שרשור התפקדות- יוני יולי!

עכשיו אני!!..

שם מלא:שחר מגן מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות):אזור ירושלים (באיזה חור שבערך חצי שעה מירושלים ולא קרוב לשום מקום!...) גיל או תאריך לידה: (13)6.8.1994 תחביבים\תחומי עניין:להשתגע עם בחברות שלי,לראות סרטים,לטייל,לישון.... ספרים מומלצים חוץ מחומריו:אני לא קוראת הרבה בזמן האחרון B-ֻ דמות אהובה מחומריו:סרפינה פקלה
(זה לא ברור?) אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?:אמממממ....חסה?....נראה לי... האיש שמעליי הוא...אממ אני לא עוקבת... מי מעלי??? בקשר לתמונה... ניסיתי בערך שעתיים להעלות אותה ולא הצלחתי...(!!)

אקס93

New member
יאללה עכשיו אני

שם מלא:איתי (ג'וניור) שולץ מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות):אזור ירושלים גיל או תאריך לידה: 5/7/1993 גיל כמעט 14 תחביבים\תחומי עניין:לעבוד על המורה למדעים (אם הייתם מכירים אותה הייתם מבינים למה זה כיף),מוסיקה, וכו' ספרים מומלצים חוץ מחומריו:לא יוצא לי לקורא בכלל דמות אהובה מחומריו:יוריק בירנסון אם הייתי ירק הייתי עגבניית שרי (נכון לגיל 5) והאישה שמעליי לא עוקבת מי לפנייה תמונה ראשונה שלי עם שיער קצר אחרי כמעט 3 שנים עם ארוך (יש סיכוי שלא הצליח לשלוח (אם לא אז יש פה: http://img140.imageshack.us/img140/8383/p1010070hc5.jpg ולמי שרוצה יש פה גם לפני: http://img140.imageshack.us/img140/8383/p1010070hc5.jpg

אקס93

New member
היית מת!

יש לי הרבה פחות שיער! ישבתי שעה במספרה, ובכל השעה הזאת הוא רק הוריד לי שיער, אני אעלה תמונה שלי מסורק עם ג'ל או קרם

JustRain

New member
באיחור קל

שם מלא: נֹגה בלי ו'. מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות): גרה בגליל. גיל או תאריך לידה: בת חמש עשרה. בספטמבר... תחביבים\תחומי עניין: או-הו. אני שוחרת שלום ואיכות הסביבה, פמיניסטית, פציפיסטית, שמאלנית, צמחונית... חובבת קריאה וכתיבה (כולל פאנפיקשן), הארי פוטר
, טיולים וטבע, סנופקין
, ועדיף שאני אפסיק כאן. (אם מאד משעמם לכם ואתם רוצים לדעת עוד, הבלוג שלי israblog.co.il/414626 ) ספרים מומלצים חוץ מחומריו: 'הארי פוטר' כמובן, 'צד שמאל של החושך' של אורסולה ק. לה-גווין, 'בשורות טובות' ו'לעולם-לא-עולם', 'כפת החתול' של ג'ואן וינג, 'מישהו לרוץ איתו' של דויד גרוסמן, 'ערפילי אבלון', 'קורליין' וכל כתבי ד"ר סוס. דמות אהובה מחומריו: מארי וסרפינה אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: ירק קטן, עצבני, אנטי-חברותי, ביישן, פראנואיד ומטופש. יש כזה? האיש שמעליי היה אדום וקטן בגיל 5 ונטו להוסיף אותו לסלטי ירקות של קייטרינג. על חסות, עם הרבה רוטב ויניגרט
תמונה

BL1234

New member
היי אני חדשה ונטעש הכריחה אותי להתפקד

שם: בר |שם משפחה מסווג | מקום מגורים: שכנתה של נטעש תאריך לידה: מחר יום הולדת!!! תחביבים: לראות טלוויזיה, לקרוא, לשמוע מוסיקה ספרים מומלצים: התמימים דמות אהובה: לי סקורסבי אם הייתי ירק הייתי חציל- מסתבר שזה מה שנטעש חושבת שאני האיש שמעלי היא נגה, והיא אוהבת נורא הארי פוטר כניראה... ד"א הגעתי לפורום באמצעות נטעש, שבלבלה לי את השכל על הפורום, עד שנכנעתי. מקווה שיהיה לי כיף פה =]

נטעש

New member
הזהרתי אותה, הזהרתי אותה

אודי, אל תיקח את זה ללב, כך את זה לריאות וכך תוכל לפלוט את זה יחד עם הco2 שאתה פולט. יותר מדיי שיעורי מדעים. אני צריכה להתחיל לעשות משהו כיפי לשם שינוי.

limilu

New member
שכחתי להכניס נושא להודעה ><

שם מלא: לימור ויינפלד. מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות): ממ, צפון. גיל או תאריך לידה: 21.9.1991 תחביבים\תחומי עניין: שירה, קריאה [אני תולעת], למידת שפות, לדעת דברים חדשים. ספרים מומלצים חוץ מחומריו: עולם הדיסק, בשורות טובות, שיר של אש ושל קרח, הרבה דברים של ניל גיימן, והספרים של דיאנה וין ג'ונס [זאת שכתבה את הטירה הנעה. היא גאון]. דמות אהובה מחומריו: המ, לא יודעת, האמת. יוריק. וגם המכשפה, ששמה פרח מזכרוני כרגע. אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: כרובית! האיש שמעליי הוא מישהי שאובססיבית לגבי נטעש
לא, סתם. מזלטוב. נוטוב, אבל זאת תמונה זוועתית.

נטעש

New member
היא לא אובססיבית!!!

אנחנו סתם החברות הכי טובות שאיי פעם היו על העולם הזה. אובסיבית? היא לא. היא אובססיבית לאיאר, נכון בר?

למעלה