שרשור התפקדות- יוני יולי!

../images/Emo175.gif../images/Emo176.gifשרשור התפקדות- יוני יולי!

כבר המון זמן לא היה לנו שרשור התפקדות, ועם כל המצטרפים החדשים, נראה לי שזה זמן מעולה לאחד. אז קדימה. למתוח אצבעות, ולכתוב את הדברים הבאים:
שם מלא:
מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות):
גיל או תאריך לידה:
תחביבים\תחומי עניין:
ספרים מומלצים חוץ מחומריו:
דמות אהובה מחומריו:
אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?:
האיש שמעליי הוא... (כל אחד צריך לכתוב משפט על האיש שהגיב לפניו. למשל, אם אודי הגיב לפניי, אני אכתוב "האיש שמעליי הוא בעל ראש כחול". ותודה לאודי על הדוגמא!)
להוסיף תמונה! מי שלא מוסיף תמונה ואין לו תירוץ משכנע, מטיחים בו אבוקדואים רקובים! קדימה, לענות בהמוניכם!

נטעש

New member
או או או או!

שמי המלא: נטע שיינס מקום מגורים: ניו זילנד, אלבאני ||| גבעת עדה גילי: 14.5 ה7 לנומבמר 1992 תחביבים: לקרוא, לעשות צמידי חברות, לראות טלוויזיה, להתכתב במסנג'ר, לכתוב בפורום, לתרום בדברים שאני יודעת, להשוויץ בעובדה שאני גרה בניו זילנד XD ספרים מומלצים: הילדים מהמנורה, הדחליל ומשרתו, סדרת קיץ אחד ביחד דמו אהובה: פנטלימון! אם הייתי ירק הייתי גזר. האישה שמעלי היא סהר, משתתפת הרבה בפורום- וזה מאוד נחמד.

dahoe

New member
בכוונה כתבת "דמו"?

כדי שזה יוכל להיות גם דמות וגם דמון?

yael ziv

New member
שלום שלום

לחדשים וללא חדשים
שם מלא: יעל זיו מקום מגורים: צפון גיל או תאריך לידה: 17 וחצי תחביבים\תחומי עניין: ווהו שאלה קשה.. ספרים מומלצים חוץ מחומריו: שרה"ט, האפיפיורית יוהאנה, ששאו"ק ויש עוד כמה, נשאיר אותם לשרשור הבא דמות אהובה מחומריו: אני חושבת שפארדר קוראם, אבל בעקרון כל הסוענים. ולי סקורסבי כמובן אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: סהר! מה זה צריך להיות השאלה הזאת?! האיש שמעליי הוא... נטע. שעוזרת לנו המון עם האתר, האנציקלופדיה, ועוד משהו קטן (גדול). המון תודה!
אין תמונה כי רק לפני יומיים המחשב חזר אלי

האבק

New member
תורי ../images/Emo13.gif

שם מלא: אהוד מירון (אודי)
מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות): הוד השרון, במרכז
גיל או תאריך לידה: 18 (טוב נו, כמעט -- 27.8.89)
תחביבים\תחומי עניין: קריאה, עיצוב גראפי, חומריו האפלים, אנגליה, יין מסיבות וחברים
ספרים מומלצים חוץ מחומריו: ששאו"ק, שרה"ט וכל כתביו של טולקין, הקמע מסמרקנד, הלוויתן מבבל
דמות אהובה מחומריו: לורד עזריאל / לי סקורסבי
אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: רימון לפי האופי. בצל ירוק לפי היופי
האיש שמעליי הוא... יעל זיו! שטסה איתי ביחד לאנגליה
מצורפת תמונה קצת פוזאיסטית. סלחו לי

הנה ההתפקדות של אודי כמו שהיא צריכה להיראות:

שם מלא: אהוד מירון (אודי) מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות): הוד השרון, באיזה חור נידח שצריך ללכת 20 דקות ממנו כדי להגיע לקו אוטובוס נורמלי. גיל או תאריך לידה: 18 (טוב נו, כמעט -- 27.8.89) תחביבים\תחומי עניין: קריאה, להציק לאנשים שיעשו בשבילי דברים, להציק לאנשים אחרים בגלל שהם מאמינים שלאכול חיות זה אכזרי, עיצוב גראפי, לא להיות בהכרה כשצריכים אותי בשביל צילומים, חומריו האפלים, לעבוד על אנשים שכל הצילומים של המחשבון הזהוב נמחקו\שהצילומים התבטלו ועוד כל מיני דברים מרושעים ונבזיים כאלה, אנגליה, יין מסיבות והחברים שלי מכת השטן.
ספרים מומלצים חוץ מחומריו: ששאו"ק, שרה"ט וכל כתביו של טולקין, הקמע מסמרקנד שהורג פרות ואז אוכל אותן, הלוויתן שהרגתי בבבל, "איך להרוג פרה ואז לאכול אותה בחמש דקות", "למה צריך לשנוא צמחונים", "חמש מאות דרכים לאמלל בני אנוש". דמות אהובה מחומריו: לורד עזריאל / לי סקורסבי. אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: פרה! ואז הייתי הורג את עצמי ואוכל את זה. האיש שמעליי הוא... יעל זיו! שטסה איתי ביחד לאנגליה

The Immortal Me

New member
Get ready, 'cause here come....../images/Emo210.gif

שם מלא: רוני צידון X: מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות): ראשון לציון. גיל או תאריך לידה: 6.5.94, בת 13 וכמה... תחביבים\תחומי עניין: ארמ, לתרגם שטויות (בעיקר פאנפיקים), להכין סרטונים (מכושפות, אנג'ל, הארי - אולי גם מצפן זהוב בקרוב...), לראות סדרות במחשב ולפעמים בטלוויזיה, לכתוב פיקים בעצמי, לקרוא איי גאס ו... זהו? זוהי כל תמצית חיי? בושי, רוני, בושי! ספרים מומלצים חוץ מחומריו: בשורות טובות, אנדר - הרגילים, בקיצור. דמות אהובה מחומריו: לי סקוסרבי
. הוא כל כך... כל כך קווינסי מוריס
. אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: אוו... שאלה קשה... אני רוצה לחשוב שאני אפרסק (ואני גם אהפוך אליו אם אני לא אפסיק לאכול ולהשפריץ על המקלדת). האיש שמעליי הוא... הא-הא! יצא לי אודי! טוב, מי אני שאסרב להצעה? "האיש שמעליי הוא בעל ראש כחול". למרות ש, אני חייבת לציין, במשך כל זמן השהות שלי פה לא הראית לי במיוחד תכונות ראש-כחוליות... להוסיף תמונה! חייבים? אוו, מצאתי תמונה משעשעת למדי מהיומולדת. קנו לי אותיות ר' (רוני) ו-ס' (סיריוס) נורא כחולות ופלאפיות. אה, ועם החולצת-קווין. אפשר לומר שהייתי מאושרת. רוני
.

The Immortal Me

New member
הו נוז'!../images/Emo210.gif

ארמ, אל תתייחסו לתמונה. תתייחסו לזו במקום! ד"א, רואים את הדבר הארוך המגולגל? בשקית הכחולה? כן, זה הפוסטר לד זפלין שלי לפני הבקיעה. נכון שהוא חמוד? רוני
.

נטעש

New member
רוני, כמה זמן את פה?

אודי מראה כמעט כל שבוע תכונות ראש כחולות =] סתם אודי, צוחקים איתך!

dahoe

New member
טוב!

שם מלא: אוהד (מעדיף בלי ו') שטסל.
מקום מגורים: מערכת השמש
תחביבים: קריאה, משחק במחשב, חברים, מוסיקה, בהיה, תצרפים...
ספרים מומלצים: פתאום אני מרגיש כאילו אני כמעט לא קורא...
דמות אהובה: לי סקורסבי
אם הייתי ירק, הייתי: ברוקולי?
האיש שמעלי הוא: The Immortal Me, מטורפת על קווין.
תמונה: לא מצאתי במחשב תמונה עדכנית מספיק.

למעלה