שאלון אודות המתמודדים

הקטע שהוא שהוא זכר../images/Emo108.gif

אבל לא הצליח להפוך את זה לתאריך, אז את רוצה להגיד לי שהוא לא טיפש? זאת תהיה בושה אם מישהו יזכה במיליון רק בגלל שהוא אמר "סוטול סוטול"

ליטליקSD

New member
מסכימה + ../images/Emo59.gif שנפלה בביתי היום

ואני הרוצה לשתף אנשים פה בה... אבא שלי נכנע וצפה היום בפרק. בחיים לא תנחשו איך הוא הגיב (אלא אם כן אני צפויה מדי..) הוא אמר: "את צודקת, זה מעניין..."
אני כולי עוד בשוק...

My Little Fairy

New member
תשובות

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? איתי. 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? איתי. 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? יוסי. 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? איתי. 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? איתי. 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? שי. 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? איתי. 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? שפרה. 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? איתי וונסה. 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? יוסי

sweetdreams

New member
חח אז אולי את תוכלי להסביר לי סופסוף מה וונסה

מוצאת בו? בחיי שאני לא מצליחה להבין

יNOT

New member
וכמובן מבחר מאוד מאוד מצומצם ../images/Emo8.gif

אם היה לה סוס בווילה הדברים היו נראים אחרת

My Little Fairy

New member
הוא חתיך!!!

חתיך, הורס, יפה, גברי, סקסי, מהמם, שרמנטי, מתוק, חמוד.. אם היו מכניסים אותי לוילה, דבר ראשון הייתי אונסת אותו בנשיקה, דבר שני הייתי חוטפת מכות מוונסה, דבר שלישי מפונה אל בית החולים הסמוך, דבר שלישי - כנראה מקבלת מסמכי גירושים וצו הרחקה מבעלי. אבל זה יהיה שווה את זה

oneboy1

New member
את רצינית ?

אני מקווה שבחתונה יחולקו לאורחים הנכנסים שקיות הקאה (איתי- מצטער אני ממש לא יכול להתאפק)

S SRV

New member
הגזמת.

הוא בחור מקסים. ויש לו פנים יפות ובהרבה מקומות הוא היה נחשב בחור מאוד אטרקטיבי. שי שנחשב בחור יפה
בעיניי מכוער. זה הכל עניין של טעם

oneboy1

New member
צודקת לגמרי- על טעם וריח וכו' וכו' - אבל

ברור שזה עניין אישי של משיכה וכל זה לטיפוס כזה או אחר אובייקטיבית איתי נראה שלוכי , עלוב, לא מטופל, לא מטופח..... שי מהעבר השני- חושב בטעות כנראה שהוא טום קרוז , עם כל רגע שעובר הוא נמצא ליד המראה בוחן את פניו ושיער ראשו ואתמול הוצאת השיער מהזרועות בפינצטה , אחת אחת, ראני לא מבין למה גב' עינב לא עושה להם שעווה

ליטליקSD

New member
תשובותיי ולישון:

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? שי 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? שפרה? אינלימושג ג'ני? 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? עינב 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? שי ושפרה, גם ונסה.. 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? שי 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? מאיזו בחינה? יש כמה 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? נמ.. צבר? 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? שפרה וונסה. 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? לא מסתכלת על דברים כאלה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? הכל עוד פתוח מבחינתי.. עד לגמר (ואני לא ממהרת להגיד יוסי) זהו, תודה מראש על השתתפותכם.. בבקשה

ליטליקSD

New member
יפה ששמת לב רק עכשיו

לא סתם אמא שלי עוברת לידי כשאני מגדילה תמונות שלו ופולטת: "ליטלוש מאוהב בשי..."

אפשר גם לענות?

1. המתמודד/ת הכי יפה - לאון 2. המתמודד הכי היגייני- אין לי מושג 3. הכי מכוער- יוסי (סליחה יוסי) 4. הכי סקסי- שי 5. הכי חכם- לאון, צבר ושיפרה 6. הכי טיפש- אשר (סליחה אשר) 7. מתלבש הכי יפה - זכר: וואלה אין לי מושג, הם בקושי מתלבשים שם 8. מתלבשת הכי יפה נקבה: רנין, קרן 9. זוג מתאים: צבר ושפרה 10. יזכה במיליון שקל: יוסי

למעלה