התפקדות חודש אוקטובר

Dirty wings2

New member
לא את הכל ../images/Emo9.gif

התחלתי להקליט את כל הסידרה מהפרק הראשון,עד לפרק האחרון ששודר בפעם האחרונה,לא הפרק האחרון עצמו
ואני גם מקבלת תקצירים של הפרקים הבאים :} רוצים שאני אשים פה?

Shir Girl XD

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם:שיר, סאמר, שוגה, בובי תאריך לידה:12.7.92 גיל:15 מיקום בארץ: נירית חור נידח אל תנסו לחפש מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: Star Girl The Heart Never Lise שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Violence -Blink 182 מסר לאומה: לא להתקשר לאורטל לפנות בוקר חח סתם.. שאין על גלידה וניל באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:סקינס תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש:חודש נחמד אהבתי חלק ממנו הבנאדם שעשה לכם את החודש:אורטל!! וגם אור!! וגם דרור!! הבנאדם שקילקל לכם את החודש: התחדשות החודש:גיליתי את הכותבת שבי בילוי החודש:סרטים בDVD סרט החודש: ג'ון טאקר חייב למוות, היי סקול מיוזיקל 2, מת לצעוק 1,2,3,4 סדרת החודש:סקינס
ואו.סי להקת החודש:
Mcfly
Blink 182 מאכל החודש:גלידה משקה החודש:מים בטעמים או נסטי ולסיכום-איך היה החודש? נחמד שחושבים על זה היה אדיר ומצחיק ורמות (אורטי!!) למה אתם מצפים בחודש הבא?חזרות! ולשיר במגמה

just orr

New member
אווווו סאמרררר אנייייייי

חולה עלייך מאמי!!!!!!!! 3333333>
אגב, המגמה שלכם נראית מזה אדירה. בהצלחה

Charley XD

New member
דיי !! תפסיקי לצחוק אל השיחה הזאת XDD

זה לא השעות שלי XDDDDDD גלידהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וברור שהיה מצחיק אני פה ! אוי שוגה
333>

Yu vi

New member
מתפקדת D: ../images/Emo85.gif

שם: יובל תאריך לידה: 3.2.93 גיל: 14 ו8 חודשים עוד יומיים [: מיקום בארץ: ראשלצ מסנ\אייסי: [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: The heart never lies, unsaid things שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Blink 182- stay together for the kids מסר לאומה: טום הוא כוסון
. באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: הפיג'מות. תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: כל התמונות מMITO ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש: ממממ יש כמה ואחד מהם זאת ברילוס הנסגדת שחייבת לי ילדים כבר מפסח!
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אממ. אנשים בביצפר בעיקר. התחדשות החודש: פוסטרים של מקפליי אאאאא D: בילוי החודש: אתמול ^.^ סרט החודש: דיסטרביה!!!
סדרת החודש: ורוניקה מארס להקת החודש: מקפליי בעיקר, וMCR רררר הם התפרקו זמנית
מאכל החודש: אין משו מיוחד, אבל כל החודש חשקתי באוכל סיני. משקה החודש: מים אפרסק
ולסיכום-איך היה החודש? מממ נחמד. למה אתם מצפים בחודש הבא? לקבל כסף ולקנות כבר את JML ואז אם יהיה עוד כסף להזמין כבר את הדיוידי של MITO או של וונדרלנד!!1 אבל זה לא אומר שזה ייקרה |= ציפיות אמיתיות- שהחודש הזה יעבור יותר חלק מהחודש הקודם.

Little Sapir

New member
גמאני מתפקדת ../images/Emo196.gif

שם: ספיר
תאריך לידה: 16.10.90
מיקום בארץ: מרכז
מסנ\אייסי: [email protected] (צרפו אותי!
)
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: Ultraviolet וכמובן The Heart Never Lies
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Wheatus - Teenage Dirtbag נזכרתי בו השבוע משום מה ואני לא מפסיקה לחרוש עליו!
מסר לאומה: אין לי!
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: רק פה....
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: סתם כי השיער של דאגי מצחיק שם
הבנאדם שעשה לכם את החודש: אחי החמוד ודאגי המהמם!
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אף אחד לא יקלקל לי את החודש...
התחדשות החודש: המממ קניתי בגדים לסתיו! אבל שיגיע כבר...
בילוי החודש: NON
סרט החודש: ספיידרמן 1 נוסטלגיה!
סדרת החודש: פרוייקט מסלול (בפעם האלף שאני רואה את העונות)
להקת החודש: המממ MCFLY ואחריהם פול אוט בויז.
מאכל החודש: פיצה האט יאמ יאמ..
משקה החודש: מילקשייק ונילללל
ולסיכום-איך היה החודש? טו מאצ' חגים!
למה אתם מצפים בחודש הבא? שיהיה טוב!

MyTearsDontFall

New member
'ני DDD:

שם: עדי תאריך לידה: 15.10 *** עוד 15 ימים#!@#@!#@!@ *** גיל: 15 תכף XD מיקום בארץ: מודיעין מסנ\אייסי:[email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:הוווו The Heart Never Lies כמובן 33> שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: מנמ של שתי הכוסיות, פוטאנשיול ברייק אפ סונג. מסר לאומה: נאא מגרד לי הכוסXD באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:אופנה אלטרנטיבית ו30שניותלמאדים. תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:נממ..אין ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:חברות, חברים D: הבנאדם שקילקל לכם את החודש:ת'אמת אפחד. התחדשות החודש:נמ. כלום חח בילוי החודש: אתמול ארהיפהופ D::::::: סרט החודש:רקוויאם לחלום נדמה לי סדרת החודש:האוווווס. להקת החודש:מקפליי ופרמור. מאכל החודש:נמ חח לאדעת XD משקה החודש:קולה? ולסיכום-איך היה החודש?נחמד..עבר מאוד מהר למה אתם מצפים בחודש הבא?יומולדת מסיבה וכיף D:

Dirty wings2

New member
מתפקדת!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

שם:קורל:-B תאריך לידה:2.7 גיל:13 וחצי מיקום בארץ:בית אריה(חורXD) מסנ\אייסי: [email protected] 212596668 שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו:The heart never lies
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו:Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing שיר פשוט ענק. מסר לאומה:תאכלו סושי,זה בריא! באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?:רק זה
כפרעלהפורום הזה
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:מה שמצורף עם ההודעה
[כמה נכון לעכשיו] ולסיכום החודש: הבנאדם שעשה לכם את החודש:דאגיל'ה ודני,החברות שלי ועוד המון אנשים! הבנאדם שקילקל לכם את החודש:בן מטומטם שילך לעזאזל
התחדשות החודש:תספורת,2 חולצות של HAPPY TREE FRINDS,בוקסר שקסי של בובספוג,עגילים,נעליים,תחתונים(
),בושם,איפור וואי קניתי המון בחודש הזה ויש עוד,אני פשוט לא זוכרת
בילוי החודש:יציאות עם חברים
סרט החודש:איזה סרט יפה ביס 1 ששכתי איך קוראים לו
סדרת החודש:קייל XY להקת החודש:McFly דההה מאכל החודש:וואי אכלתי כ"כ הרבה,העלתי לפחות 5 קילו בחודש הזה
,אבל זה כל המאכלים של החגים כזה
משקה החודש:נסטי
,ואת התפוחי גן עדן האלה של פריגת,המיץ הורוד הזה הוא ממש ממש טעים! ולסיכום-איך היה החודש?חודש נפלא :} למה אתם מצפים בחודש הבא?להמון דברים

ADI jons

New member
אני אני אני אני אני אני אני אני ../images/Emo9.gif

שם: עדי
תאריך לידה: 15/12/94
מיקום בארץ: נהריה
מסנ\אייסי: [email protected]\ 328002070
שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: Broccoli Silence Is A Scary Sound Too Close For Comfort
שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: Teenager
מסר לאומה: נממ ... איןן ..
באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: רק מקפליי המושלמים
תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו:
[כמה נכון לעכשיו]
ולסיכום החודש: חופש זה דבר כיףף
, לימודים פחות...
הבנאדם שעשה לכם את החודש: דני
הבנאדם שקילקל לכם את החודש: אין כזה כל כךך ..
התחדשות החודש: הליקסססס P =
בילוי החודש: הסידרה הזאת שהייתה על מקפליי בהיטסס !
סרט החודש: סדנה לעצביםם XD
סדרת החודש: בובספוג
להקת החודש: מקפליי כמובןן .. חח
מאכל החודש: בצקניות
משקה החודש: משהו ולימוןן ..
ולסיכום-איך היה החודש? מעולהה
למה אתם מצפים בחודש הבא? יותר מעולהה

יעליקק

New member
אננננני ( = ותמנות החודש המושלמת של מקפליי (=

שם: יעל תאריך לידה: 19.10.94 - החודש יומווולדת 13 !!! גיל: עוד 19 יום שלוש עשרה D : מיקום בארץ: מרכז מסנ\אייסי: שניהם אבל נותתנת רק מסןן : [email protected] שיר אהוב של מקפליי נכון לעכשיו: the heart never lies ואם אפשר עוד אחד אז i've got you :) שיר אהוב לא של מקפליי נכון לעכשיו: no matter ( = מסר לאומה: ממ .. תאהבו את מקפליי P : באיזה פורמים את/ה עוד נמצא?: יצירה וספרות אבל זה לא בתפוז .. תמונה אהובה של מקפליי נכון לעכשיו: בקיששור [ = ולסיכום החודש: נהדר ! הבנאדם שעשה לכם את החודש: כל מיני .. הבנאדם שקילקל לכם את החודש: לא יודעת התחדשות החודש: שנה חדשה בילוי החודש: עזריאלי סרט החודש: אין .. אבל היום ראיתי את ג'אסט מיי לאק אם זה נקרא P : [לא פעם ראשונה ] סדרת החודש: זואי 101 להקת החודש: נחשו [?!] סתם מקפליי XD מאכל החודש: מגנום XD משקה החודש: קולה P : ולסיכום-איך היה החודש? נהדר, כמעט מושלם- לא מושלם אבל כמעט. למה אתם מצפים בחודש הבא? ליומוווולדת ( =

למעלה