יומולדת לטום

McFLY freak

New member
אז רגע אנשים....

תגידו בדיוק על מתי סיכמתם ואיפה, למה כי לא הבנתי כלום...

T a l14

New member
עלה לי רעיון...

דיברתם על דיסקים וזה.. אפשר לעשות מקבץ כזה של הרגעים הכי טובים של טום או משו (Best Tom acts) ויכול לצאת מזה קליפ נורא נורא יפה! זה ירגש...

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif

וברקע אפשר שמישהו יקרא ברכה או שיר שלהם.. זה יהיה נחמד=]

just jenny

New member
../images/Emo45.gif

אני יכולה להכין כזה
זה כיף
אבל איך אתם רוצים לשלוח לו את זה? על דיסק?

beyonce3

New member
חביב.......

אני יכולהלעשות...וכל אחת יכולה לעשות..אבל מה ישלו לעשות עם קטעים של עצמו......?הוא אמור להביט על זה ולהגיד:"פש..איזה אגוז אני!"........למרות שזה האמת רעיון מקסים!...אבל אפשר להעלות רעיונות..ואגב תתחילו להכין סתם דברים אם אתן רוצות שאשלח להם כשאהיה שם...............למרות שאני לא יכולה להבטיח שאצליח להגיע אליהם..אבל אני אשתדל מאוד מאוד!

T a l14

New member
אז תחליטו מי עוהש את זה

ואז יהיה אפשר לחפור בתוך ווידיואיי המקפלי שלכם ולמצוא קטעים טובים של טום, ולשלוח אותם למי שעושה את זה...

loner in love

New member
סיכום [?] ../images/Emo26.gif

אז ככה... מי שמעדיפה לכתוב את הברכה בכתב יד מוזמנת לעשות את זה ולהביא את זה איתה למפגש פורום או אם היא לא יכולה להגיע היא יכולה לשלוח לי בדואר [או למיי אם היא תסכים] או לסרוק... עכשיו תקשיבו, אני אשאל את זאתי שמסרה להם ד"ש אם היא תראה אותו עד או בסמוך ליומולדת שלו, ואם כן אז אני אשלח את זה ישירות אליה והיא תעביר את זה לו [וראינו כמה שהיא אחראית] אם לא תמיד אפשר לפנות לplan b בקשר למפגש.. כנראה שבאמת עדיף עזריאלי אבל בואו נתחיל לזוז בקשר לזה מי בעד ה5.7?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif נראה לי שפסדר

אבל אני לא בטוחה עדיין.

DesertRose7

New member
|פותחתיומן|

בנתיים זה בסדר.. אבל זה דיי רחוק ככה שיש מצב שלינויים עכד אז.. אבל בנתיים

loner in love

New member
אוקיי חשבתי על זה

5.7 זה מאוחר מידי אני רוצה לשלוח עד ה5.7 יש מצב לעשות לפני?

just jenny

New member
../images/Emo45.gifגמני חושבת שעדיף לפני..

מה דעתכם על ה-30? כאילו ה30- ליוני?

DesertRose7

New member
אממ.. בימים אחרים?!

ומקסימום.. תעשו בלעדי - כאילו אם הרוב יכולים.. אני בטוחה שתסתדרו..
גם ככה אף פעם לא ניפול על תאריך שכולם יכולים

SurfeR Babe

New member
../images/Emo45.gif תאריך מצוין !

כי לחברה שלי יש איזה מפגש פורום [ נראה לי של אוונסנס אבל אני לא בטוחה ] ואני באה איתה כי היא לא רוצה ללכת לבד , אז אני אוכל להגיע .. וחן ומיי וכל עוד מי שהעלתה את הרעיון - רעיון מעולה !!!

T a l14

New member
כןכןכןכןכן

מתי שאתם רוצים לפני... פשוט אנחנו יוצאים למחנה קיץ מהמכבי ואני ממש ממש ממש רוצה לבוא למפגש!

למעלה