חברי הגן...למרות שיש עוד זמן...אבל זה נורא תלוי בשיתוף פעולה שלנו...
...אמ..ומה באתי להגיד.......?שכחתי...כשאני אזכר אני אחזור אליכם.....

גם אני חשבתי על זה!!

אם אנחנו עושות משו לטום, אולי נעשה משו גם לכל השאר? אבל משו שהוא יהיה קצת יותר "קטן" ממה שנעשה לטום.....

DesertRose7

New member
תלוי..

אם מעבירים את זה דרך מישהו שימסור להם ביד אז בכיף אבל אם שולחים את זה לחברת תקליטים בסוף.. אז לא עדיף כבר לחכות לימי הולדת של כל אחד?! כי אז מה הקטע?!

beyonce3

New member
לא...לא.....

זאת לא הייתה הכוונה שלי!התכוונתי שכמו שאנחנו משקיעות עכשיו לטום!נשקיע גם בימי הולדת של האחרים!.לא התכוונתי שנכין משהו ליומהולדת של טום..ובנוסף משהו לחברים.......

למה לא?

לא נכין להם משו גדול כמו לטום איזה משו קטן... "אם כבר אז כבר" אבל אם אתן לא רוצות, אז לא משנה...סתם רעיון

beyonce3

New member
כי לא......

זה כמו שלך יש יומהולדת..את מקבלת חבילה..ומגלה דברים בשבילך..וגם בשביל חברות שלך..זה לא לעניין...אם לי היו שולחים משהוףוגם לחברות...לא כ"כ הייתי מתעניינת!כולם אוהבים שמתעמקים רק בהם כשיש יומהולדת!(או שזאת רק אני?
)

just jenny

New member
מסכימה בהחלט../images/Emo45.gif

אבל פליזזז!! תעשו רת המפגש לפני ה-10 ליולי פליז!! חן את יודעת למה, ואולי עוד כמה בנות.. בבקשה כי אני ממש רוצה לבוא למפגש הזה..
בכל מקרה באמת אני חושבת שעדיף לעשות בכתב יד.. זה בא יותר מהלב=]] אבל רעיון מצוין
רק בואו נקווה שזה באמת יגיע אליו..

mayoosh4

New member
../images/Emo45.gif אני אומרת...

[וסורי שלא הייתי אתמול בלילה, אה.. סיבות פרטיות
] אני אומרת שבכתב יד יהיה גם יותר אישי ויפה. למי שסומכת על הכתב יד שלה שתעשה את זה, ואם יש לה סורק והיא יכולה לשלוח לנו זה יהיה אפילו עוד יותר טוב! בכל מקרה אני מסכימה שצריך לארגן מפגש בשבוע שבועיים הקרובים, אם אנחנו רוצותשזה יגיע אליו בסביבות היומולדת שלו, ולא חודשיים אחרי זה [שליחה- שבוע... עד שזה מגיע- עוד כמה ימים.. ואז עד שהם מעבירים לו את זה אי אפשר לדעת זה יכול לקחת שבועות...!!]. בכל מקרה כמו שאמרתי לחן, worth the try, ונקווה מאוד שהם באמת יעבירו לו את זה.

PunK RocK 1o1

New member
מי שרוצה בכתב יד שתעשה בכתב יד

מי שרוצה מודפס שתעש מודפס וגמרנו=]

yahli13

New member
הלוואי שהוא יקבל את זה ויקרא....

טוב לי אין בעייה לשלוח,אבל יש לי בעיה לבוא למפגש,היות ויש לי טיול כנראה מה-3.7 עד ל-11.7,או לפחות,מה-8.11 כך שבתאריכים הללו אני ממש לא יכולה

hadasrulez

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אהבתי! ונראה לי שבאמת יותר מגניב שכל אחת תכתוב\תדפיס לפי איך שהיא רוצה שלא הכל יראה אותו דבר ולכרוך את זה לבד.. ואפשר להכין להם כל מיני דברים ולעלות על דיסק
כמו וידאו שלנו או שירים (אני יודעת לנגן שירים שלהם בגיטרה! או או התלהבות יתר!! חחחח) אני לגמרי בעד לשלוח! אני רק מקווה שהוא באמת יקבל את זה..

T a l14

New member
../images/Emo45.gif

אני כבר מתחילה לחשוב על ברכה ויש תאריך מסויים שעד אליו צריך לשלוח את הכל?

למעלה