שאלון אודות המתמודדים

Jolleen

New member
../images/Emo175.gifשאלון אודות המתמודדים ../images/Emo175.gif

(וזה כולל את המתמודדים שכבר לא במשחק) 1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? זהו, תודה מראש על השתתפותכם..

Fairywitch

New member
עונה:

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? שפרה 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? אולי עינב, בגלל הכלור
3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? עינב 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? שפרה ו-ונסה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? רנין 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? עינב ויוסי (אבל יוסי רק כאדם, מבחינת המשחק הוא לא טיפש בכלל). גם ליאון לא חכם במיוחד. 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? צבר. אני אוהבת את הסגנון שלו. 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? שפרה. כנ"ל- זה פשוט סגנון שאני אוהבת. 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? ונסה ואיתי, שפרה וצבר, עינב ואשר. 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? בקצב הזה- אחד הבובלילים
הלוואי ואני טועה. או ליאון.

ShukyD

New member
יאללה נענה, למרות שהיה כבר פעם ../images/Emo13.gif

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? לא יודע לא באמת אהבתי יותר מדי איך שהם נראים, גם אף אחת לא ברמה של ואוו.. 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? אף אחד לא נראה שם יותר מדי הגייני
לפי האובססיה שהיא סיפרה עליה, מיקי. 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? גם מכוערים אין יותר מדי, הם פשוט רגילים מדי.. אף אחד לא ממש מכוער אבל לכל אחד יש את הפאק שלו... 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? שיפרה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? יוסי 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? גם טיפשים הם לא. 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? וואי איזה שאלות מעצבנות, אין לי תשובות עליהן
8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? הממ המ המ... המ.. באמת שניסיתי לחשוב... לא. 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? יוסי וונסיה
10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? יוסי \ לאון

sweetdreams

New member
הממ.. בואו נראה..

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? בואו נחלק את זה לבנים ובנות: בנות - שפרה מהממת. בנים - שי, לא משנה מה תגידו על האישיות שלו, הגבר הכי חתיך שם. 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? אין לי מושג, אני לא עוקבת אחריהם עד כדי כך. 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? חח איזו שאלה לא פיירית. אבל מה לעשות, איתי הוא סוג של שרק בעיניי, וגם בלי קשר למראה לא מצאתי בו שום תכונה מושכת. 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? טוב, כאן אני כבר לא יכולה להתייחס לבנות. מבין הגברים - שי הוא הגבר הכי יפה והכי סקסי בבית. 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? לא יכולה לבחור, יש כמה שאני חושבת עליהם: צבר, שפרה, ליאון, ויוסי בובליל. וכל אחד מהם, אגב, מסיבה אחרת. 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? זה היה קל: ערן שבר שיאים עם הטיפשות וחוסר המודעות. 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? לא סתם ליאון הוא סטייליסט. אפילו הבגדים הזרוקים שלו נראים עליו טוב. 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? שפרה בימים שהיא לא לובשת טרנינגים. וונסה תמיד נראית מיליון דולר. 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? שפרה וצבר. חבל חבל עליהם... 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? אין לי מושג, נכון לעכשיו אני מהמרת על יוסי או על ליאון.

Jolleen

New member
ועכשיו אני עונה../images/Emo195.gif

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? ג'ני, ונסה וצבר 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? לא יודעת.. 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? יוסי..?
אבל זה לא פייר, כי כל השאר צעירים.. אממ, נעמה לא הייתה פצצה כ"כ, ועינב מכוערת בגלל הדרך שבה היא מתלבשת. 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? צבר 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? לא יודעת 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? איתי, נראה לי.. בגלל שהוא נותן לונסה ממש להוציא אותו טמבל לפעמים 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? צבר מתלבש יפה.. וגם לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? ג'ני התלבשה ממש יפה ומאוד לטעמי
9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? שיפרה וצבר 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? יוסי/צבר

u r a n i a

New member
נו טוף, עונה../images/Emo13.gif

. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? ונסה, שי (יופי חיצוני בלבד) 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? אממ... לא יודעת 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? עינב 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? שי, ונסה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? שאלה קשה, לכל אחד יש את "תחום החוכמה" שלו.. 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? אף אחד לא ממש טיפש 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? אולי צבר, שי 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? לשיפרה יש לפעמים שמלות שמוצאות חן בעיני 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? אשר ויוסי (הם כבר זוג..) 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? הכל אפשרי בשלב זה

ady18

Well-known member
עונה...

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית?לאון \רנין 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית?רנין 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית?יוסי\שי\אשר 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית?וונסה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית?צבר 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית?לאון חח 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)?לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)?וונסה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)?איתי וונסה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל?רנין

BMCB

New member
יאללה,

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? צבר 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? צבר, שפרה ואיתי 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? יוסי, עינב 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? צבר P: 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? שפרה 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? עינב ויוסי 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? צבר [נו יצאתי גרופית שלו בשאלון הזה] 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? ג'ני 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? צבר+שפרה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? ממש לא יודעת.

לימור1977

New member
עונה

(וזה כולל את המתמודדים שכבר לא במשחק) החלטתי לענות על השאלות בצורה כזאת שתהיה נציגות של שני המינים(זכר+נקבה) 1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? צבר / וונסה 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? לאון / שפרה 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? בוריס / עינב 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? צבר / וונסה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? צבר / שפרה 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? יוסי / עינב 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? שי 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? קרן 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? אשר+עינב, צבר+שפרה, איתי+וונסה, שי+רנין, ערן+קרן, בוריס+ג'ני, יוסי+לאון, מיקי+נעמה... 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? יוסי/לאון

miracle8dl

New member
עונה

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? צבר,לאון ושפרה 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? עינב .. ומאלה שעזבו- ג'ני 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? איתי, יוסי 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? ונסה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? צבר 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? יוסי 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? שי 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? קרן .. ומיי שנשאר - אף אחת 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? צבר-שפרה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? לאון/ יוסי

עדידי15

New member
עונה

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? ג'ני, צבר 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? צבר וקרן 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? איתי 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? ערן! 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? שי 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? עינב 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? קרן 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? צבר וג'ני 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? לא יודעת, אבל אני מקווה שזה יהיה יוסי

S SRV

New member
אז ככה....

(וזה כולל את המתמודדים שכבר לא במשחק) 1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? רנין 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? אין לי מושג 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? הבובלילים 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? שפרה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? צבר 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? לאון ונסה וערן 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? שי 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? קרן 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? רנין וצבר (גם נראה שהם נמשכים אחד לשני) 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? בובליל

למעלה