א. ערן ומיקי כבר בחוץ אז הם לא רלוונטים בואי
נאחל להם להצליח ולו על כך שלא עשו לנו כלום רק רצו לנסות להרוויח כסף ולהתפרסם כמו כולם... ב. חוכמת רחוב ונסיון חיים באים עם הגיל וברור שבגילו כשהוא נתקל גם בהמון אנשים ומצבים זה מגיע (אם הוא לא ממש מטומטם, אומרים שגיל 40 מתחילה הבינה ובחיי שאני מרגישה (.. ). ג. מי שיודע לקרא אנשים הוא אולי לא תמים ובעל אינטואיציות חזקות! זיהוי מצבים קורה הרבה מתוך ניסיון חיים שבאה אם הגיל. ד. חכם הוא אדם מלומד, "אדם בעל שכל, נבון, פיקח".יש חוכמת רחוב שאני לא כל כך אוהבת לשהשתמש בה כי היא נרכשת עם הזמן והמצב, יש אנשים יצירתיים כמו ציירים גדולים וסופרים שנקראים מאוד חכמים ויש חכמים בתורה, חכמים במתמטיקה למשל וכו', אני חושבת שאיש אשכולות, משהו שיש לו ידע מאוד רחב ויכול לגעת כמעט בכל נושא בעולם-נקרא חכם ולא נראה לי שיוסי כזה. ה. רק בשביל האיזון בווילה הייתי מעדיפה את עינב כי היא פחות או יותר בגילאים של השאר וגם, אם אתם רוצים-עושה לא פחות אקשן, צורחת, צוחקת, מקללת, מגדפת, מחייכת, קמה יושבת וכו' אבל יש איזון ואילו אביה יש לו הכבוד שלו מפאת גילו ובעקבות כך הוא גם שונה באופיו!!! (והכי מצחיק שאתם מפרידים כי הם אבא ובת, זה גנים, זה חינוך וזה לגדול באותו בית ואני מדברת בכללי ולא לשלילה)