התפקדות חודש אוקטובר

sweet shir

New member
את רצינית? חחחחחח שימי תמונה.

נראלי שאת מתכוונת שהוא פשוט עשה יותר קצר וצבע ליותר כהה, כי לדעתי הוא נראה ככה פי מיליווווווווווווווווווווווווון יותר טוב ממה שהוא נראה בסרט ה-1. XD בסרט ה-1 היה לו שיער ארוך מדי ומזעזע. בסרט ה-2 הוא גרררר.

Simple Girl 182

New member
את יודעת למה הוא הסתפר..

בין היי סקול מיוזקל 1 לשני היה לו את הסרט הרייספייר באמת, הוא הסתפר בגלל הסרט הרייספייר..

sweet shir

New member
אם לזה היא התכוונה אז זה לא רע, זה מצויין.

רק בזכות ההסתפרות הוא הסמל סקס שהוא עכשיו. XD

sweet shir

New member
אני מוצאת את לוקאס חמוד בצורה פאגוציטית, אנלא

מוצאת אותו סקסי, כוסון או חתיך חח ^^ (אגב, פאגוציט = הומו. ^_^)

Simple Girl 182

New member
אני לא אוהבת אנשים בגלל שהם כוסונים..

אני אוהבת אותם בגלל שהם חמודים, ואני את לוקאס כמאוד מאוד מאוד [3 מאודים] חמוד!! מאוד!

sweet shir

New member
כן, לוקאס אחד המאמי-ים.

אני גם די אוהבת אותו בגלל שהוא גיי.
הוא גיי גם במציאות? (לאוו דווקא באמת הומו, הכוונה התנהגות פאגוציטית חח)

sweet shir

New member
חחחחחחח אצלי, אם הוא הומו, זה יגרום לי לאהוב

אותו יותר. XDDDDDDDDDD

שלי XD בעייפות יתר

שם:אנסטסיה /אייזי תאריך לידה:14.4.93 גיל:14.5 מיקום בארץ:ערבה(חור שחור שאף אחד לא יודע איפה זה בדיוק) מסנ\אייסי: אייסי: 271444270 מסן:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:הבלדה (אני עייפה ממש ואין לי כח לכתוב...) שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:השיר החדש של פול אאוט בוי... מסר לאומה:אני עייפה באיזה פורמים את עוד נמצאת?:אף אחד... תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:אני אנסה לבחור ולסיכום החודש:היה חודש ממש נחמד הבנאדם שעשה לכם את החודש:אין לי מושג הבנאדם שקילקל לכם את החודש:אין כזה התחדשות החודש:מספר ופלאפון חדש בילוי החודש:יתבטה? לי עולה לי למוח שומדבר אחר.... סרט החודש:שודדי הקראיביים 2 סדרת החודש:זואי 101 להקת החודש:מקפליי , פול אאוט בוי ודה קליק פייב מאכל החודש:גלידה XD משקה החודש:קולה P: ולסיכום-איך היה החודש? מעייףXDD למה אתם מצפים בחודש הבא?

HiLa0mcfly

New member
נמממ היה לי דילאי אז רק עכשיו אני עונה X:

שם:הילה,הילולי,לולה,לילית[רצויXD] הילה מה שבא בחרוז תאריך לידה:13.6.93 גיל: 14 מיקום בארץ:ראשון מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: thnl שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:נממ כל מה שקשור ל 30 שניות למרס [; מסר לאומה:יום טוב ^^ באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:נממ אין לי כוח לעוד פורומים אבל אני משוטטת בעיקר במי כימיקל תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: ~~~~~~~ ולסיכום החודש : הבנאדם שעשה לכם את החודש: נמממ דני XP בלעדיו היה לי משעמם כל היום להסתכל בתמונות שלו זה סוג של הנאה^^ הבנאדם שקילקל לכם את החודש: המורה למתמטיקה :"הציונים גרועים" זה לא יכול לשפר תמצב התחדשות החודש: נמממ חגורה אדומה עם נקודות צמיד משבצות טנקיו עינב^^, נממ סקיני שחור הולכת לקנות וואנס עוד יומיים^^,שלוש חולצות ועוד כמה דברים בילוי החודש:קניון הזהב ארומה מגה בעיר אופטיקה בליסימה XD [יש לי משקפייםX: אבל לא לכל הזמן^^ זה מעודד] סרט החודש:לא היה לי כוח לראות סרטים כ"כ סדרת החודש: נממ כלום חוץ ממ... הפיג'מות בקפה קר-סול וו.. להקת החודש:מקפלייי 30 שניות למארס גו גו דולז מאכל החודש:כל מה שקשור לחטיפים שיפודים צ'יפס משקה החודש:קוללהה ונסטי חחח גמרתי לעינב רבע בקבוק^^ ולסיכום-איך היה החודש?מדהיםםם חחח חודש רגיל ונקווה שיהיו יותר טובים >< למה אתם מצפים בחודש הבא?שביתה חחח

just Kaya

New member
דיליי -__-"

שם:קיה תאריך לידה: 2 דייס ביפור דאגידאג גיל:14 פייב: דאגידאג. -הוספתי לי D: אין לי כח לענות על הכל, אני כבר לא הכי פעילה פה. -__- סו. עניתי רק שתיראו שאני עוד חייה. x

פה פה פה!../images/Emo195.gif

שם: אור
תאריך לידה:17.9.94
13 ו-16 ימים
מיקום בארץ: נס ציונה [ושוב אני דורשת מתפוז לעשות אייקון לחור!><]
מסנ\אייסי: אין><
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:כולם!! ותמיד כולם!
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: השיר של ALY&AJ >>נדלקתי...
מסר לאומה:אל תהיו כאלה מתוקים. -יאכלו אתכם..
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:נמ.. FOB
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: אני אוהבת את כולן, תמיד!
ולסיכום החודש: לא צריך לכתוב פה משו, נכון?!
הבנאדם שעשה לכם את החודש: דאגי דאגי דאגי!!!!!!!!!!!!
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אף אחד לא יכול באמת לקלקל לי את החדש הנחמד הזהXP
התחדשות החודש:ואנס ממש ממש מהממות!
בילוי החודש:הופעה של TH ביום שבת
סרט החודש:שעת שיא 3.. קורעעע
סדרת החודש:אממ... אין ממש.. אני רק על המחשב בזמן האחרון..
להקת החודש:מק+באסטד+סוד.. אההההה-נוסטלגיה...
מאכל החודש:אה?!
משקה החודש:ואני אצטט את עצמי שוב- אה?!
ולסיכום-איך היה החודש?נחמד- הרבה הרבה חופש>> הרבה הרבה ש"ב לחופש><
למה אתם מצפים בחודש הבא?אני לא מצפה- אני יודעת שזה יבוא>> מבחנים בחנים ועבודות. המון מבחנים בחנים ועבודות. "Coz The Heart Never Lies..."

Simple Girl 182

New member
אני ^^ [בדילייי מטורף]

אין לי כוח לענות על הכל.. שם: אלמוג ועכשיו בכינוי חדש [תאמצו אותי!!] רייבן
תאריך לידה: 30.1.92 גיל: 15 ו8 חודשים ^^ מיקום בארץ: הוד השרון מסנ\אייסי: תוסיפו אותי!! זאת דרישה!! [email protected]

לא עונה על הכל...אין לי כוח

שם: שיר תאריך לידה: 31.8.95 (חרא של תאריך..) גיל: 12 מיקום בארץ: קרית גת מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: THE HEART NEVER LIES (שיר חדש נדלקתי עליו) שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: יש הרבה ואין לי כוח לבחור...(או לכתוב..
) מסר לאומה: מה שקרה קרה באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: אני לא בחורה של פורומים (אני סתם משוטטת בהם בשביל הכיף...) תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: אני בוחרת באקרי כולם יפות...

T h a t G i r l

New member
אני! אני ! באיחור כמובן.

שם:ליטל,ליטלו,ליטלי תאריך לידה:24.1.89 גיל:18 וחצי מיקום בארץ:חור,ראש העין. מסנ\אייסי: מסין[email protected] איסי-274165071 שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: THNL, I'll Be OK חחח ואמברלהה!! זה ענק!XD שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Natasha Bedingfield - Soulmate... זה שיר כזה מדהים!
מסר לאומה: צבא זה קשה
. באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:"מה קשור?"[השליישיה.
] תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
ולסיכום החודש:
הבנאדם שעשה לכם את החודש:לא חושבת שהיה לצערי..אולי אור [והפורום כמובן!] עם ההודעה המרגשת
. הבנאדם שקילקל לכם את החודש:"חברות". התחדשות החודש:מדים
בילוי החודש:התוכנית האחרונה של מקשור ומופע של דנקר-בוטנר.[שהיו שווים בהחלט!
] סרט החודש:למי היה זמן לראות סרט?!
|סדרת החודש:תיכון בלו ווטר שנגמר.
להקת החודש:מקפליי!
מאכל החודש:אורז וקציצות של אמא! משקה החודש:מים תפוח!
ולסיכום-איך היה החודש?לא כיף בכלל,מעייף!
וגם פיספסתי ת'מפגש!:( למה אתם מצפים בחודש הבא?להתחיל ת'סדיר סוף סוף ולהיות שבוע בבית ואז צריך שבוע בבסיס אוף.אבל העיקר לצאת מזיקים! אוף!!

למעלה