חזרתי חזרתי חזרתי
טוב אז אחרי שהזנחתי את מקפליי מלא זמן *מתביישת* והייתי עסוקה במיליון דברים אז סופסוף מצאתי זמן להיכנס לפורום!!! יאי אז מקווה שתסלחו לי על ההזנחה...=]
שם: אלמוג
תאריך לידה: 16/4/92
מיקום בארץ: חיפה
מסנ\אייסי: 436651762
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: the heart never lies *מאוהבת*
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: קשה...יש כמה.. הורדתי מלאאאאא שירים חדשים Apologize-OneRepublic The Pretender-Foo Fighters Give Up The Grudge-GOB Happy Birthday-Flipsyde אחד השירים הכי עצובים ששמעתי אני לא יודעת למה אבל זה עושה לי צמרמורת Helena-My Chemical Romance Scream-Tokyo Hotel Johnny Falls-Headley I Like Your Hair-Scotty Vanity אחד השירים הכי מצחיקים שיש Lay Me Down-Something With Numbers Hollaback Boy-Cobra Starship קאבר לגווין סטפאני משו קורע!!!
מסר לאומה: אנשים לא יכולים לעוף!!!!!! אני יודעת! ניסיתי וזה לא הצליח =/
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: דיי נטשתי אבל סוד/באסטד אול אמריקן ריג'קטס פאראמור
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: הארי
ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: זה לא ממש בן אדם אבל החתולה שלי בת 3 וזה ממש מוזר לי כי היא כבר כזאת זקנה אז לא יודעת זה מרגש כזה =]
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: לא יודעת...אח שלי?!
התחדשות החודש: גיליתי שיש לי 2192 שירים בתיקיה במחשב ועוד 500 שירים בהורדה ועשיתי רשימה של כל הלהקות שאני מכירה וזה יצא משו כמו 300 להקות בערך.. אה והתחלתי סופסוף ללמוד גיטרה
בילוי החודש: הייתי אמורה לנסוע לסופרלנד אבל שברתי את הרגל ובסוף לא נסעתי אבל זה היה אמור להיות בילוי...
סרט החודש: מת לצעוק!!! עשיתי מרתון אם חברה שלי של כל הסרטים איזה קורע!!
סדרת החודש: רובין הוד [ג'ונס ארמסטרונג
]
להקת החודש:הרבה!!!! The Click Five Something Corporate The Mascara Story Madina Lake Fightstar The Enemy All Time Low American Hi-Fi Escape The Fate Foo Fighters Just Surrender Motion City Soundtrack MxPx OneRepublic The Academy Is The Offspring The Used Useless ID The Scene Aesthetic ו.....McFly
מאכל החודש: ספגטי בולונז שאמא לא הכינה מלא זמן ופתאום היא הכינה וזה היה טעים..!
משקה החודש: שוקו יאמי
ולסיכום-איך היה החודש? סביר פלוס
למה אתם מצפים בחודש הבא? אמממ לא יודעת... אה וכנסו למיי ספייס שלי =]