שרשור התפקדות- יוני יולי!

פינגווין זה לא דיאטטי.

שם מלא:אילנה.כמו מדונהP:.לא סתם,חסוי מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות):חור נידח באזור ג'וליס. גיל או תאריך לידה: 14,3/26 תחביבים\תחומי עניין:קריאה,רכיבה על סוסים,מטאל ושיטוט בגוגל ספרים מומלצים חוץ מחומריו:זכרונותיה של גיישה, דברי-ימי-פרן(אופוס שינו את השם למשהו לא ידוע),המשחק של אנדר. דמות אהובה מחומריו: לורד עזריאל אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?:דלעת,כי היא מרקיבה יפהP: האיש שמעליי הוא... (כל אחד צריך לכתוב משפט על האיש שהגיב לפניו. למשל, אם אודי הגיב לפניי, אני אכתוב "האיש שמעליי הוא בעל ראש כחול". ותודה לאודי על הדוגמא!):מי שמעלי היא מ414,המחשב שלה קרס, והיא אחות של ענבר. להוסיף תמונה! מי שלא מוסיף תמונה ואין לו תירוץ משכנע, מטיחים בו אבוקדואים רקובים!:נראה אותך.בכ"מ אין לי על המחשב תמונות סבירות, יש באתר תמונה מהמפגש. שבוע טוב,וזה,וסליחה שאני בקושי נמצאת פה,אולי זה ישתפר בחופש=).

E l S i

New member
אני אף פעם לא מגיבה פה אבל אני אתפקד כי

אני קוראת פה... שם מלא: יעל אחות של נעה : מקום מגורים: בבית של נעה. גיל או תאריך לידה: בת 13 וארבעה ימים. תחביבים/תחומי עניין: לקרוא<עכשיו בשר הטבעות>, לראות סדרות מסויימות בטלוויזיה, שיטוט באינטרנט <לרוב לא בגוגל>. ספרים מומלצים חוץ מחומריו: אי הילדים, 21 כדורים פורחים, ארטמיס פאול [השלושה הראשונים] ועוד... אם הייתי ירק איזה ירק הייתי? אבוקדו כדי שלא יהיה אכפת לי כשתזרקו עליי אבקדואים רקובים. או מלפפון כדי שאני לא אתפתה לאכול את עצמי. האיש שמעליי הוא... (כל אחד צריך לכתוב משפט על האיש שהגיב לפניו. למשל, אם אודי הגיב לפניי, אני אכתוב "האיש שמעליי הוא בעל ראש כחול". ותודה לאודי על הדוגמא!): מי שמעליי לא הוסיפה תמונה.. והיא מתחת לאחות של ענבר. *תירוץ משכנע*.

נטעש

New member
מעניין עוד כמה אנשים שקוראים פה

לא משתתפים בדיונים שיש כאן...

E l S i

New member
אף פעם לא תדעי.....

סתם, נראה לי שאני אתחיל כן להשתתף בדיונים בקרוב.....(?).

Inbal dot com

New member
אני סיימתי עם לשון!D:../images/Emo168.gif

בדיוק אתמול! שם מלא: ענבל.
מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות): כפר סבא.D: גיל או תאריך לידה: בת 16, 17.4.2007 תחביבים\תחומי עניין: לקרוא (כמובן), לשמוע מוזיקה, מחשב, לרוץ ו(השלם\י פה משהו מקורי). ספרים מומלצים חוץ מחומריו: הארי פוטר (
), רוב הספרים של ניל גיימן, הלוויתן מבבל של הגר משהו, וזהו בערך.^^ דמות אהובה מחומריו: גברת קולטר. אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: ברוקולי?
האישה שמעליי היא... מגניבה, כי היא רוכבת על סוסים!D: להוסיף תמונה! מי שלא מוסיף תמונה ואין לו תירוץ משכנע, מטיחים בו אבוקדואים רקובים!

JustRain

New member
ברוקולי?! כבר הסברתי למה זה לא טוב.

את רוצה השתלטות עויינת על כדור הארץ?
[והארי הוא לא אימו!
]

למעלה