שאלון אודות המתמודדים

FreshF5

New member
>>>

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? צבר 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? שפרה 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? ערן 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? שפרה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? צבר 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? ערן 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? צבר 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? שפרה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? צבר ושפרה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? ונסה

אורישקי

New member
עונה

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית?בנים-צבר,בנות-שפרה 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית?לא שמתי לב למישהו מיוחד 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית?בנים-אשר(יוסי נראה טוב לגילו)בנות-עינב 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית?בנים-צבר,בנות-הייתה קרן אבל עכשיו זו ונסה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית?שפרה וצבר,בתקווה שנראה שמחר בהדחה הם ינצלו את זה 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית?שי עכשיו משחק חכם אבל בסוף ייקלטו אותו 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)?לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)?ונסה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)?צבר ושפרה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל?יוסי או לאון עם עדיפות לאופציה ב

היפ הופ1

New member
עונה

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? רנין ולאון 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? רנין ולאון 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? אשר 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית?ונסה ורנין 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? שפרה וצבר 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית?אשר ועינב 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)?לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)?ונסה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)?צבר ושפרה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? רנין או יוסי

א ו ר3

New member
עונה

האמתי שבימים האחרונים בקושי עקבתי אחרי מה שקורה איתם פשוט כי זה התחיל ממש לשעמם אותי ... 1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? שפרה
גם ונסה נראית ממש טוב 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? אין לי מושג... 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? עינב הבהמה 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? צבר 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? כאן יש לי התלבטות, אם זה חוכמה מבחינת המשחק עצמו אז ליאון יודע לעשות את העבודה היטב, אם מדברים על אינטלגנציה אז שפרה/צבר 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? אשר/עינב ... לא יודעת מי יותר גרוע 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? ליאון , ברור 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? שפרה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? אשר ועינב נועדו זה לזו ... פחח 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? ליאון, די ברור לא... ?

DanaBaudelaire

New member
עונה ../images/Emo9.gif

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? צבר
2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? איתי וונסה. וגם עינב. 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? לא מכוער, אבל פשוט לא נאה - יוסי. אולי בצעירותו.. 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? צבר. ואם הייתי בן אז הייתי חושבת שונסה. 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? צבר ושפרה. ולעינב יש חוכמת חיים, שזה גם חשוב. 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? לא יודעת. אולי יוסי.. אבל נראה לי שהוא עושה את זה בכוונה. 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? שי!! 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? כרגע אף אחת. אבל קרן התלבשה די יפה. 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? שי ורנין, ונסה וצבר ואיתי ושפרה [שני החופרים
] 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? יוסי או לאון.

nik name

New member
עונה...

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית?צבר,שפרה 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית?שפרה 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית?ערן 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית?שפרה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית?שפרה 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית?יוסי,ערן 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)?צבר 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)?שפרה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)?וונסה ואיתי,שפרה וצבר 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל?יוסי או ליאון ,מעדיפה שלאון...

sdavid1

New member
עונה

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית?צבר 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית?אין נראלי 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית?גם אין 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית?עינב 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית?צבר 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית?יוסי 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)?לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)?רנין 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)?שי וונסה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל?קשה לנחש

למעלה