לא כזה בטוח שהם יקבלו את זה.. אני מאוד רוצה להאמין שכן - במיוחד כשזה עם כזאת השקע והכל.. אבל מסתובבות שמועות שהם לא באמת מקבלים את הדואר מחברות התקליטים - לפחות לא את כולו
קשה לי להאמין שאם נשלח לכתובת של החברה הם ייקבלו...הם חתומים ביוניברסל,לא........?ואם אני לא טועה החברה נמצאת בניו יורק...ובסטייס הקיצר..ואם לא..אז סורי על הטעות..אבל באמת קשה לי להאמין שהם ייקבלו...אפילו אם תהיה בזה השקעה...אם הייתה אפשרות...אז באמת היינו יכולות לשלוח למישהו שנמצא שם...ושיוכל למצוא דרך לתת להם ישירות...ולאחר שאין לנו קשרים טובים עם אלכס דה ביץ'....אז נצטרך לשלוח לכתובת?אהמ...........שלא ייקרה מצב שהשקנו המון..ובסוף זה לא הגיע לשום מקום.........
אלכס דה ביץ'.. לא יפה.. אבל מצחיק. יש שלוחה של יוניברסל גם בבריטניה אל תדאגי - לא ישיארו אותם לבד. אני יכולה לבדוק אם אני כן יכולה להגיע איכשהו לאלכס. או לאיזה בריטית שתוכל לתת להם את זה.
אז אולי....אמ..שחר,גם את רשומה בפורום הרישמי של מקפליי,נכון?אז אפשר יהיה לשלוח לשם הודעה..ולבקש ממישהו שיוכל...ויודע שהוא הולך לראות/לפגוש/יכול/או איכשהו להגיע למקפליי...נשלח אליו...והוא/היא יישלחו לטום........נשמע דיי הזוי..אבל אני חושבת שיהיו כאלה שיוכלו לעזור לנו,לא???.......או שנקבל מהם יריקה בפרצוף..והם יירדו עלינו רצח?(למרות שאם לא ננסה,לא נדע....)