שאלון אודות המתמודדים

S SRV

New member
תוספות קטנות

עוד זוג מתאים : אשר ועינב (שכנראה בסיטואציה אחרת וזמן אחר היו ביחד) ומתמודד מכוער נוסף : שי - אני מדברת כמובן על מראה חיצוני . בפנימיות הוא מאוד מאוד מאוד מכוער (מתי דיירי האח הגדול יגלו את זה?)

bambi38

New member
עונה

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? שפרה, לאון 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? שפרה, לאון 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? יוסי, עינב 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? צבר 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? שפרה, צבר 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? עינב, יוסי 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? שפרה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? אשר ועינב חח 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? יוסי/ לאון

bambi38

New member
עונה

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? שפרה, לאון 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? שפרה, לאון 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? יוסי, עינב 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? צבר 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? שפרה, צבר 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? עינב, יוסי 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? שפרה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? אשר ועינב חח 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? יוסי/ לאון

Superboi

New member
עונה

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית? צבר 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית? לא יודע 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית? רק לי לא נעים לענות?
4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית? לאון, צבר 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית? לא יודע 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית? יוסי (?) 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)? לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)? אולי שפרה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)? צבר ושפרה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל? כרגע לאון או יוסי

ShukyD

New member
תכלס זה לא פייר איך שיצאתם פה על עינב ויוסי

על מכוערים עוד אפשר להתווכח <למרות שיוסי הוא בנאדם מבוגר ליד כל הצעירים שם ועינב לדעתי בכלל לא מכוערת> אבל טיפשים הם ממש לא

גם עונה

1. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי יפה בבית?שפרה 2. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי היגייני/ת בבית?מיקי 3. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי מכוער/ת בבית?עינב 4. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי סקסי בבית?שפרה 5. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי חכם/ה בבית?שפרה 6. מי לדעתכם המתמודד/ת הכי טיפש/ה בבית?שי 7. מי לדעתכם המתמודד שמתלבש הכי יפה בבית (זכר)?לאון 8. מי לדעתכם המתמודדת שמתלבשת הכי יפה בבית (נקבה)?שפרה 9. מי לדעתכם היה יכול להיות זוג מתאים (גם מבין הדיירים התפוסים)?צבר שפרה 10. מי לדעתכם יזכה במיליון שקל?אממ..מי שצריך באמת תכסף זאת שפרה אבל זה יהיה בין שפרה לאון

איתי בל

New member
עינב לא חכמה בעליל

ליוסי יש סוג של חוכמת רחוב טובה הוא מאוד פיכח גם נראה טוב לגילו

קפרי

New member
סליחה, בלי לפגוע, מכירה בני 70 נראים הרבה

יותר, הוא חרוש קמטים וגם השיניים שלו לא מוסיפות, והוא לא זקוף קומה, מקווה שלא פגעתי אישית (ואם כן סליחה, זו דעתי בלבד)

קפרי

New member
ShukyD -שוב יופי בעיני המסתכל אבל אם הרוב

טוען שהם מכוערים, כנראה שכן, מצטערת אבל בעיניי עינב ממש מכוערת ומגושמת, האופי לא מוסיף לה חן, לגבי טיפשות זה עניין עובדתי מתי הוציאו פנינים מלהיבים מפיהם בלי קשר לצחוקים? . לגבי יוסי , לא משווים כאן לצעירים אלא ליופי בכלל, אני רואה לעיתים נשים וגברים בסביבות 60 ויותר שהם ממש יפים לגילם ולעיתים אתה רואה גם שבצעירותם היו יפים...אבל שוב, בעיני המסתכל, לא הייתי רוצה (סליחה שזה בפומבי כאן) שתהיה לבן שלי חברה כזו חיצונית או פנימית (לא שאני קובעת בגילו (..)

sweetdreams

New member
יוסי ממש לא טיפש

הוא אולי לא בנאדם משכיל, אבל יש לו שכל והוא יודע לקרוא אנשים ולזהות מצבים ממש טוב. אני דווקא רואה אותו בתור אחד החכמים שם. עינב אמנם לא מזהירה כמוהו, וגם חלק מהדיעות שלה זה אלוהים ישמור, אבל יש עוד הרבה שטיפשים ממנה (וגרוע מזה, בטוחים שהם הכי חכמים בעולם). סתם לדוגמא: ערן, מיקי.

קפרי

New member
אולי, אני לא מכירה אותו אישית רק מסתמכת על

חלק מהקטעים שאני צופה בהם בימי ראשון ושלישי ולתגובות בפורום או בחוץ. שוב - זה עניין של דיעה, משהו יכול להגיד שערן חכם ואחר יגיד שלא אבל בגדול יש עובדות לדברים מסויימים שקשה להתכחש אליהם. אני מכבדת דיעות של אחרים ומרשה לעצמי לחלוק עליהם אם בא לי.

קפרי

New member
א. ערן ומיקי כבר בחוץ אז הם לא רלוונטים בואי

נאחל להם להצליח ולו על כך שלא עשו לנו כלום רק רצו לנסות להרוויח כסף ולהתפרסם כמו כולם... ב. חוכמת רחוב ונסיון חיים באים עם הגיל וברור שבגילו כשהוא נתקל גם בהמון אנשים ומצבים זה מגיע (אם הוא לא ממש מטומטם, אומרים שגיל 40 מתחילה הבינה ובחיי שאני מרגישה (.. ). ג. מי שיודע לקרא אנשים הוא אולי לא תמים ובעל אינטואיציות חזקות! זיהוי מצבים קורה הרבה מתוך ניסיון חיים שבאה אם הגיל. ד. חכם הוא אדם מלומד, "אדם בעל שכל, נבון, פיקח".יש חוכמת רחוב שאני לא כל כך אוהבת לשהשתמש בה כי היא נרכשת עם הזמן והמצב, יש אנשים יצירתיים כמו ציירים גדולים וסופרים שנקראים מאוד חכמים ויש חכמים בתורה, חכמים במתמטיקה למשל וכו', אני חושבת שאיש אשכולות, משהו שיש לו ידע מאוד רחב ויכול לגעת כמעט בכל נושא בעולם-נקרא חכם ולא נראה לי שיוסי כזה. ה. רק בשביל האיזון בווילה הייתי מעדיפה את עינב כי היא פחות או יותר בגילאים של השאר וגם, אם אתם רוצים-עושה לא פחות אקשן, צורחת, צוחקת, מקללת, מגדפת, מחייכת, קמה יושבת וכו' אבל יש איזון ואילו אביה יש לו הכבוד שלו מפאת גילו ובעקבות כך הוא גם שונה באופיו!!! (והכי מצחיק שאתם מפרידים כי הם אבא ובת, זה גנים, זה חינוך וזה לגדול באותו בית ואני מדברת בכללי ולא לשלילה)

sweetdreams

New member
הממ.. בואי נסכים שאנחנו לא מסכימות ../images/Emo13.gif

אני דווקא כן חושבת שחכמת חיים, אינטיליגנציה רגשית ולהיות בנאדם פיקח מעידה על חוכמה יותר מאשר השכלה וידע. ולמען האמת, בגלל זה בתשובה שלי לשאלה אני בחרתי כמה מתמודדים, וציינתי שכל אחד מהם בחרתי מסיבה אחרת. רק דבר קטן לגבי ערן ומיקי: נכון שהם לא רלוונטים יותר למשחק (וטוב שכך), אבל זה לא אומר שאי אפשר לדון בהם יותר, נכון? ובמיוחד שהשאלון מדבר על כלל המשתתפים, כולל אילו שהודחו.

Fairywitch

New member
סורי, אני לא יכולה לחשוב על מישהו

שלא זוכר מתי נולדה הבת שלו- כעל משהו אחר מטיפש...

Fairywitch

New member
מה שכן- אולי הוא פיקח או ערמומי.

יש פיקחות/עורמה/חוכמה- כל אלה לא תמיד זהים...

ליטליקSD

New member
לאבא שלי יש זכרון ממש גרוע..

הוא לא זוכר את המספר נייד של עצמו, של אמא שלי, שלי ושל אחי.. הוא לא זוכר את התאריך לידה שלי (רק שזה ביוני וע"פ חישוב נכון שזה ב1987).. הוא יוצא מחנות רהיטים ומברר מחיר של רהיט ואז קופץ מלחנות אחרת לברר גם שם ולא זוכר מה היה הסכם בחנות הקודמת.. ואני מבטיחה לך שלמרות שלעיתים הוא פלצן, לא היית מעיזה להגיד שהוא טיפש.. ולצורך העניין לכל הגזעענים עם הסטראוטיפים שיש פה, הוא לבן ותימני... ואחד הדברים שאני ןהוא הכי שונאים שעושים לו זה "אתה כלכך חכם ואינטליגנט.. הייתי בטוח/ה שארתה אשכנזי.." מה יותר גזעני מהאמרה הזאת? הבנאדם למד בטכניון ועכשיו הוא מהנדס שמרוויח יפה יפה (לא חסר לנו כלום ואפילו יש עודף), לא עשה אף בגרות בתיכון והוא זה שעזר לי לעבור את הרוב ואני לא אתבייש ואומר שהוא יודע יותר מכל המורות שמגישות לבגרות באטרץ ביחד.. הוא אפילו יותר בקיא מרובן בחומרים האלו.. בהרבה מובנים הא היה שם בכיס הקטן את כל מי שהשתתף באח הגדול עד כה.. אפילו שפרה הייתה נותרת פעורת פה.. והבהרה- אני ממש לא הופכת רת אבא שלי למלאך וכל יכול- יש בו הרבה דברים שגורמים לי חשק לירות לו כדור בראש, אבל אני לא יכולה להתעלם מהתכונות המדהימות שיש בו.

למעלה