שרשור התפקדות- יוני יולי!

JustRain

New member
ברוקולי?! לא סיפרתי לכם עדיין?

ובכן, תאלצו להקשיב למה ששומע כל מי שמתקרב אליי מספיק - אם הוא רוצה ואם לאו: הברוקולי והבננות הם חייזרים שמטרתם להשתלט על כדור הארץ. כדי לעשות זאת, הם הפכו עצמם לפירות. ככל שתוכלו יותר מהם, תהפכו יותר ויותר דומים להם, עד שלבסוף תהפכו להיות בננות וברוקולי ותהפכו לכלי שרת בידם להשתלט על העולם. הפיצו את זה ואל תתנו יד למזימה הזדונית!

נטעש

New member
בקיצור, את שונאת ברוקלי ובננות

והמצאת סיפור בידיוני בשביל להצדיק את עצמך =]

האבק

New member
היה פרק דומה ב- Powerpuff Girls ../images/Emo9.gif

שהגיעו ברוקולי מהחלל ותקפו את העולם, ואז הפאוור פאף וכל הילדים נלחמו בהם... הם כאילו אכלו אותם והכל
ומאז הם אוכלים הרבה ירקות ונהיו ילדים חזקים... איזה מוסר השכל הזה?

JustRain

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

אני לא צופה בטלוויזיה. ובטח שלא בבנות הפאוור-פאף. טוב, אני כן צופה, אבל רק בנשיונאל ג'אוגרפיק לפעמים. בחיי, אני לא מושפעת! לא ראיתי את זה! ו... אה... אודי? איך בדיוק אתה יודע וזוכר טוב כל כך? |חושד| אגב, חופש נעים לכולם.

Evil T

New member
../images/Emo41.gifהתפקדות ראשונה שלי../images/Emo41.gif

שם מלא: צח "המוזר-מגלומן-אגואיסט-בעל הפרעה דו קוטבית" אברהם מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות): חיפה גיל או תאריך לידה: 22.5.92 (15) תחביבים\תחומי עניין: לקרוא
לראות טלויזיה, מחשב, לישון ספרים מומלצים חוץ מחומריו: סאגת המגדל האפל מאת סטפן קינג דמות אהובה מחומריו: פנטלימון נחשב? ואם לא אז אחד המלאכים נחמדים האלה אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: מלפפון האיש שמעליי הוא... (כל אחד צריך לכתוב משפט על האיש שהגיב לפניו. למשל, אם אודי הגיב לפניי, אני אכתוב "האיש שמעליי הוא בעל ראש כחול". ותודה לאודי על הדוגמא!) מעדיף שיקראו לו אֹהד (לפי מה שהבנתי
) להוסיף תמונה! מי שלא מוסיף תמונה ואין לו תירוץ משכנע, מטיחים בו אבוקדואים רקובים! אני לא יכול! כי... אני דמון! ואתם לא יכולים לראות אותי בעולם הזה!
-> אני עם אבוקדו רקוב על הפנים

אני ../images/Emo69.gif

שם מלא: ענבר מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות):חור נידח בין אשקלון לקרית מלאכי גיל או תאריך לידה: 13 ותשעה חודשים כ"ג אלול 9.9.93 תחביבים\תחומי עניין: קריאה מחשב והתחרפנות כללית ספרים מומלצים חוץ מחומריו: מלבד הכלב
גשר ציפורים
זילאזני בכלליות
ועוד הרבה הרבה הרבה... דמות אהובה מחומריו: אמממ... לא יודעת אני מחבבת את כל הדמויות אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: שאלה קשה
וזה כי זה הירק היחיד שיש פה ! האיש שמעליי הוא... (כל אחד צריך לכתוב משפט על האיש שהגיב לפניו. למשל, אם אודי הגיב לפניי, אני אכתוב "האיש שמעליי הוא בעל ראש כחול". ותודה לאודי על הדוגמא!) מי שמעליי הוא "המוזר-מגלומן-אגואיסט-בעל הפרעה דו קוטבית" להוסיף תמונה! מי שלא מוסיף תמונה ואין לו תירוץ משכנע, מטיחים בו אבוקדואים רקובים! וירטואלים

Fairywitch

New member
הנני כאן../images/Emo189.gif

שם מלא: חנה בננה
מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות): חיפה
גיל או תאריך לידה: 21.11.76
תחביבים\תחומי עניין: ספרים, ספרים, ספרים... הארי פוטר בפרט, פנטזיה בכלל, דיוויאנט ארט
, מוסיקה.
ספרים מומלצים חוץ מחומריו: כל ספר של רובין הוב המדהימה, וכמובן התנ"ך שלי- הארי פוטר. ממליצה גם על "עולם הסוף" ו"האפיפיורית יוהנה", "רודף העפיפונים" באמת ספר טוב כמו שאומרים, בשורות טובות של פראצ'ט וגיימן- חובה, ארטמיס פאול- חובה גם!
דמות אהובה מחומריו: מארי מלון וליירה.
אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: עגבניה. האיש שמעליי הוא... (כל אחד צריך לכתוב משפט על האיש שהגיב לפניו. למשל, אם אודי הגיב לפניי, אני אכתוב "האיש שמעליי הוא בעל ראש כחול". ותודה לאודי על הדוגמא!)- לא הסתכלתי מי לפניי לפני שלחצתי על שלח תגובה
אז אח"כ.
להוסיף תמונה!

Dubie

New member
Yeah, man!

שם מלא: אדוה. [יש באינטרנט אנסים פדופילים, אני אמנע מלהגיד את שמי המלא! XDDD] מקום מגורים (או איזור מגורים בכלליות): בנימינה. [עיר בירה.
] גיל או תאריך לידה: 7.11.92 [כולם - להתחיל לחשוב על מתנות. משהו בסגנון.. מיטה?] תחביבים\תחומי עניין: לקרוא [ייפי!], צופים [וואו, אנשים, תיכף יש לי את כל המפעלי-קיץ], דברים מרובעים וחשמליים [ראו ערך - מחשב/טלוויזיה], לצלם [חזרתי, עם מצלמה מסוקסת מתמיד], לשיר [ומתכוונת לתרום את חלקי בפרוייקט השירים של חומריו], לישון [בחיי, זה דבר יעיל], לסרוג [ולשמוע פינק פלויד/גאנז/ביטלס תוך כדי. *מתמוגגת*], להיות עם מושא אהבתי ולעשות דברים [*פרצוף תמים.*]. ספרים מומלצים חוץ מחומריו: פי-יה, יש מלא. כרגע אני אמליץ לכם רק על אחד: הספר מחזור שלנו! [הוא יצא גאוני. אבל ברצינות, אנשים, תקראו גיימן. זה טוב] דמות אהובה מחומריו: לי סקורסבי. [שקט, חברים, הוא בן 34, הוא לא זקן! *מוחה בתוקף.*] אם הייתי ירק, איזה ירק הייתי?: אין באמת כזה דבר ירק, זאת סתם מילה שהאקדמיה המציאה כדי שיהיה נוח יותר ולא נקרא לכרובית "פרח" או לגזר "שורש מעובה". [אבל בתאכלס? לא הייתי ירק, הייתי פרי.] האיש שמעליי הוא... האיש שמעליי הוא בכלל נקבה. [והיא מנהלת את הפורום הסקסי שלנו בהצלחה רבה.
] המחשב שלי דפוק, אני אשים תמונה שלי מתישהו. ו.. אחאחאחאחאח, ב-23 באוגוסט יש מיתופיה. גאוני!

נטעש

New member
כמו שאני אומרת כל התפקדות על שתינו:

אנחנו נולדנו באותו יום, אותו חודש, אותה שנה =] ואת גרה בבנימינה שזה גם קרוב אליי! אולי נלך לכנסים יחד?

עכשיו אני ../images/Emo13.gif

שם: סהר. מקום מגורים: גן יבנה (ליד אשדוד) גיל: 16 (4.4.91) תחביבים\תחומי עניין: יש לי מליונים! אני מנגנת, שרה, מציירת, משחקת, מטיילת (המון), מצלמת, אוהבת מחשב, אוהבת לישון, אוהבת חיות (מישהו אמר צמחונית?), מתה על תיאטרון, אני גם כותבת (לפעמים), ואני גם ממש טובה בלפצוע את עצמי בטעות
ספרים מומלצים חוץ מחומריו: ששאו"ק (למרות שאני רק באמצע, בגלל ספריית גן יבנה המאוסה.), מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (עדיף לקרוא באנגלית, למי שיכול. זה פשוט הרבה יותר מצחיק ככה) והארי פוטר (כמובן). את כל השאר נשמור לעוד התפקדויות. דמות אהובה מחומריו: ליידי סלמאקיה וסרפינה פקלה (הכוח לנשים!) אם הייתי ירק: הייתי הכלאה מוזרה בין בטטה, עגבנייה וגמבה. האיש שמעליי הוא: היא אדוה, היא נשמעת נורא חמודה והיא גרה בבנימינה! (יא, בדיוק לא מזמן הכרתי מישהו מבנימינה) בתמונה המצורפת- אני זאת עם החולצה הסגולה על הראש. מצטערת מראש על הגודל, פשוט לא היה לי כוח להקטין את התמונה, או לחתוך אותה. תתמודדו

The Immortal Me

New member
>< יש פה מישהי עם הכינוי סרפינה פקלה../images/Emo210.gif

ואני תמיד מבלבלת ביניכן... רוני
.

האבק

New member
הנה התפקדות של סהר כפי שהיא צריכה להיות

שם: סהר פרץ. מקום מגורים: גן יבנה (ליד אשדוד) גיל: 16 (4.4.91) תחביבים\תחומי עניין: יש לי מליונים! אני מנסה לנגן, חושבת שאני שרה, קצת מציירת, משחקת, מטיילת (המון), מצלמת, אוהבת מחשב, אוהבת להתעורר מוקדם בבוקר ולהעיר את האנשים העייפים שמנסים לישון באמת, אוהבת חיות (אבל לא על הצלחת), מתה על תיאטרון, אני גם כותבת (לפעמים), ואני גם ממש טובה בלפצוע את עצמי בטעות. אה! ואני אוכלת עשבים בזמני הפנוי! ספרים מומלצים חוץ מחומריו: "איך להפוך דשא למעדן מלכים ב-10 ימים?", והספר האהוב עלי - "עשב - מהות החיים". ספר נוסף מומלץ הוא - "מה בכלל טעים בסטייק פריך, חם, מזין, בריא, יפיפה, משביע ומבושל היטב עם רטבים?" דמות אהובה מחומריו: ליידי סלמאקיה וסרפינה פקלה (הכוח לנשים!) אם הייתי ירק הייתי....פרה! כי היא, כמוני, אוכלת הרבה עשבים
האיש שמעליי הוא: היא אדוה, היא נשמעת נורא חמודה והיא גרה בבנימינה! (יא, בדיוק לא מזמן הכרתי מישהו מבנימינה) בתמונה המצורפת- אני בתור.... :-X

למעלה