התפקדות חודש אוקטובר

McFly rullz

New member
נמלטיםםםםםםםםםםם../images/Emo99.gif

מייקללללללללללללל
זה סדרה טובה כ''כ!!!!!!!!!!

Mcfly for ever

New member
אני

שם: קסם תאריך לידה: 24.10.94 גיל: עוד מעט 13 מיקום בארץ: דימונה מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: The Heart Never Lies שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: 30Seconds To Mars - The Kill מסר לאומה: לא יודעת באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: יש הרבה- mtv2 , שלושים שניות למאדים, מיי כמיקל רומנס, הארי פוטר הספר, זכויות בעלי- חיים ... תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: איזה חתיך דני
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: אין הבנאדם שקילקל לכם את החודש: המורה לאנגלית XD התחדשות החודש: דיסקים בילוי החודש: ים XD סרט החודש: שודדי הקריבים - תיבה של איש מת סדרת החודש:
להקת החודש: מקפליי מאכל החודש: פיצה חריפה מאוד
XD משקה החודש: מיץ רימונים XD ולסיכום-איך היה החודש? ארוך... למה אתם מצפים בחודש הבא? ליום הולדת שלי

Mcfly for ever

New member
איזה מטומטמת אני...

רק עכשיו קלטתי שלא שמתי את התמונה שרציתי רציתי לשים את זאת

מתפקדת ^_________^

שם: דרור תאריך לידה: 11.11.1991 גיל: חודש הבא 16 DD; מיקום בארץ: מושב מסריח ליד הוד השרון ><" מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: Ultraviolet , The Heart Never Lies , The Ballad Of Paul K , Saturday Night שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Aly & AJ - Potential Break Up Song Blink 182 - I Miss You Foo Fighters - The Pretender Scouting For Girls - She's So Lovely מה אני אעשה יש הרבהD:: מסר לאומה: קפצו לי.
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: רק פה, וגם זה בקושי ;[ תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
יש כ"כ הרבה.. אבל אם חייבים ^^
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: הממ.. מקפלייD::
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אפ'חד. התחדשות החודש: 2 ג'ינסים, דיסק של בלינק וכמה זוגות תחתונים
בילוי החודש: וואלה לא יודעת.
סרט החודש: רישיון לחתונה D: סדרת החודש: קני נגד ספני , סאות'פארק. להקת החודש: מקפליי, בלינק 182 וגוד שארלוט
מאכל החודש: שניצל תירס? משקה החודש: שוופס בטעם אפרסקXD ולסיכום-איך היה החודש? כייפי ומצחיק P: למה אתם מצפים בחודש הבא? שיהיה אפילו יותר כייפי ומצחיק?

just orr

New member
היי היי, המושב שלנו לא מסריח.

אולי רק איפה שבן-ישי... >< והנחל... >< בעצם, זה אותו מקום. ><" XDDDDD
333333>

purple floyd

New member
קוקוצ'ו

שם: סתיו תאריך לידה: 29.10
גיל: בסוף החודש 15 D: ~תזכרו~ מיקום בארץ: ערד המעפנה. מסנ\אייסי: [email protected] מסן\אימייל שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: אמ.. כל וונדרלנד P: שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: של הלוגוטמיי הטאצ'דאון הזה, שיר כזה אופטימי D: מסר לאומה: אלפקות זאת אחלה חיה. ותשתו הרבה קולה. באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: סקינס. תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: --> [כמה נכון לעכשיו] lol ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: אמא שלי, אויש הקיטץ' הבנאדם שקילקל לכם את החודש: כמה מהחברות שלי, אבל השלמנו אז בקטנה התחדשות החודש: נעליים מושיות כאלה מגיד טום |מואהב| בילוי החודש: ת"אאאאאא סרט החודש: אין :O סדרת החודש: סקינס, רובין הוד, על טבעי קיצר כל יס סטארס D: להקת החודש: מקפליי ובאסטד. מאכל החודש: שניצל משקה החודש: קולההה [משקה החיים לא רק החודש האמת] ולסיכום-איך היה החודש? מצחיק P: למה אתם מצפים בחודש הבא? שביתהההההההההההההההההההההההההההההה [תזכורת - לתקן את המקלדת
]

a little fairy

New member
חזרתי חזרתי חזרתי

טוב אז אחרי שהזנחתי את מקפליי מלא זמן *מתביישת* והייתי עסוקה במיליון דברים אז סופסוף מצאתי זמן להיכנס לפורום!!! יאי אז מקווה שתסלחו לי על ההזנחה...=] שם: אלמוג תאריך לידה: 16/4/92 גיל: 15.5 =] מיקום בארץ: חיפה מסנ\אייסי: 436651762 שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: the heart never lies *מאוהבת* שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: קשה...יש כמה.. הורדתי מלאאאאא שירים חדשים Apologize-OneRepublic The Pretender-Foo Fighters Give Up The Grudge-GOB Happy Birthday-Flipsyde אחד השירים הכי עצובים ששמעתי אני לא יודעת למה אבל זה עושה לי צמרמורת Helena-My Chemical Romance Scream-Tokyo Hotel Johnny Falls-Headley I Like Your Hair-Scotty Vanity אחד השירים הכי מצחיקים שיש Lay Me Down-Something With Numbers Hollaback Boy-Cobra Starship קאבר לגווין סטפאני משו קורע!!! מסר לאומה: אנשים לא יכולים לעוף!!!!!! אני יודעת! ניסיתי וזה לא הצליח =/ באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: דיי נטשתי אבל סוד/באסטד אול אמריקן ריג'קטס פאראמור תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: הארי
ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: זה לא ממש בן אדם אבל החתולה שלי בת 3 וזה ממש מוזר לי כי היא כבר כזאת זקנה אז לא יודעת זה מרגש כזה =] הבנאדם שקילקל לכם את החודש: לא יודעת...אח שלי?! התחדשות החודש: גיליתי שיש לי 2192 שירים בתיקיה במחשב ועוד 500 שירים בהורדה ועשיתי רשימה של כל הלהקות שאני מכירה וזה יצא משו כמו 300 להקות בערך.. אה והתחלתי סופסוף ללמוד גיטרה
בילוי החודש: הייתי אמורה לנסוע לסופרלנד אבל שברתי את הרגל ובסוף לא נסעתי אבל זה היה אמור להיות בילוי... סרט החודש: מת לצעוק!!! עשיתי מרתון אם חברה שלי של כל הסרטים איזה קורע!! סדרת החודש: רובין הוד [ג'ונס ארמסטרונג
] להקת החודש:הרבה!!!! The Click Five Something Corporate The Mascara Story Madina Lake Fightstar The Enemy All Time Low American Hi-Fi Escape The Fate Foo Fighters Just Surrender Motion City Soundtrack MxPx OneRepublic The Academy Is The Offspring The Used Useless ID The Scene Aesthetic ו.....McFly מאכל החודש: ספגטי בולונז שאמא לא הכינה מלא זמן ופתאום היא הכינה וזה היה טעים..! משקה החודש: שוקו יאמי ולסיכום-איך היה החודש? סביר פלוס למה אתם מצפים בחודש הבא? אמממ לא יודעת... אה וכנסו למיי ספייס שלי =]

חצמבוש

New member
אניאניאניאניD:

שם:פאני:) תאריך לידה:2.10.1993 [היום^^] גיל:14!@# פיינליXD מיקום בארץ:ראשל"צ מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:THNL שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:Hey there Delilah מסר לאומה:שלדאגי אין שום קשר לדגים>.< באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:רק מקפליי תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:מישהו
אממ סתם כי הוא חמוד3> הבנאדם שקילקל לכם את החודש:אממ אחותי כשהיא החביאה לי את JUST MY LUCK והייתי צריכה להפוך את כל הבית בנסיון לחפש אותו>.< ארררר התחדשות החודש:בושם^^ בילוי החודש:יש מלאD: , אממ ניראלי ארומה:) סרט החודש:לילה במוזיאון סדרת החודש:קצרים להקת החודש:מקפלי לייק דהXD מאכל החודש:פיצה3> *אכלתי שלוש היום*XD משקה החודש:קולהD: ולסיכום-איך היה החודש? אממ סבבהD: [חוץ מהמבחן במת'] למה אתם מצפים בחודש הבא?שאני יקבל הרבה כסף מהמשפחה ליומולדת ואני יקנה לעצמי סוף סוף פלא חדש>.<

אני../images/Emo9.gif

שם:
שני
תאריך לידה:
24.10.1992
מיקום בארץ:
מקום נידח אי שם במרכז
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:
UMBRELLA
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:
מי יגע בך
מסר לאומה:
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:
באסטד
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
ולסיכום החודש:
הבנאדם שעשה לכם את החודש:
בדודה שלי
הבנאדם שקילקל לכם את החודש:
אין בנאדם כזה
התחדשות החודש:
מלאאא בגדיםם ונעלייםםם!
בילוי החודש:
צפוןןן
סרט החודש:
Sweet sixteen
סדרת החודש:
על טבעי
להקת החודש:
MCFLY
מאכל החודש:
רביולי
משקה החודש:
פפסי מאקס ((קלורייה אחת- מקסימום טעם))
ולסיכום-איך היה החודש?
הכי כיףףף בארץץץ!
למה אתם מצפים בחודש הבא?
שביתההה!! טפו טפו

sweet shir

New member
מתפקדת. XD

שם: שיר. <: תאריך לידה: 6.11.92 גיל: כמעט 15. מיקום בארץ: רעננה!
מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: המפ, לודעת טחח לא יכולה לבחור אוהבת הכל<: שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: אההההה, יוב גוט אה פרינד. טחח אפעם לא אהבתי אותו יותר מדי. ^^ מסר לאומה: כואב לי הגרון, האוזניים, הראש ואני חלשה. >>>>: באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: ממ סקרים ושאלונים שמשעמם לי. תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: חמודים 3> הבנאדם שעשה לכם את החודש: ממ אין. הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אין. התחדשות החודש: קניתי היום אבל לונורא: תיק חמודי שחור מאודם<:, 4 לקים (ורוד-פלמינגו, סגול-לילך בהיר, ירוק-תפוח ותכלת), 2 שרוכים (לבנים עם כוכבים בצבעים סגול, כחול, ורוד וצהוב ו-אדומים עם ציורים של תותים ודובדבנים<:) וחגורת ניטים חדשה כי בקודמת נפלו 4 ברצף אחד ליד השני + 2 במקומות אחרים. X: ו.......... אבא שלי קנה לי אדויל. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD בילוי החודש: ערב בנותDD: סרט החודש: סטפ אפ.
סדרת החודש: הכי גאים שיש, סיימתי אותה ]; ואחים ואחיות. מה שמזכיר לי שאני צריכה להתחיל להוריד את העונה ה-2. XD להקת החודש: מקפליי (בגלל השבוע האחרון טחח).... ו.... אין עוד משהו ספציפי שעולה לי בראש. ^_^ מאכל החודש: ממ לודעת. XDDD משקה החודש: דיאט נסטי.
ולסיכום-איך היה החודש? נחמדיק כזה. טיפה לחוץ. ^^ למה אתם מצפים בחודש הבא? שיהיו הרבה שביתות. XD

sweet shir

New member
אוי, לא הבנתי את השאלה ה-7.... טחחח אזזזז

השיר שאני אוהבת שהוא לא של מקפליי.. ממפ.. חרשתי פול על הייסקול מיוזיקל טחח

Dirty wings2

New member
הידעתם שזאק אפרון עשה קצוץ וצבע לשחור?

הוא נראה כ"כ קוף ככה! הכי התאים לו שיער ארוך =\

למעלה