התפקדות חודש אוקטובר

אעאעאעאע

בתיכון בלו ווטר היה איזה קטע שהמנהל החזיק 2 מגזינים שלקחו מאיזה ילד ועל אחד מהם דאגי היה על השער!!! *הולכת לחפש ת'תמונה ולהעלות אותה*

T h a t G i r l

New member
יאאא באמת?!?!

באיזה עונה?! כאילו עם אד'ג ומאט או העונה השניה?? אוף לא שמתי לב בכלל!

just chenis

New member
מתפקדת../images/Emo196.gif... באיחור מטורף ../images/Emo178.gif

שם:חן תאריך לידה:16.12.92 גיל:עוד מעט 15 מיקום בארץ: קרית אונו מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:אממ thnl כי הוא חדש
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: אוי הרבה הרבה באסטד.. אבל אם צריך לבחור אז nerdy
מסר לאומה:ביולוגיה זה קקה באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: *אהמסמויהבבאסטדורקאהמ* תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
ולסיכום החודש: - - הבנאדם שעשה לכם את החודש: מריו הנהנה זה יוצא, רגב, אני לא מאמינה שאמרתי את זה..
last but not list: דאגי שכבר הסתפר.. והוא כזה חמודי.. הבנאדם שקילקל לכם את החודש:בר.. המורה לביולגיה עם העבודה שלה.. התחדשות החודש: כיתה, בה"ס, סיכות, מנוי לTOTP.. בילוי החודש:ים, תל אביב סרט החודש: בחזרה לעתיד סדרת החודש: קייל XY , שנות ה-70, חברים.
הספיישל
להקת החודש: באסטד
.. מק מאכל החודש: פיצה, סלט פסטה XD, שניצל משקה החודש: קולה-משקה החיים ולסיכום-איך היה החודש?חודש נחמד..חדש.. עמוס למה אתם מצפים בחודש הבא? שביתה *אמןאמןאמן* להיפגש עם תמיר ומיכלון.. שיהיה יותר קל..

L D N

New member
../images/Emo15.gif בלה בלה אני פה.

שם: שני תאריך לידה: 8.12.92 גיל: עוד חודשיים 15 מיקום בארץ: רמה"ש מסנ\אייסי: תבקשו ואני ייתן לכם. שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: THNL שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: לא יודעת... מלא שירים! מסר לאומה: יש לי פצע בפה והוא ממש כואב :( באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: פירסינגים וקעקועים, באסטד וסוד
זהו נראלי. תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: אין לי כוח חחח ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: דנה? הבנאדם שקילקל לכם את החודש: הוו... יותר מידי. התחדשות החודש: דיסק של איימי ווינהאוס בילוי החודש: לאיודעת סרט החודש: אפקט הפרפר סדרת החודש: נמלטים עונה 2!!!$@@#^@#$% להקת החודש: זמרת, איימי ווינהאוס מאכל החודש: קרמבוווווווווווווווווו משקה החודש: לא יודעת חחח אייס קפה של הקפיטריה ולסיכום-איך היה החודש? סביר מינוס למה אתם מצפים בחודש הבא? כלום.

yael0000

New member
כן המפקד../images/Emo195.gif../images/Emo211.gif

שם:יעל תאריך לידה:17.12 גיל: 17 מיקום בארץ: מרכז מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:silence is a scary sound שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:יש פווווול אבל בבקשה BLEED IT OUT- LINKIN PARK WHAT I'VE DONE-LINKIN PARK All That I've Got-THE USED This Is How I Disappear-MCR KILL ALL YOUR FRIENDS-MCR והכי חשוב: MR BRIGHTSIDE-THE KILLERS מסר לאומה:לא יודעת באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: מכר, אופנה אלטרנטיבית, מתגייסים תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: ממה שיש לי במחשב, וזה לא הרבה [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: אמממ אל ידועת הבנאדם שקילקל לכם את החודש: לא יודעת, הצבא? התחדשות החודש: הכרטיסים של ההופעה, ואממ אני חושבת שזהו בילוי החודש: אממ ת"א סרט החודש: הדייט שתקע אותי סדרת החודש: לא יודעת להקת החודש: לא יודעת, קשה לבחור מאכל החודש: שחכתי אריך קוראים לזה אבל מה שבת דודה שלי הביאה אתמול, וואוו זה טעים! משקה החודש: תות בננה ולסיכום-איך היה החודש? נחמד ביותר למה אתם מצפים בחודש הבא? לונדון?

JuSt My LuCk

New member
שלי ../images/Emo9.gif

שם: עדי תאריך לידה: 4.8.92 גיל: 15 מיקום בארץ: כפר תבור מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: the heart never lies /too close for comfort שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:מממממממ..... לא יודעת מסר לאומה: DONT WORRY BE STUPED/JEWISH OR JUST HAPPY באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: מקפליי וסאן אוף דורק-באסטד אבל קצת נטשתי שמה
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: חברות שלי
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אממ אף אחד.... אולי כמה פוסטמות בכיתה שלי... וכמה ילדים מעצבנים
התחדשות החודש: נעליים של וואנס
ותספורת חחח בילוי החודש: חברות שהתנחלו אצלי 3 ימים
(כי היה לי בית לבד) ונסיעה לתל אביב!!! סרט החודש: הדייט שתקע אותי סדרת החודש: נמלטים, סקינס (טוני מת!?!?!?!?
) להקת החודש: מקפליי
מאכל החודש: אהה.... אוכל של אמא? לא!!! הפופקורן של סינימה סיטי! חעחע משקה החודש: דייט קולה
או מיץ מנגו! או מים בטעם אפרסק! ולסיכום-איך היה החודש? אמממ בזכות החופש הזה.. היה לי אחלה חודש
למה אתם מצפים בחודש הבא? שעורים,מבחנים,שיעמום....,ספירת הימים עד חנוכה (להופעה של מקפליי!!!!!
)

M C F L Y 1

New member
אאניי >< בדדיליי [ אוופקוורס ../images/Emo11.gif ] ..

שם: גגיליי , גילץ' , גול , גולי , גולגול , נודדל , פיצקקי מה שבא לככן
תאריך לידה: 16.10 OMG עווד מעט מוממוולדת ! ויוותר חשוב שופינג מומוללדדת :)))) גיל: מתיימרת להיות 14
מיקום בארץ: שווהם סייטי ^^ מסנ\אייסי: [email protected] תווססיפו כאאוות נפשתככן .. !!1\ שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: מממ .. DKY
בחרייששותת .. שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: ממממ .. כל הי סקול מיוזיקל 1+2
מסר לאומה: אל תעשו פירואאטים על הקקרחח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111אחדאחד
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: ^^ תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: אההווובבי המווששלם >> [כמה נכון לעכשיו] : מממ 2014 תמוננוות
ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: דאאגיל'הה שליי
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: זה יותר מקום > מרכז קנדה [ שברתי ת'רגל בגללוו
אווצצ' כואאבב ! ] .. התחדשות החודש: רגל שבווררה . בילוי החודש: ארבעעה ימים בצפוןן :]] סרט החודש: הדייט שתקע אוותתי - ממש מווששי
סדרת החודש: דפנטללי עקרוות בית נואששות !!!
להקת החודש: ממק . מאכל החודש: סטייק פלפפללתת במסעדת הטחנה במטווללה *יייאאאממממממיי , מיירררתתתת* משקה החודש: תה נעננע
ולסיכום-איך היה החודש? ניייייסס
למה אתם מצפים בחודש הבא? לקבבל את הדיוידי של הי סקול מיוזיקל 2 + את הדיוידי של אשלי טיסדייל ! :)) מיי שקרראא [ או יותר נכון קרראאה
] מללככה

just orr

New member
אוי.. החלמה מהירה! ../images/Emo24.gif

יאא עוד מישהי שרואה עב"נ

Bleed for Me

New member
מתפקדת

וכל הכבוד על היוזמה!
שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:18 מיקום בארץ:ר"ג מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:TCFC שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:The Academi Is...-Everithing We Had מסר לאומה:בחוץ מתחיל להתקרר,תתחילולהצטייד בג'קט
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:באסטד
,MTV+2,מתגייסים,קלי קרלארקסון,אמריקן איידול,פופ ועוד תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:אין לי כח להתחיל לחפש
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:אני
הבנאדם שקילקל לכם את החודש:אין התחדשות החודש:חולצה,צעיף,המווון לימונצ'לו ועוד כל מיני שטויות מאיטליה ושוויץ בילוי החודש:איטליה ושוויץ כמובן סרט החודש:לא זוכרת מה ראיתי בכלל סדרת החודש:קייל XY וטופ מודל להקת החודש:TAI מאכל החודש:פיייייצה משקה החודש:קולה ולסיכום-איך היה החודש?סבבה לגמריי למה אתם מצפים בחודש הבא?לא מצפה אבל לגיוס

למעלה