התפקדות חודש אוקטובר

Charley XD

New member
וואי נכון XDD אופס

גם אני ... וואי איך קפצתי בפעם הראשונה .. XDD

Dirty wings2

New member
סרט מדהים../images/Emo99.gif

הוא כ"כ מרגש ויפה! את יודעת שזה סיפור אמיתי ?O: זה כ"כ מדהים איך רואים שהכלבים שורדים,והכלבים האלה הם כ"כ חכמים! היה אותו ביס?:( לא ראיתי
טוב מ'אפכת לי יש לי אותו על דיסק של DVD

m i c k e y 15

New member
אמ כן סיפור אמיתי אני יודעת

היה אותו ביס סבבה גמאני רוצה אותו על DVD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמתפקדת D::

שם:אריאל
תאריך לידה:9.6
מיקום בארץ:הרצליה
מסנ\אייסי: מסנ[email protected] אייסי-346208918
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: The Heart Never Lies Hypnotised Room On The Third Floor
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: The Reason של הובאסטאנק. איןלי מושג איך כותבים באנגליתXD
מסר לאומה: פלטצ'ר דו איט בטר
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:סקרים ושאלונים, הפיג'מות, סימפל פלאן
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
[כמה נכון לעכשיו]
ולסיכום החודש:
הבנאדם שעשה לכם את החודש:חברה
הבנאדם שקילקל לכם את החודש:שאר החברות
התחדשות החודש:פוסטרים של מק להלהללה D: , דיסקים, צמידים וג'ינס
בילוי החודש:ת"א אתמול ^^;
סרט החודש:ממ, ניראה לי שבחזרה לעתידXD
סדרת החודש:חברים כרגיל
, החברה הגבוהה [אאאעאעאעאע ג'ייסון
]
להקת החודש:מק דה D:, סימפל פלאן, TAAR
מאכל החודש:ממ פתיתיםXD
משקה החודש:נסטי D:
ולסיכום-איך היה החודש?סבבי לגמרי D:
למה אתם מצפים בחודש הבא?הופעה של טוקיו הוטל%@#^%@^%@, טקס פרסי הילדים!!!!!1111

just chenis

New member
הוו בחזרה לעתיד ../images/Emo99.gif

הזכרת לי את זה עכשיו.. *הולכתגםלרשום*

Lex 1

New member
פתיתים שולטים. ../images/Emo11.gif.

אראיל אני אוהבת אותך. הייתי בדאון אתמול, וחבל שכך.

roni poynter

New member
אננננננננננייי=]

שם: רוני תאריך לידה: 14.3.94 גיל:עוד מעט 14 מיקום בארץ: מודיעין מסנ\אייסי: 244632667 שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: טרנסילבניההה..חולה עליו שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:Sum 41 - Open Your Eyes מסר לאומה: תחרבנו זה טוב..נו לא היה לי מה להגידד באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: פורום אופנה תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
דאגי חתיךך שםם
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: אחותייי
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אפחדד.. התחדשות החודש: נעלייםםםםםםם כמו שרציתי חולצה מכנסיים שרשרת כמה טבעות ..((נו תל אביב )) בילוי החודש: תל אביב --שופינג-- זה אחלה בילוי סרט החודש: יצאת גבר... איזה סרט יפהההה..בעיקר הבחורר שבסרטט=HOT=
סדרת החודש: ניפ טאק.. להקת החודש:מקפללי..תמידד מאכל החודש: משקה החודש: ולסיכום-איך היה החודש? אחלה חודשש
למה אתם מצפים בחודש הבא? לאדעת

roni poynter

New member
התמונההה=>

זה לא עולה כי התמונה גדולה מדיי אז הנה אחרתתת.. גםם זאת יפהההההה

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאני! אני! אני!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

שם: סיון
תאריך לידה: 10.10.1992
מיקום בארץ: חיפה
מסנ\אייסי: 215668511/[email protected]
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:
She Falls Asleep
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Linkin Park-Numb/Puddle Of Mud-Blurry
מסר לאומה: אפעם לא כתבתי ואני לא אתחיל עכשיו
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: אבריל לאבין.. אבל אני בקושי נכנסת *דופקת כפכף בראש*
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: אושששש אוששש
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש:
הבנאדם שעשה לכם את החודש: לא דעת.. אולי דניני..3>
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: ^ [בלי דני
]
התחדשות החודש: החלפתי תהליקס שלי!! ישלי חישוק!! הורייייייייי, וגם חנצ'ה הביאה לי תפוסטר של דני מTOTP
בילוי החודש: המפגש אתמול
סרט החודש: לא ראיתי שום סרט Oo
סדרת החודש: לא רואה טלויזיה.. אז כנראה ממה שכן ראיתי במחשב- מגרש ביתי
להקת החודש: מקפליי/טוקיו הוטל/לינקין פארק
מאכל החודש: קליק קורנפלס!!
משקה החודש: אמ.. מים?
ולסיכום-איך היה החודש? חודש רגיל... החופש היה מאוד מהנה!!
למה אתם מצפים בחודש הבא? יומולדת!!!מתנות!!אוכל!!כסף!!
"I'm tired of being what you want me to be.."

m i c k e y 15

New member
ואני מזכירה לא לשים תמונות סרוקות../images/Emo9.gif

רואים בדיוק מה סרוק ומה לא. ואמ תמונות ממגזינים וזה בדרך כלל סרוקות

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif וויי אני D:

שם: רוני תאריך לידה: 23.6.1993 גיל: 14 ו3 חודשים
מיקום בארץ: חיפה מסנ\אייסי: [email protected]/233026788 שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: BOPK+TCFC+THNL שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Teenagers של MCR מסר לאומה: תאהבו את מקפליי
חח סתאם P: נמנמ "חייכו! זה לא עולה כסף, אבל שווה זהב!" אני יודעת שזה נדוש, אבל כמה שזה נכון D: באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: קצת בהישרדות
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: או וואה. החלטה קשה. אבל יש עוד!! הרבה!! [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: נמנמ אינלי מושג הבנאדם שעשה לכם את החודש: אמא. שעשתה לי MTVhits!!! הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אמא. שיודעת איך לעצבן! התחדשות החודש: היטס היטס היטס D: בילוי החודש: הממ.. חברות שלי שהיו אצלי באיזה לילה שהשתעממנו D: סרט החודש: הארי פוטר- 1+4 סדרת החודש: הישרדות! להקת החודש: MCR ואופקורס מקפליי מאכל החודש: שנייייצל תירס :p משקה החודש: נמנמ. ice tea/nec tea! ולסיכום-איך היה החודש? חודש חודשי במיוחד
עבר לאט =/ למה אתם מצפים בחודש הבא? שאבא יביא לי מתנות שוות מארה"ב
וגם וגם וגם שהבחנים והמבחנים שלי יהיו ללא נכשלים! אה לא! שתהיה שביתה! זה יסדר אותי לכל החודשים הבאים
בתוך התגובה שלי.. חח יש לי רעיון לפינה חמדמדה.. אני צריכה לשאול את דניאל כשהיא תחזור אם אפשר לעשות?

McFlyRoni

New member
טוב אני סופית -טיפשה-

אוקיי. אני מפגרת. שכחתי לשים כאלה
בכולם
וגם כתבתי ב "סיכום החודש:"
וגם אני לא יודעת איך כותבים נס טי באנגלית
בוהו.

ייאאיייי התפקדות ראשונה מגנייייב :]

שם: סיון :] תאריך לידה: 2.6.91 גיל: 16וכמה חודשים טובים ^___^ מיקום בארץ: שוהם - ישוב נידח בקצה העולם חעחע סתםם לא XD מסנ\אייסי: יאפ - 291433144 \ [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: נמנמ Friday Night שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Busted - Crashed The Wedding מסר לאומה: נמנמנמ - תהיו מגניייבים מה אני אומר לכם חעחע XD באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: לאלאלאלא - בלעדיות מוחלטת לפורום הזה ^____^ תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: [כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: נמנמנמ כולםםם ^___^ הבנאדם שקילקל לכם את החודש: נמנמנמ גם כולם =\ התחדשות החודש: סוודר חמודחמודחמוד בצבע טורקיז מהמםםם - שיגיע כבר החורףףףףף בילוי החודש: מממ בית קפה בספונטניות עם הבנותסס סרט החודש: הוווו =O הארי פוטר הראשון בערוץ אחד D= סדרת החודש: אבודיםדיםדים להקת החודש: נו באמתת - Mcfly <3 מאכל החודש: קצפתתת יאמייי משקה החודש: מילשייק שוקו של קפה בכיכרר יאמייי =P ולסיכום-איך היה החודש? חביבבב מלאא בחופשותת ^___^ למה אתם מצפים בחודש הבא? מממ למבחן במתמטיקה - שיידחה וגם למבחן באינגליששש - שידחה גמהוא טקסס הפרסים של ניקולודאוווון יאייי :] אהההה =O אאנלי מוווושג איך אני מוסיפה קובץ?!? אוףף קשה להיות חדשה חח =S

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יאי גם את ראית...

את הארי פוטר הראשון בערוץ 11? איזה ערוץ נידח זה, אפילו פעם אחת לא היו פרסומות
והארי כל כך קטן וחמוד שם!!
אה וכדי להוסיף תמונה תלחצי על הוספת תגובה ואז תרדי למטה ותלחצי על "צירוף קובץ". browse... תבחרי תמונה תלחצי OK ותשלחי את ההודעה D: מקווה שהבנת

יאפפ

נראה לי שאנחנו היחידות שראו הארי פוטר הראשון בערוץ 1 - כול הכבוד לנו :] חחח אוישש הוא כזה קטנטן שם חחח טנקסס על העזרה, הסתדרתי בכול מקרהה

למעלה